• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Tv de prof olan deprem uzmanları, okyanus tsunamisi değil ama küçük çaplı bir tsunami yaşandığını söylememiz mümkün ibareleriyle açıkladılar.
Bilim adamları bunu söylüyor, küçük etkili tsunami diyor biz hala 1 karış su diyoruz, insanlar korkuyor diyoruz.

Korkuyorlar, çevremin yarısı İzmir’de akılları çıkmış.
Seferihisarda yaşayan arkadaşıma ve ailesine henüz ulaşamadım ama bilgi edindiğim herkes şokta.
İzmir deprem bölgesi, bugüne kadar onlarca deprem yaşandı maddi hasarlı, ben de orada ikamet ederken yaşadım ama böyle bir şey görmedik diyorlar.
Tvde gordum,sokaklardan sandalyeler masalar akiyordu.Golcukte de Kavakli sahili vardir,onu yerinde bulamadik,o gece baliga cikan balikcilarin sahit olduklarini anlatmak istemiyorum hic=/
Aciklamalari izleyemedim,fakat dediklerini dogruluyordu goruntuler=/
2020 yilini artik kronolojide bile gormek istemiyorum😰

Kızlar aranızda saglıkcı olan var mı? Drum kan hala dusuk 1 unıte daha kan verelim dedi. Bilen varsa sunu bana yorumlar mı?
Bu arada oglumu gordum deprem falan unuttum😍Nst sanci cıkmqdı guzel cıktı. Boy 50 cm kilo 3.400 dedi. Suan dogsa 100 gr dusuk cıkar ancak dedi. Boyle devam ederse doguma kadar en az 3.800 olur dedi.Bende kilosu degıl saglıgı onemli hocam dedım😂Bılmıs Bılmıs🙈Dogum pozisyonuna donmus. Her gıttıgımde degıstırıyor.Oynak bu cocuk😂Sıkıntı yok. Gun saymaya devam. ❤️Okuyamadım okuyacağım forumu🤗
şunu yazacak bir sürü forum başlıgı varken neden saçma sapan bir şekilde buraya yazdınız anlam veremedim.
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ama insanlarin cani yaniyor buraya gelip kalpli maymunlu emojili cocugunuzun boyunu kilosunu yazmaniz çok çok ama çok saçma

şunu yazacak bir sürü forum başlıgı varken neden saçma sapan bir şekilde buraya yazdınız anlam veremedim.
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ama insanlarin cani yaniyor buraya gelip kalpli maymunlu emojili cocugunuzun boyunu kilosunu yazmaniz çok çok ama çok saçma
Yanlış yazmıştır kesin farkında değildir

Depremi duymamis deseeem,duymus:işsiz:

İzmir’de yasayan arkadaslar gecmis olsun.

Kayin ailem Bayrakli sahil ve Karsiyaka’da yasiyor. Anlattiklari tablo urkutucu.

Dualarimiz sizlerle.

Cok sukur kayin ailede sorun yok derken yengemin iki ablasi ve yegeninin Bayrakli’daki evlerinin yikim haberini aldim. Sukur ki can kaybi yok. 1999 Adapazari depremzedesiyim. Sutum kesilmesin diye soylememisler, resmen ayakta uyutulmusum. 😔

Ya seferihisara canlı bağlanan oldu mu hiç tv de ben kaçırmış olabilirim

Çok geçmiş olsun .Allah'ım beterinden korusun bir daha yaşatmasın inşallah 🤲

Evet sağolasın abla, biz iyiyiz çok şükür.

Biz öyle ara bir yerdeyiz ki Muğla ve İzmir'de yaşanan 5 üzeri tüm depremleri yaşıyoruz, Seferihisar açıklarında yaşandığından 7 şiddetindeki depremi kötü hissettik, birkaç yıl evvel yaşadığımız Bodrum depreminden çok daha şiddetli ve korkutucu olduğunu söyleyebilirim zira o zaman ev yıkılıyor galiba hissine kapılmamıştım, evimize güvenmeme rağmen kesin gittik dedim bu sefer, bizim bölgede şükür ki bazı binalarda ufak tefek çatlaklar ve evlerin içinde kırılan dökülenler dışında bir hasar yok, civar köylerimizde de can ve mal kaybı yok hamd olsun.

Aldığım bilgilere göre Bodrum, Marmaris tarafında da enkaz vb yok, hatta Marmaris'te sahilde oturanlar dışında depremi hisseden yok gibi, yalnız Kuşadası ve civarlarında panik sebebiyle yaşanmış trafik kazaları ve yine panikten dolayı yaşanmış yaralanmalar mevcut.

Yalova, Bursa, İstanbul, Tekirdağ ve Edirne'de yaşayan arkadaşlarımızda hissetmiş.

İzmir'de ve Bodrum'da yaşayan arama kurtarma görevlisi arkadaşlarımızın hepsi İzmir'e yardım için çabalıyor.

Uzmanlardan edinilen bilgiye göre 30-40 km'lik bir fay kırılması yaşandı, sanırım bu sebeple olsa gerek ki deprem bize dakikalar gibi uzun geldi, kaç saniye sürdü bilmiyorum fakat önce ufak ufak sonra giderek artan şiddetteydi, artçılar oluyor ki 99 depremi, birkaç yıl önce yaşadığımız Bodrum depreminden tecrübeliyiz, bu artçılar 1 haftayı bulabilecek bir süre devam edebilir, Afad, belediyeler vb yetkililer uyarıyor.

Şu durumda lütfen işi olmayanlar mümkün olduğunca trafiğe çıkmasın, evinde hasar olanlar evlere girmesin.

Herkese çok geçmiş olsun.

Biz öyle ara bir yerdeyiz ki Muğla ve İzmir'de yaşanan 5 üzeri tüm depremleri yaşıyoruz, Seferihisar açıklarında yaşandığından 7 şiddetindeki depremi kötü hissettik, birkaç yıl evvel yaşadığımız Bodrum depreminden çok daha şiddetli ve korkutucu olduğunu söyleyebilirim zira o zaman ev yıkılıyor galiba hissine kapılmamıştım, evimize güvenmeme rağmen kesin gittik dedim bu sefer, bizim bölgede şükür ki bazı binalarda ufak tefek çatlaklar ve evlerin içinde kırılan dökülenler dışında bir hasar yok, civar köylerimizde de can ve mal kaybı yok hamd olsun.

Aldığım bilgilere göre Bodrum, Marmaris tarafında da enkaz vb yok, hatta Marmaris'te sahilde oturanlar dışında depremi hisseden yok gibi, yalnız Kuşadası ve civarlarında panik sebebiyle yaşanmış trafik kazaları ve yine panikten dolayı yaşanmış yaralanmalar mevcut.

Yalova, Bursa, İstanbul, Tekirdağ ve Edirne'de yaşayan arkadaşlarımızda hissetmiş.

İzmir'de ve Bodrum'da yaşayan arama kurtarma görevlisi arkadaşlarımızın hepsi İzmir'e yardım için çabalıyor.

Uzmanlardan edinilen bilgiye göre 30-40 km'lik bir fay kırılması yaşandı, sanırım bu sebeple olsa gerek ki deprem bize dakikalar gibi uzun geldi, kaç saniye sürdü bilmiyorum fakat önce ufak ufak sonra giderek artan şiddetteydi, artçılar oluyor ki 99 depremi, birkaç yıl önce yaşadığımız Bodrum depreminden tecrübeliyiz, bu artçılar 1 haftayı bulabilecek bir süre devam edebilir, Afad, belediyeler vb yetkililer uyarıyor.

Şu durumda lütfen işi olmayanlar mümkün olduğunca trafiğe çıkmasın, evinde hasar olanlar evlere girmesin.

Gecmis olsun sevgili Mune. 😔

Gecmis olsun sevgili Mune. 😔
Teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun, biz şükür ki depremi burnumuz bile kanamadan atlattık ama aklım İzmir'de, arama kurtarmadaki arkadaşlardan haber alıp oradaki insanlar ne halde bilgi edinmeye çalışıyoruz, şu an yazarken kötü bir artçı yaşadık😱

Teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun, biz şükür ki depremi burnumuz bile kanamadan atlattık ama aklım İzmir'de, arama kurtarmadaki arkadaşlardan haber alıp oradaki insanlar ne halde bilgi edinmeye çalışıyoruz, şu an yazarken kötü bir artçı yaşadık😱
Ya çok geçmiş olsun abla o saatten beri başım dönüyo her an sallanıyorum sanki

Herkese çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın :( bizimde yakın akrabalarımız var ama henüz haber alamadık :(

Çok geçmiş olsun ablacım evet İstanbul da hissedildi.Allah im korusun yardımcısı olsun herkesin

Back