Son bir ima

Amaç bunlari dedirtmek değil. Amaç ulan bu kiz benden hoşlaniyor mu diye soru işareti bırakmak.

Tepe tepe kullansın, umurumda değil.
Erkekler düz insanlardır, sizin ondan hoşlandığınızı anlamış ve friendzone a atmış zaten, bunu yaptıktan sonra artık imalarla soru işaretleriyle falan ilgilenmezler. Yeni arayışlardadır şu an kendisi.

Evet. Böyle bir ihtimal kalmasin istiyorum. Deneyimsiz olduğum için fazla arkadaşçıl davranmış olmaktan korkuyorum.
Hiç korkma.

Hele o kadar deneyimsizsen ışıl ışıl parlıyorsundur senden hoşlanıyorum diye!

Adam ve adamın çevresi her şeyin farkındadır zaten.

Kisa bastan alalim: Siz adama hic acik acik ilgilendiginizi belli ettiniz mi? Ve adam hangi ülkeden orasi da önemli. Benim mesela üniveristeli bir arkadasim vardi Cin den. Okumasi bitmek üzereyken ailesi arada "Sana gelin bulduk. Bu tatilde tanisiyorsunuz" diye. Gitti onlarin sectigi kizla evlendi.

Hayir. Tek yaptigim her teklifine evet demek ve beraber oyun oynayalim ya da yemek yiyelim vs demek. Bunlari o da yapmisti.son zamanlarda haftasonu bulusmayi istedim, reddetti. Ama oyun oynayalim diye bulusalim dedim. Artik ilk yazmayi ya da yemek yiyelim fln demeyi biraktim.
He bi de en son iliski durumunu sormustum arkadascil bir sekilde.
Ailesinin bulacagi bir tiple evlenmek istemiyor. Dedi açik acik.

Yani acık söyliyim: Bu kisi sizin hediyenizi bana göre hak etmiyor. O yüzden imali söz icin de bir fikrim yok. Adamda en ufak bir ilgi isigi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…