- 13 Nisan 2007
- 33.190
- 100.756
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Aaa!Amaç bunlari dedirtmek değil. Amaç ulan bu kiz benden hoşlaniyor mu diye soru işareti bırakmak.
Tepe tepe kullansın, umurumda değil.
Erkekler düz insanlardır, sizin ondan hoşlandığınızı anlamış ve friendzone a atmış zaten, bunu yaptıktan sonra artık imalarla soru işaretleriyle falan ilgilenmezler. Yeni arayışlardadır şu an kendisi.Amaç bunlari dedirtmek değil. Amaç ulan bu kiz benden hoşlaniyor mu diye soru işareti bırakmak.
Tepe tepe kullansın, umurumda değil.
Evet. Böyle bir ihtimal kalmasin istiyorum. Deneyimsiz olduğum için fazla arkadaşçıl davranmış olmaktan korkuyorum.Aaa!
Sen onun senden hoşlandığını fark etmediğini mi sanıyorsun?
Yani benim ondan hoşlandığımı farketmemiş olmasını istemiyorumEvet. Böyle bir ihtimal kalmasin istiyorum. Deneyimsiz olduğum için fazla arkadaşçıl davranmış olmaktan korkuyorum.
Hiç korkma.Evet. Böyle bir ihtimal kalmasin istiyorum. Deneyimsiz olduğum için fazla arkadaşçıl davranmış olmaktan korkuyorum.
Bunu yazacaktım gerek kalmamışTerapistinizi değiştirin. Sanki terapist gibi değil de arkadaşınız gibi cevap vermiş.
Ben bu adamin beni friendzoneladiginin fln hep farkindayim. Tek istedigim akillica bir kac lafti o kadar.Hiç korkma.
Hele o kadar deneyimsizsen ışıl ışıl parlıyorsundur senden hoşlanıyorum diye!
Adam ve adamın çevresi her şeyin farkındadır zaten.
Yuzde yuz haklisiniz ona lafim yok.
Adam zamaninda acaba dedi zaten. Sonra arkadasa bagladi.
Ben gercekten zorda kalirsam aaa olur mu sen benim biricik arkadasimsin ondan oyle yazdim, diye kivirabilecegim bir sekilde son kez bir sey demek istiyorum.
O konuda bir el atsaniz? Yoksa uyarinizin farkindayim.
Anladım.Ben bu adamin beni friendzoneladiginin fln hep farkindayim. Tek istedigim akillica bir kac lafti o kadar.
Hayir. Tek yaptigim her teklifine evet demek ve beraber oyun oynayalim ya da yemek yiyelim vs demek. Bunlari o da yapmisti.son zamanlarda haftasonu bulusmayi istedim, reddetti. Ama oyun oynayalim diye bulusalim dedim. Artik ilk yazmayi ya da yemek yiyelim fln demeyi biraktim.Kisa bastan alalim: Siz adama hic acik acik ilgilendiginizi belli ettiniz mi? Ve adam hangi ülkeden orasi da önemli. Benim mesela üniveristeli bir arkadasim vardi Cin den. Okumasi bitmek üzereyken ailesi arada "Sana gelin bulduk. Bu tatilde tanisiyorsunuz" diye. Gitti onlarin sectigi kizla evlendi.
Hayir. Tek yaptigim her teklifine evet demek ve beraber oyun oynayalim ya da yemek yiyelim vs demek. Bunlari o da yapmisti.son zamanlarda haftasonu bulusmayi istedim, reddetti. Ama oyun oynayalim diye bulusalim dedim. Artik ilk yazmayi ya da yemek yiyelim fln demeyi biraktim.
He bi de en son iliski durumunu sormustum arkadascil bir sekilde.
Ailesinin bulacagi bir tiple evlenmek istemiyor. Dedi açik acik.
Gözünü acta az bu yana bak yazYildizlari seviyor. Galaksi projektörü aldim.
Hahaha üstüne atla diyorsun yani. Vallahi reddedilme ihtimalim vu kadar yüksek olmasaydi yapardim.Anladım.
Ben de diyorum ki “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz”
Sen baş başa ortam ayarla, öpüşür yürür gidersiniz.
Ucun ucun yanaş ayol.Hahaha üstüne atla diyorsun yani. Vallahi reddedilme ihtimalim vu kadar yüksek olmasaydi yapardim.
Of yaa. Bu isler neden bu kadar zor. keske aseksuel olsaydim.Ucun ucun yanaş ayol.
Baktın onda hareket yok, geyiğe çevir.
Aseksüel kadını hangi erkek ister ayol?Of yaa. Bu isler neden bu kadar zor. keske aseksuel olsaydim.
Belki biri var ama size söylemiyordur.Hayir hayatinda biri yok. En son sordugumda kizla tanisip bir yemek yemisti. O kadar sonra bulusmamislardi. Sadece ilgimi cekti dedi. Son iki haftada birsey olduysa o ayri.
Aseksuel olsaydim baştan ben istemiyor olacaktim, boyle dertlerim olmayacaktiAseksüel kadını hangi erkek ister ayol?
Bu olmasa da diğer erkekleri de mi elinden kaçıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?