- 5 Aralık 2022
- 1.213
- 2.690
- 63
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Kizlar merhaba
Beni hatirlayaniniz olmaz. Kisaca ozet gecmek gerekirse: Yurtdisinda doktora yapan, asyali bir cocukla iki ay flort etmis, ama arada aciktan konusulan hic bir sey sey olmadigi, sonra da bu cocugun tamamen arkadasa bagladigi kisiyim. Bir ara ben bu cocukla acik acik konusacagim demistim, beni zor tutmustunuz. Ben de kendisinin iliski durumunu ogrenmekle yetinmistim. Ciktigi biri yoktu ama ilgilenebilecegi biriyle tanismisti, esek!
Neyse, mecbur unutacagim. Ama elimde onceden aldigim, romantik bir anlam tasiyabilecek bir noel hediyesi var. Terapiste bunu ne yapayim diye sordugumda ver gitsin, biraz da o dusunsun dedi.
Verirken duygularimi ya da aramizdaki o gecmis seyi ima eden ne diyebilirim, bir fikriniz var mi? Ya da ne not ilistirebilirim? Aciktan yuruyemem, cunku tek sosyal cevremin tam ortasinda ve arkadasim. Gergin bir durum olmasin ya da beni aciktan reddetmek zorunda hissetmesin. Anca aklini bulandirayim, lan acaba dedirteyim.... Fikriniz var mi?
Ya ben pek oyle düşünmüyorum. Nasil ki bir erkek bize bir sey ima ettiginde, bizimle ilgilendiginde alçalmış olmuyor, biz neden alçalalim.bence anlamsiz bir kendini düşürme olur bu.
Yorumunuz için teşekkürler. Ama hediyeyi vereceğim. Onu sormuyorum. En kotu ihtimal dumduz verecegim. Ams bir imada bulunmak istiyorum.Hediyeyi vermeyin.
bana gore oluyor, vardi gencligimde boyle biri, kurtulamadim gitti şu .... diye düşünüyordum icimden:)Ya ben pek oyle düşünmüyorum. Nasil ki bir erkek bize bir sey ima ettiginde, bizimle ilgilendiginde alçalmış olmuyor, biz neden alçalalim.
Kizlar merhaba
Beni hatirlayaniniz olmaz. Kisaca ozet gecmek gerekirse: Yurtdisinda doktora yapan, asyali bir cocukla iki ay flort etmis, ama arada aciktan konusulan hic bir sey sey olmadigi, sonra da bu cocugun tamamen arkadasa bagladigi kisiyim. Bir ara ben bu cocukla acik acik konusacagim demistim, beni zor tutmustunuz. Ben de kendisinin iliski durumunu ogrenmekle yetinmistim. Ciktigi biri yoktu ama ilgilenebilecegi biriyle tanismisti, esek!
Neyse, mecbur unutacagim. Ama elimde onceden aldigim, romantik bir anlam tasiyabilecek bir noel hediyesi var. Terapiste bunu ne yapayim diye sordugumda ver gitsin, biraz da o dusunsun dedi.
Verirken duygularimi ya da aramizdaki o gecmis seyi ima eden ne diyebilirim, bir fikriniz var mi? Ya da ne not ilistirebilirim? Aciktan yuruyemem, cunku tek sosyal cevremin tam ortasinda ve arkadasim. Gergin bir durum olmasin ya da beni aciktan reddetmek zorunda hissetmesin. Anca aklini bulandirayim, lan acaba dedirteyim.... Fikriniz var mi?
Terapistimden çok memnunum ve güveniyorum.Terapistinizi değiştirin. Sanki terapist gibi değil de arkadaşınız gibi cevap vermiş.
Terapistimden çok memnunum ve güveniyorum.
HahahahahahahbHediyenin üstüne "greetings from friendzone" yazın o zaman
ya bu arada ben o bir hediye aldı sana geri vereceksin sandım kendin aldıysan hediyeyi bence göz kırpan bir emoji bile yeter ima yapmayaKizlar merhaba
Edit: hediyeyi verecegim. Kendisi bana hediye aldi, biliyorum cunku gordum. En kotu ihtimal dumduz verecegim. Elim bos kalamam.
Yorumunuz için teşekkürler. Ama hediyeyi vereceğim. Onu sormuyorum. En kotu ihtimal dumduz verecegim. Ams bir imada bulunmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?