- 11 Eylül 2015
- 3.270
- 12.542
- 208
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Evet benimle ilgilenmediginin farkindayim. O yuzden yurume operasyonundayim.... Korkutmadan, usul usul... En onemlisi, ortak ortamimizda gerginlik yaratmadan. Yine de adamda yik olmazsa yapacak bir sey yok demektir. :/
Keske kullanicimi adimi pes etmeyen Naciye yapsaymisim.
"Belki bir gun gerceklerini izleriz." Bu daha light sanki degil mi?Siz bilirsiniz tabii ama ilgisi olmayan adama yürümek de biraz zaman kaybı değil mi? Ona yürüyeceğinize çevreyi bir daha gözden geçirin bence.
Muhtemelen sevgi anlayisimda bir sikinti var. Suana kadar ki iliski geçmisimi de gozden gecirirsem... öyle işte..Size karşı hiç bir duygusu olmayan dümdüz takvim hediye eden adama, yürümek,koşmak neden?
Sadece söylediğinizle kalacaksınız, aranızda soğuk rüzgarlar esecek,asla eskisi gibi olmayacak reddedilmenin acısını çekeceksiniz.Sessizce uzaklaşmak, bakış açısını değiştirmek, başka insanlarla tanışmak belki olaya dışardan bakıp mantıklı kararlar almanızı sağlar.Mesafe belki karşıdaki adama yoklugunuzda birşeyler hissettirir........
Ya pi.. heHediyeyi vermeyin , paranıza yazık. Sonra gönlünüzden geçen bir başkasına verirsiniz.
Fazla da üzülmeyin zaten onların pi*ileri de kucuk oluyormus
"Belki bir gun gerceklerini izleriz." Bu daha light sanki degil mi?
Kizlar merhaba
Beni hatirlayaniniz olmaz. Kisaca ozet gecmek gerekirse: Yurtdisinda doktora yapan, asyali bir cocukla iki ay flort etmis, ama arada aciktan konusulan hic bir sey sey olmadigi, sonra da bu cocugun tamamen arkadasa bagladigi kisiyim. Bir ara ben bu cocukla acik acik konusacagim demistim, beni zor tutmustunuz. Ben de kendisinin iliski durumunu ogrenmekle yetinmistim. Ciktigi biri yoktu ama ilgilenebilecegi biriyle tanismisti, esek!
Neyse, mecbur unutacagim. Ama elimde onceden aldigim, romantik bir anlam tasiyabilecek bir noel hediyesi var. Terapiste bunu ne yapayim diye sordugumda ver gitsin, biraz da o dusunsun dedi.
Verirken duygularimi ya da aramizdaki o gecmis seyi ima eden ne diyebilirim, bir fikriniz var mi? Ya da ne not ilistirebilirim? Aciktan yuruyemem, cunku tek sosyal cevremin tam ortasinda ve arkadasim. Gergin bir durum olmasin ya da beni aciktan reddetmek zorunda hissetmesin. Anca aklini bulandirayim, lan acaba dedirteyim.... Fikriniz var mi?
Edit: hediyeyi verecegim. Kendisi bana hediye aldi, biliyorum cunku gordum. En kotu ihtimal dumduz verecegim. Elim bos kalamam.
Edit 2: Arkadaslar ben adamin beni sevmediginin ve hediyeyle fikrinin degismeyeceginin vs farkindayim. Soylemenize gerek yok. Sizden tek ricam bir kac akillica, ulan benden hoslaniyor bu kiz sanki dedirtecek söz. 5 sayfada ancak bir kisi bir fikir verdi.
Guncelleme: Dun kendisiyle gorustum. Bana hediyesini verdi. Guzel bir duvar takvimi. Hediyeyi dumduz verdi. Kendisine de aynindan almis, onu da dedi.. Neyse ben dun kendisine biraz yurumeyi denedim. Otobuse birakti beni, tam binerken: "tesekkur ederim, seninle zaman gecirmeyi gercekten cok seviyorum, biliyorsun?" dedim. Eve gelince de takvimi duvara asip fotosunu cekip, "tesekkur ederiiim <3 " diye mesaj attim. (evet ben anca bu kadar yurumeyi becerebiliyorum).
Eger yarin gorusursek kendisine benim hediyeyi (galaksi projektoru) verecegim. Bana verdigi hediyeden, "beni 2023'te daha cok zaman gecirmek istedigin birine yolla" diyen bos bir kart cikti (o koymadi, takvimle gelen bir sey). Bu karti benim hediyenin icine koyup "karti dinlemeye karar verdim" yazacagim. Nasil fikir? Bir de bunun ustune @yenGEnC in tavsiye ettigi gibi, "yildizlar geceyi aydinlatiyor sen de gunumu" yazsam, dozu kacirmis olur muyum? Olurum sanki di mi?
Anam! Flört level : bordo bereli.Canım benim ima'nın ilk şartı ortada kanıt bırakmamaktır. Yani adamın kafasına bir acaba düşüreceksin, gidip de ilanı aşk mektubu yerine geçecek romantiklikte bir kart vermeyeceksin çocuğa aşkının net nişanesi olsun diye.O yüzden hediyeyi içinde romantik bir not olmadan ver, karşı taraf açıp ne olduğunu anladığında 'yatak odanda sana beni hatırlatacak birşeyler olsun istedim' de mesela hafif muzip bir tavırla, sonra gül ve konuyu tamamen değiştir.
Anam! Flört level : bordo bereli.
Ben daha anca "senle zaman gecirmeyi cok seviyorum. Ehi" diyebiliyorum. Bunu nasil diyeyim kardes
Anam! Flört level : bordo bereli.
Ben daha anca "senle zaman gecirmeyi cok seviyorum. Ehi" diyebiliyorum. Bunu nasil diyeyim kardes
TesekkurlerBen ilişkilerin flört ve ilk sevgililik zamanlarında okeyimdir ama ilişki azıcık yıllanıp bi 1-1.5 yılı geçince batırıyorum genelde. Bana da birilerinin el atması lazım bence.
Dersin aslında, özellikle çift anlamlı kelimeler seçiyoruz ki burada aşırı masumca söylemiş de olabilirsin. Başucu lambası almışsın sonuçta adama. Portmantosuna koymasını beklemiyorsundur.
Ya tam gerizekali aşık gibi olacak ama ben ikimiz de aynı şeye bakacağız, kullanacağız diye tatlı bulmuştum kendisine aynısını almasınıDümdüz duvar takvimi alan, hatta aynısından kendine de aldığını söyleyen adama ; şu tip bir hediye verip imada bulunmaya değer mi , kararsız kaldım.
Galaksi projektörünü kendi evinizde tutup, gelen misafirlerinizle yıldızları izlemekte bir seçenek.
Adama da tarçınlı kurabiye alın bir paket yılbaşı için, olsun bitsin. Kendime alırken sana da aldım dersiniz.
Ya tam gerizekali aşık gibi olacak ama ben ikimizde aynį şeye bakacağız, kullanacağız diye tatlı bulmuştum kendisine aynısını almasını
Ya tam gerizekali aşık gibi olacak ama ben ikimiz de aynı şeye bakacağız, kullanacağız diye tatlı bulmuştum kendisine aynısını almasını
Aynenn yaa o kadar umursamamış ki kendine alırken bir tane fazladan almış. Ekstra düşünmemiş yani hediye de bi çaba yok. Sanırsın marketten ekmek alırken bir tane fazla almış gelmiş gibiama bu kadarda saf aşık olmayın lütfen.
çok üzerler sizi.
şunu düşünmediniz yani aldığı hediyenin o kadar saçma sapan olduğunu biliyor ki aynsından kendime de aldım diyerek normalleştirmeye çalışmış.
şuraya bir anket açın isterseniz ömrü boyunca birine duvar takvimi hediye almış yada birilerinden böyle bir hediye almış olan var mı diye..
Internetteki iliski koclari da boyle diyor ama bir soru, adam benimle ilgilenmiyorsa mesafemi nasil fark edecek? Bir de nasil akil karistiriyoruz?Sizinle ilgilensin istiyorsanız, birden mesafe koyun, soğuk yapın. Aklını karıştırın. Her zaman işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?