Son bir ima

Yanlış anlamanı istemem ama seni istemeyen birine bu kadar çabalaman çok itici duruyor. Yani burdan bile tatlış sevimli bir hoşlantı gibi değil de saplantılı biri gibi görünüyorsun ve hoş değil hediyeyi de illa vereceksen imasız ver

Burada israrla tavisye istedigimden oyle gorunuyor olabikir haklisiniz. Ama kendisine karsi boyle degilim, merak etmeyin.

Asya'nın hangi milletinden diye soranları görmezden gelerek diğer yorumları alıntılamak sizce de ayıp olmuyor mu? En azından bunu cevaplamak istemiyorum diyebilirsiniz, kaç sayfadır dikkat ediyorum defalarca kez görmezden gelmişsiniz sorunları en sonunda da R Rosalind Franklin un sorusunu atlayıp bir alt mesaja yanıt vermişsiniz. Zaten verilen tavsiyeleri de dinliyor gibi değilsiniz geçen konudan beri insanlar size adamın ilgisiz olduğunu söyledikçe ama şöyle böyle diye uzatıyorsunuz, yaşayın ve görün. Şimdiden şans dilerim.

Ifsa olmaktan korktugumdan cok fazla detay vermek istemiyorum. Margeret hanima ozelden yazmanin yolunu ariyordum ama bulamadim... acikcasi cevabi o kadar da etkileyecek bir soru degil ayrica.

Ayrica adamin ilgisiz oldugunu bn zaten kendi agzimla soyledim. Tek istedigim bir kac akillica laf bu kadar. Arkadaslar bu mavi diyorum, kirmizi kalemi olan var mi diyorum. hala daha bana bu mavi diyorsunuz. Evet, mavi, biliyorum.

Ifsa olmaktan korktugumdan cok fazla detay vermek istemiyorum. Margeret hanima ozelden yazmanin yolunu ariyordum ama bulamadim... acikcasi cevabi o kadar da etkileyecek bir soru degil ayrica.

Cevabı etkileyeceğinden değil nezaketsiz bir tavır olarak algıladım. Önceki sayfalarda da soran insanları görmezden gelmiştiniz. Neyse siz bilirsiniz ben karşıdan bir gözle yorum yaptım sadece.

Aptal bu yıldızlara beraber bakabilirdik aptal, bihter sesiyle
Ya aklıma geldi yazmadan duramadm kusura bakma, bence de verme yani bu kadar zorlamayla ilişki olsa ne sanki kıymetini bilecek...
Ne kusuru eglenelim biraz. Zaten durum umutsuz.
Erkeklerin yogunlukta oldugu yabanci bir siteye yazdim, linç yedim geldim.

Sürekli kendini düşürürsün vs demek aşırı mantıksız geliyor bana. Altı üstü gönül meselesi verin gitsin hediyeyi. Hatta bu kadar kafaya takıyor olsaydım açılır kurtulurdum. Beyninizin arka planında baya yer ediyor belli ki. İleride keşke belli etseydim demek daha kötü geliyor bana. Açık iletişim her şeydir. Karşılığında beklediğinizi bulamasanız bile elimden geleni yaptım diyip rahatlıyor insan.

Ne kusuru eglenelim biraz. Zaten durum umutsuz.
Erkeklerin yogunlukta oldugu yabanci bir siteye yazdim, linç yedim geldim.
Yani durum umutsuzsa neden daha çok vakit kaybediyorsun ki... Kırk yıllık sevgilin değil eşin değil bişe değil, nelerden geri dönüyor insan gerekince... Sevgili hali oluşup seni onemsememeye devam ederse daha çok uzulmeyecek misin?

Yildizlari seviyor. Galaksi projektörü aldim.
d
Kaç paradır o kız.. bence geri ver süresi geçmeden, sonra da daha uygun fiyatlı bir şey al. Cücük boylu bir Çinlicik için asla bu kadar para harcamazdım (Dalyan İskandinav olursa ayrı ona canım feda bak)

Konu sahibesi olmuyorsa olmuyor boşver sen bu çinliyi dünyada milyonlarca değil milyarlarca çinli var, sen de uzakdoğudasın çinlilerin membaa yani:) Bul başka bir Çinli onu sev bırak bu işi gitsin.

Öyle pahalı bir hediyeyse yapma arkadaşım sakın yapma!

Verme öyle pahalı hediye!

Yeni yilini kutlamak icin bisey yazip verirdim ben olsam dümdüz sade .Ona da bundan sonraki süreçte dumdüz davranirdim digerlerinden sıfır farkla.Ya noldu bu hodrimeydan a dedirtin şu adama.İmasız,dümdüz.Erkekler imadan cok da anliyor sanki de imayla kafanızi yoruyorsunuz.Merak edip sorunca da,onunkine benzer bi cevap verirsiniz biri var yeni tanistim aramizda bisey olabilir vs . diye.O nasıl pat pat soylemis.Ben olsam aynen boyle yaparim.

Ben olsam ona el feneri alırdım. İçine de not yazardım.
"Aslında sana yıldız projeksiyonu almıştım ama o gökyüzüne beraber bakamayacaksak anlamı yok.
Bizim Türklerde bir deyim vardır, 'birini mumla aramak' diye. Sizin teknolojiniz ileri olduğu için mum yerine el feneri yolluyorum.
Mutlu yıllar."

Evet bence harika bir fikir çünkü neden olmasın.
O cihazı bana hediye edin, ben sizi altın kalpli abimle tanıştırırım.

Çok çok başarılı bir fikir!!!

H Hodrimeydan arkadaşım, bu hediye fikrini ve notu kaçırma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…