- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.240
- 773
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Burada israrla tavisye istedigimden oyle gorunuyor olabikir haklisiniz. Ama kendisine karsi boyle degilim, merak etmeyin.Yanlış anlamanı istemem ama seni istemeyen birine bu kadar çabalaman çok itici duruyor. Yani burdan bile tatlış sevimli bir hoşlantı gibi değil de saplantılı biri gibi görünüyorsun ve hoş değilhediyeyi de illa vereceksen imasız ver
Ifsa olmaktan korktugumdan cok fazla detay vermek istemiyorum. Margeret hanima ozelden yazmanin yolunu ariyordum ama bulamadim... acikcasi cevabi o kadar da etkileyecek bir soru degil ayrica.Asya'nın hangi milletinden diye soranları görmezden gelerek diğer yorumları alıntılamak sizce de ayıp olmuyor mu? En azından bunu cevaplamak istemiyorum diyebilirsiniz, kaç sayfadır dikkat ediyorum defalarca kez görmezden gelmişsiniz sorunları en sonunda da R Rosalind Franklin un sorusunu atlayıp bir alt mesaja yanıt vermişsiniz. Zaten verilen tavsiyeleri de dinliyor gibi değilsiniz geçen konudan beri insanlar size adamın ilgisiz olduğunu söyledikçe ama şöyle böyle diye uzatıyorsunuz, yaşayın ve görün. Şimdiden şans dilerim.
Ayrica adamin ilgisiz oldugunu bn zaten kendi agzimla soyledim. Tek istedigim bir kac akillica laf bu kadar. Arkadaslar bu mavi diyorum, kirmizi kalemi olan var mi diyorum. hala daha bana bu mavi diyorsunuz. Evet, mavi, biliyorum.Asya'nın hangi milletinden diye soranları görmezden gelerek diğer yorumları alıntılamak sizce de ayıp olmuyor mu? En azından bunu cevaplamak istemiyorum diyebilirsiniz, kaç sayfadır dikkat ediyorum defalarca kez görmezden gelmişsiniz sorunları en sonunda da R Rosalind Franklin un sorusunu atlayıp bir alt mesaja yanıt vermişsiniz. Zaten verilen tavsiyeleri de dinliyor gibi değilsiniz geçen konudan beri insanlar size adamın ilgisiz olduğunu söyledikçe ama şöyle böyle diye uzatıyorsunuz, yaşayın ve görün. Şimdiden şans dilerim.
Ifsa olmaktan korktugumdan cok fazla detay vermek istemiyorum. Margeret hanima ozelden yazmanin yolunu ariyordum ama bulamadim... acikcasi cevabi o kadar da etkileyecek bir soru degil ayrica.
Aptal bu yıldızlara beraber bakabilirdik aptal, bihter sesiyleYildizlari seviyor. Galaksi projektörü aldim.
Ne kusuru eglenelim biraz. Zaten durum umutsuz.Aptal bu yıldızlara beraber bakabilirdik aptal, bihter sesiyle
Ya aklıma geldi yazmadan duramadm kusura bakma, bence de verme yani bu kadar zorlamayla ilişki olsa ne sanki kıymetini bilecek...
Yani durum umutsuzsa neden daha çok vakit kaybediyorsun ki... Kırk yıllık sevgilin değil eşin değil bişe değil, nelerden geri dönüyor insan gerekince... Sevgili hali oluşup seni onemsememeye devam ederse daha çok uzulmeyecek misin?Ne kusuru eglenelim biraz. Zaten durum umutsuz.
Erkeklerin yogunlukta oldugu yabanci bir siteye yazdim, linç yedim geldim.
dYildizlari seviyor. Galaksi projektörü aldim.
Yok keske uzakdoguda olsam. Batidayim.Konu sahibesi olmuyorsa olmuyor boşver sen bu çinliyi dünyada milyonlarca değil milyarlarca çinli var, sen de uzakdoğudasın çinlilerin membaa yani:) Bul başka bir Çinli onu sev bırak bu işi gitsin.
Öyle pahalı bir hediyeyse yapma arkadaşım sakın yapma!d
Kaç paradır o kız.. bence geri ver süresi geçmeden, sonra da daha uygun fiyatlı bir şey al. Cücük boylu bir Çinlicik için asla bu kadar para harcamazdım(Dalyan İskandinav olursa ayrı ona canım feda bak)
Yok keske uzakdoguda olsam. Batidayim.
Çok çok başarılı bir fikir!!!Ben olsam ona el feneri alırdım. İçine de not yazardım.
"Aslında sana yıldız projeksiyonu almıştım ama o gökyüzüne beraber bakamayacaksak anlamı yok.
Bizim Türklerde bir deyim vardır, 'birini mumla aramak' diye. Sizin teknolojiniz ileri olduğu için mum yerine el feneri yolluyorum.
Mutlu yıllar."
Evet bence harika bir fikir çünkü neden olmasın.
O cihazı bana hediye edin, ben sizi altın kalpli abimle tanıştırırım.
Vallahi bence de super fikir de bunu diyene kadar acik acik ben denden hoslaniyorum da diyebilirim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?