Son bir ima

Yok hediyeyi onceden ona vermek icin almistim. Sadece kafasini karistiracak bir ima istiyorum o kadar
ya Türkçe olsa çok şey yazılır da yüreğimin en derininden senin için gibisinden ama ingilizce olacak muhtemelen yazacağın şey ona düşünüyorum ama aklıma pek bişi gelmedi xoxo falan koyabilirsin hediye zaten romantik gibi diyorsun

Ya benim pes etmem lazim ki %90 ettim de. Ama son bir kez, su kiz bana karsi bos degil, adim atsam aramizda birseyler olur diye dusundurtmek istiyorum. Sonradan keske dememek icin. Buna ragmen adim atmazsa ne yapayim yani

Ben bir kadının bu kadar gel gitlerle yaşamaktansa açıkça konuşması taraftarıyım. Neden kendini yiyorsun ki? Sonuçta sen onu arkadaş gibi görmüyorsun. Bunu neden gizleyesin? Sen de ona göre yolunu çizersin. Aranızda bu duygusal durum varken normal ark da olamazsın.

Ay bunu yapmayi inanin cok istiyorum. Ama burada çok yalnizim ve koronadan sonra yeni yeni ancak bir arkadas çevresi edinmeye basladim okulda. Bu kiside bu cevrenin tam icinde. Aramizda gerginlik cikarsa tek sosyal cevrem mahvolmus olacak. Kendisi pek sosyal oldugu icin, resmen fakultede rahat edemem sonra.

Mesela bir yil basi partisine davet edildim, o da orada olacak.

Ya benim pes etmem lazim ki %90 ettim de. Ama son bir kez, su kiz bana karsi bos degil, adim atsam aramizda birseyler olur diye dusundurtmek istiyorum. Sonradan keske dememek icin. Buna ragmen adim atmazsa ne yapayim yani

Ee hic anlatmiyorsun var mi biri dedim. Ciktigi biri yokmus. Ama bir iki hafta once cikmayi isteyebilecegi biri ile tanismis.

Önceki konunuzda: adamla yemek yerken ki konuşmanızda, adam 1-2 hafta önce çıkmak isteyeceği biriyle tanıştığını söylemiş. Bunu bilirken, bir imada bulunmak çok mantıklı gelmedi bana.

Siz 31, adam 25 yaşında. En baştan beri sizi arkadaş olarak görüyorsa; imanız sonrasında eskisi gibi arkadaş olmaya devam edebilir misiniz ? Uzak doğuluların bu tür durumlara bakışı nasıl ?

Yildizlari seviyor. Galaksi projektörü aldim.
Hediyeni çantana at. O sana bir hediye verirse sen de ona ver. O sana vermezse sen de ona verme, evinde kendin kullan
Hediye verirse de o sana tatlı sözle verirse sen de ona 'yildizlar çok uzak da olsa gecemizi aydınlatıyor, sen de uzak da olsan/ sık görüşemesek de bana neşe veriyorsun/günümü aydınlatıyorsun. O yüzden bunu almak istedim' gibi bir şey diyebilirsin. Ama adam sana düz kıyafet alıp bir şey demeden verdiyse tatli sözler söyleyip böyle anlamlı bir hediye vermen boş olur. Hiç de anlayacağını sanmıyorum adamın, içine oturacağını da sanmıyorum. Anlamazliktan gelir, teşekkür eder sarılır heralde tepki olarak.

Ay lafinizi cok begendim yalniz. Teşekkürler.
Olsun anlamasin. En azindan denedim derim.

Ondan diyorum ya açık açik konuşamam, nasil acaba dedirtebilirim diye. Amac tamamrn kafasini karistirmak, burada oldugumu gormesini saglamak. Gormezse ne yapalim, en azindan denedim derim

Ay lafinizi cok begendim yalniz. Teşekkürler.
Olsun anlamasin. En azindan denedim derim.
Hahaha benim uzak mesafe ilişkim hep böyle derdi:) ondan kopya çektim.
İçimde kalacak,ille de söylemeliyim dersen söyle gitsin madem,ne diyelim.
Ben de içimden gelirse saçma olduğunu bildigim halde ve tüm arkadaşlarım 'hayiiirrr,sakıın' dese de o seyi yapıyorum,genelde pişman olmuyorum :)
İçimde kalmasından iyidir,diye düşünüyorum.
Siz de böyle hissediyorsaniz diyin geçsin,ne olacak

Son günlerde açılan konulara bakıyorum da ne kadar mutsuz kadın var bende dahil.Şu olursa rahatlarım vazgeçerim o oluyor yeni bir olayı milat sayıyoruz.İki seans terapi aldım bende pek bir faydasını göremedim.Takıntı durumu var sanırım psikiyatriye randevu aldım artık en son ilaç belki etkili olur.Konu sahibiyle bağlantısı ne derseniz olmayanı zorla oldurmaya çalışmak çalıştıkça daha beter batmak hemde kendi elinle.Allah yardımcımız olsun

Eh yani. Bir de dediğiniz söz, ya Hodri sen bana yuruyorsun ama olmaz derse, aaa ne munasebet canim, ben seni cok degerli bir arkadasim olarak goruyorum ondan oyle dedim diye cevirilebilecek bir sey

Selamlar. Iki seans terapi bir sonuc elde etmek icin cok kisa yalniz.

Terapistiniz Merve Bolugurun da mı terapisti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…