• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son bir ima

Kizlar merhaba
Beni hatirlayaniniz olmaz. Kisaca ozet gecmek gerekirse: Yurtdisinda doktora yapan, asyali bir cocukla iki ay flort etmis, ama arada aciktan konusulan hic bir sey sey olmadigi, sonra da bu cocugun tamamen arkadasa bagladigi kisiyim. Bir ara ben bu cocukla acik acik konusacagim demistim, beni zor tutmustunuz. Ben de kendisinin iliski durumunu ogrenmekle yetinmistim. Ciktigi biri yoktu ama ilgilenebilecegi biriyle tanismisti, esek!

Neyse, mecbur unutacagim. Ama elimde onceden aldigim, romantik bir anlam tasiyabilecek bir noel hediyesi var. Terapiste bunu ne yapayim diye sordugumda ver gitsin, biraz da o dusunsun dedi.

Verirken duygularimi ya da aramizdaki o gecmis seyi ima eden ne diyebilirim, bir fikriniz var mi? Ya da ne not ilistirebilirim? Aciktan yuruyemem, cunku tek sosyal cevremin tam ortasinda ve arkadasim. Gergin bir durum olmasin ya da beni aciktan reddetmek zorunda hissetmesin. Anca aklini bulandirayim, lan acaba dedirteyim.... Fikriniz var mi?

Edit: hediyeyi verecegim. Kendisi bana hediye aldi, biliyorum cunku gordum. En kotu ihtimal dumduz verecegim. Elim bos kalamam.
Size karşı pek ilgisi olmayan, üstelik başkasıyla ilgilenen birine duygularınızı belli eden bir hediye verseniz ne değişecek. Sonuçta size karşı arkadaşlık dışında başka bir şey hissetmiyormuş. Ayrıca bu terapisti çok mu aradınız. Sizi yanlış yönlendiriyor.

Size karşı pek ilgisi olmayan, üstelik başkasıyla ilgilenen birine duygularınızı belli eden bir hediye verseniz ne değişecek. Sonuçta size karşı arkadaşlık dışında başka bir şey hissetmiyormuş. Ayrıca bu terapisti çok mu aradınız. Sizi yanlış yönlendiriyor.
Adam beni yanlis yonlendirmiyor. Bak boyle yaparsan olur, kesin yap fln demiyor. Gördü ki ben hareket etmezsem rahat edemeyeceğim, en azindan denemiş olmak istiyorum, bari böyle yap diyor. Çok deneyimsiz olduğum için bak illahi yürüyrceksen böyle yürünür diyor.
Çünkü ben hiç bilmiyorum nasıl yürünür.

Adam beni yanlis yonlendirmiyor. Bak boyle yaparsan olur, kesin yap fln demiyor. Gördü ki ben hareket etmezsem rahat edemeyeceğim, en azindan denemiş olmak istiyorum, bari böyle yap diyor. Çok deneyimsiz olduğum için bak illahi yürüyrceksen böyle yürünür diyor.
Çünkü ben hiç bilmiyorum nasıl yürünür.
Ben de terapiste gittim ama adamın hali bana da ilginç geldi. 'illa yuruyeceksen böyle yürünür' modunda bir ekol olabilir mi? Yaşam koçu gibi geldi bana. Tüm eğitimleri aldığından emin misin? Bir de Türk mü bu terapist?

Ben de terapiste gittim ama adamın hali bana da ilginç geldi. 'illa yuruyeceksen böyle yürünür' modunda bir ekol olabilir mi? Yaşam koçu gibi geldi bana. Tüm eğitimleri aldığından emin misin? Bir de Türk mü bu terapist?
Haha o benim lafim. Sadece fikrini sorduğumda cevap veriyor. Adamda sikıntı yok. Psikoterapist hatta.

adamın hayatında bir başkası varsa, bir şeyleri ima etmeye gerek var mı? Diğer kadına saygısızlık değil mi?
Hayir hayatinda biri yok. En son sordugumda kizla tanisip bir yemek yemisti. O kadar sonra bulusmamislardi. Sadece ilgimi cekti dedi. Son iki haftada birsey olduysa o ayri.

Imada bulunmanin amaci ne?
Pamukannesi hosgeldiniz! Sizin yorumlarinizi genelde çok beğeniyorum. Amaç içimde kalmasin, denedim diyeyim. Pasif kalip sonra olmadi diye üzülmektense deneyip üzülmek istiyorum. Karakterim böyle.
Ama tek sosyal cevremin ortasinda olduğu icin açiktan söyleyip gerginlik yaratamam.

Ondan kendisine acaba dedirtecek, sinyal verecek bir laf fikriniz var mi?

Hediye vermek istiyorsan ver de takar mı atar mı bilemedim.

Kız arkadaşı ya da bir aday varsa o görmesin diye yok edebilir.

Sen kendine bir his oluşsun istiyorsan bunun yolu da hediye değil, ben olsam vermem.

Pamukannesi hosgeldiniz! Sizin yorumlarinizi genelde çok beğeniyorum. Amaç içimde kalmasin, denedim diyeyim. Pasif kalip sonra olmadi diye üzülmektense deneyip üzülmek istiyorum. Karakterim böyle.
Ama tek sosyal cevremin ortasinda olduğu icin açiktan söyleyip gerginlik yaratamam.

Ondan kendisine acaba dedirtecek, sinyal verecek bir laf fikriniz var mi?

Hosbulduk sagolun. Ben sahsi tecrübemden yola cikarak sunu söyleyebilirim: Bir erkek sizinle tanisdiktan sonra baska bir kadinla cikmissa o zaman siz o insanin gözünde ne yapsaniz da ilk tercih degilsiniz. Ve bence her insan karsisindaki insanin gözünde ilk tercih olmayi yasamali. Simdi konussaniz veya ima etseniz bile bu aslinda reddetse ikinci reddetmesi olucak. Hediyeyi verip vermemek size kalmis, ama sahsen vermek istesem imali sözler yazmazdim.. Adam acaba düsünecek kadar uzun taniyordu sizi zaten. Ve inanin ilgisi olan erkek siz birsey söylemeden kendini belli ediyor.

Hosbulduk sagolun. Ben sahsi tecrübemden yola cikarak sunu söyleyebilirim: Bir erkek sizinle tanisdiktan sonra baska bir kadinla cikmissa o zaman siz o insanin gözünde ne yapsaniz da ilk tercih degilsiniz. Ve bence her insan karsisindaki insanin gözünde ilk tercih olmayi yasamali. Simdi konussaniz veya ima etseniz bile bu aslinda reddetse ikinci reddetmesi olucak. Hediyeyi verip vermemek size kalmis, ama sahsen vermek istesem imali sözler yazmazdim.. Adam acaba düsünecek kadar uzun taniyordu sizi zaten. Ve inanin ilgisi olan erkek siz birsey söylemeden kendini belli ediyor.
Yuzde yuz haklisiniz ona lafim yok.

Adam zamaninda acaba dedi zaten. Sonra arkadasa bagladi.
Ben gercekten zorda kalirsam aaa olur mu sen benim biricik arkadasimsin ondan oyle yazdim, diye kivirabilecegim bir sekilde son kez bir sey demek istiyorum.

O konuda bir el atsaniz? Yoksa uyarinizin farkindayim.

Adam sizden hoşlanmamış zaten, arkadaş olarak görüyor. Bu saatten sonra bir hediye notuyla “vay bee ben ne kaçırmışım” veya “aaa çok ayıp etmişim bu kıza” tarzı düşüncelere gireceğini hiç sanmıyorum. İmalı notunuzu okur, “bu ne ya çocuk gibi” der, sonra da hediyeyi tepe tepe kullanır.

Çok basit değil mi?
Adam senden hoşlanıyorsa zaten göz göze gelince o sıcaklık dolar birbirinizin içine.

Aşk çok zor bir duygu değil ki. Bu kadar kafa yormaya gerek yok.

Komik bir film bulup ev ortamında başbaşa kalırsan yakınlaşma olur ya da olmaz. Ben olsam bu yolu denerim.

Çok basit değil mi?
Adam senden hoşlanıyorsa zaten göz göze gelince o sıcaklık dolar birbirinizin içine.

Aşk çok zor bir duygu değil ki. Bu kadar kafa yormaya gerek yok.

Komik bir film bulup ev ortamında başbaşa kalırsan yakınlaşma olur ya da olmaz. Ben olsam bu yolu denerim.
Valla yine davet ederse giderim. Ama artik kendisine bir sey teklif etmiyorum. Ceketimi alip gidiyorum derken gercekten gidiyorum.

Adam sizden hoşlanmamış zaten, arkadaş olarak görüyor. Bu saatten sonra bir hediye notuyla “vay bee ben ne kaçırmışım” veya “aaa çok ayıp etmişim bu kıza” tarzı düşüncelere gireceğini hiç sanmıyorum. İmalı notunuzu okur, “bu ne ya çocuk gibi” der, sonra da hediyeyi tepe tepe kullanır.
Amaç bunlari dedirtmek değil. Amaç ulan bu kiz benden hoşlaniyor mu diye soru işareti bırakmak.

Tepe tepe kullansın, umurumda değil.

Valla yine davet ederse giderim. Ama artik kendisine bir sey teklif etmiyorum. Ceketimi alip gidiyorum derken gercekten gidiyorum.
O niye davet etsin ki?

Bence o senin duygularının farkındadır.

Davet etmesi gereken sensin, onun duygularından emin olmak istemiyor musun?

Back