- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Boşver edilelim ne olacak, bizim mesleğimiz delirmeye çok müsait. Yakında kafaya huni takıp gezeriz hihuuu ben o evreye çok yakın hissediyorum misal
AhahahSiz kışı bitirirken bende anca yazlıkları toplarım işte. Hep bunlar farklı meridyenlerden hay aksi şansa bak yov
Oohoo bu daha nekiiYalnız üye olalı 24 saat olmadı telefonu 4 kez şarja taktım. Buralar bayaa hareketli sevdim
Ortam bulunca şarj dayanmıyor insana . Ben bi ara çok hareketliydim hamilelik zamanı . Doğumdan sonra sessiz takipçilere katıldımYalnız üye olalı 24 saat olmadı telefonu 4 kez şarja taktım. Buralar bayaa hareketli sevdim
Ben bugün boğaza nazir kahvaltı yaptım keyfim gıcır bir süre beni idare eder huniyi öteledimBoşver edilelim ne olacak, bizim mesleğimiz delirmeye çok müsait. Yakında kafaya huni takıp gezeriz hihuuu ben o evreye çok yakın hissediyorum misal
Valla iş güç. Şimdi tatildeyiz yarından sonra pazartesi mod.Kuzenim yazmış diyorsunAh şu kuzenler yok mu başımızın dertleri tamam tamam öyle olsun Eee anlat bakalım kendinden neler yaparsın
Biz canlıyız yaşıyoruz tabi buna yaşamak denirse (film gibi müziği)selam takıldığım topikler pek bir sesiz siz canlıysanız aranıza geleyim hanımlar tanışalım
Ben yıllardır sessizlerdenim şimdi acısını çıkarma zamanıOrtam bulunca şarj dayanmıyor insana . Ben bi ara çok hareketliydim hamilelik zamanı . Doğumdan sonra sessiz takipçilere katıldımşimdi yine hareketleneyim dedim
92 li misin 93 lü mü, sanırım yaşıtızHoş bulduk. Chivas iyidir25 yaşındayım . 13 aylık kızım var . Şuan evdeyim çalışmıyorum . Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
Evet ya buraların öyle bir etkisi varYalnız üye olalı 24 saat olmadı telefonu 4 kez şarja taktım. Buralar bayaa hareketli sevdim
İphoneEvet ya buraların öyle bir etkisi varYalnız telefon Iphone herhalde 4 kez şarj nedir, nasıl bir şarj içmektir Ben bu şarj meselesi yüzünden telefon değiştirdim
94 lüyüm canım.iki yıl öncesine otelde restoranda garsondum . Hamile olunca bıraktım. Şimdi evde minik bi cadıyla uğraşıyorum92 li misin 93 lü mü, sanırım yaşıtızBende yarışmaya Bursa'dan katılıyorum. Çocuğum yok. Allah bağışlasın miniği ne tatlıdır şimdi Neler yaparsın?
Takipteyim çok yakın takipAhahahsen bizi takip en iyisi cicim
Allah bağışlasın
Vayyy bee. Biz burda yazlıklarla kışlıkların arasında naftalin kokusundan 300 500 kafayı bulalım örtmen hanım boğaza nazır kahve keyfisi yapsın. Tabi ya. Dünyanın iki türlü halleri. Pazartesi günü öğretmenle delirmeceler, çok uzaklaştırma huniyiBen bugün boğaza nazir kahvaltı yaptım keyfim gıcır bir süre beni idare eder huniyi öteledimpazartesi halim ne olacak bilmem ama
Cıstak cıstakkkkSensiz olur mu hiç hadi sende katıl bize hayatını yaşa
Çok iyi yapmışsın kuzu sessiz sessiz nereye kadar. Biraz sosyalliğe katılma vaktin gelmiş.Ortam bulunca şarj dayanmıyor insana . Ben bi ara çok hareketliydim hamilelik zamanı . Doğumdan sonra sessiz takipçilere katıldımşimdi yine hareketleneyim dedim
Ayy maşallahhhhh maviş mi kız o, kime benzemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?