- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Hiyaaaaahayttttt. Evet şuan siz görmediniz ama üst üste dizilmiş 15 tuğlayı kırdım. Keşke görebilseydiniz. Ama uslu bir çocuk olursanız birgün Cici'nin punkularını siz de görebilirsinizBen o isi hallettimm baya oluyoo yaa
Hocam peki sen simdi bize punku mu ogretcen
Çok hoş buldum ilk defa bi foruma üye oluyorum çok heyecanlıyımSesli bildirim yok kuzum malesef. Bildirim çubuğundan takip edeceksin. Hoşgeldin bu arada yeni kan
Tuglalari kirdigini gormus kadar oldum cicimHiyaaaaahayttttt. Evet şuan siz görmediniz ama üst üste dizilmiş 15 tuğlayı kırdım. Keşke görebilseydiniz. Ama uslu bir çocuk olursanız birgün Cici'nin punkularını siz de görebilirsinizYalnız baya baya naftalin kafa yaptı bende Şimdi yazlıkları yeni çıkarmamla ilgili sana benim yaşadığım şehire farklı bir meridyende yer aldığı için yaz geç geliyor demek isterdim ama malesef tamamen benim üşengeçliğim Baktım bu sıcakta yünlü giymekten isilik çıkarmaya başladım, hadi Cici yap şu işi dedim
Amin canım benim Rabbim tüm hastalara şifa ve uzun ömürler versinAllah şifa versin size de canım
Grip kadar yaygın oldu malesef.
Aklıma şu karikatür geldi durOooo komodo ejderliği bizden sorulur. Keşke toplaşıp şöyle serseri serbest stili kıvrak ve civelek dans figürlerimizi birbirimize sergileyebilseydik. Aynı o amca gibi yuvarlanırım hiç affetmem
Ne güzel iki sağlıkçı bulmuşsunuz birbiriniziYok canım hemşireyim ama çalışmıyorum bu aralar eşimde sağlıkçı ama özelde memur değil.
Aahahahaa koptummAklıma şu karikatür geldi dur Eki Görüntüle 2276748
Kuzum herşeyin bir ilki varmış, ilk topiğin olduğu için bende şimdi ayrıca bir heyecanlandım açıkçasıÇok hoş buldum ilk defa bi foruma üye oluyorum çok heyecanlıyım
Siz kışı bitirirken bende anca yazlıkları toplarım işte. Hep bunlar farklı meridyenlerden hay aksi şansa bak yovTuglalari kirdigini gormus kadar oldum cicim
Yaz sizin oralara gec geldiyse tmm ozaman simdi zamani gelmistir sizin orda herseyin biz yazi bitircez az kaldi
Yaaaa yarıldımmm ahahahshzhzgaAklıma şu karikatür geldi dur Eki Görüntüle 2276748
Onu da yaparızYaaaa yarıldımmm ahahahshzhzgaKeşke kuşgötler topiği koysaydım adımızı ya tüh ahahshz
Tam aradığın tam tam aradığın yihuuBende şöyle kenara ilişeyimkafa dağıtacak bir topik buldum tam aradığım
Yaparuz da gelen olur muOnu da yaparız
Ay yok kuzenimdi oKuzum herşeyin bir ilki varmış, ilk topiğin olduğu için bende şimdi ayrıca bir heyecanlandım açıkçasıYa ben seni hatırladım, sen şu eşi hakkında bdv'de konu açansın di mi. Bende eşini şahincilere benzetmiştim
Yani o da doğru kuşgötler falan riskli şeylerYaparuz da gelen olur muGerçi kuşgöt diye topik bulsam ne ara girdiğimi şaşırırdım
Kuzenim yazmış diyorsunAy yok kuzenimdi o
Hoş bulduk. Chivas iyidirTam aradığın tam tam aradığın yihuuHoşgeldin chivas, sana şivas mı demeliyim ne diye hitap edeyim Necisin kimlerdensin anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?