• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o isi hallettimm baya oluyoo yaa :KK70:
Hocam peki sen simdi bize punku mu ogretcen :KK53:
Hiyaaaaahayttttt. Evet şuan siz görmediniz ama üst üste dizilmiş 15 tuğlayı kırdım. Keşke görebilseydiniz. Ama uslu bir çocuk olursanız birgün Cici'nin punkularını siz de görebilirsiniz :KK70: Yalnız baya baya naftalin kafa yaptı bende :KK70:Şimdi yazlıkları yeni çıkarmamla ilgili sana benim yaşadığım şehire farklı bir meridyende yer aldığı için yaz geç geliyor demek isterdim ama malesef tamamen benim üşengeçliğim :KK70:Baktım bu sıcakta yünlü giymekten isilik çıkarmaya başladım, hadi Cici yap şu işi dedim :deli:

Hiyaaaaahayttttt. Evet şuan siz görmediniz ama üst üste dizilmiş 15 tuğlayı kırdım. Keşke görebilseydiniz. Ama uslu bir çocuk olursanız birgün Cici'nin punkularını siz de görebilirsiniz :KK70: Yalnız baya baya naftalin kafa yaptı bende :KK70:Şimdi yazlıkları yeni çıkarmamla ilgili sana benim yaşadığım şehire farklı bir meridyende yer aldığı için yaz geç geliyor demek isterdim ama malesef tamamen benim üşengeçliğim :KK70:Baktım bu sıcakta yünlü giymekten isilik çıkarmaya başladım, hadi Cici yap şu işi dedim :deli:
Tuglalari kirdigini gormus kadar oldum cicim :D
Yaz sizin oralara gec geldiyse tmm ozaman simdi zamani gelmistir sizin orda herseyin biz yazi bitircez az kaldi :D

Oooo komodo ejderliği bizden sorulur. Keşke toplaşıp şöyle serseri serbest stili kıvrak ve civelek dans figürlerimizi birbirimize sergileyebilseydik. Aynı o amca gibi yuvarlanırım hiç affetmem :KK70: :KK70: :KK70:
Aklıma şu karikatür geldi dur
2276748

Yok canım hemşireyim ama çalışmıyorum bu aralar eşimde sağlıkçı ama özelde memur değil.
Ne güzel iki sağlıkçı bulmuşsunuz birbirinizi :KK19: Doğum iznine falan mı ayrıldın? Benim eşimin izin denen bir olayı yok, benim iznim de pazartesi bitiyor :KK54:

Çok hoş buldum ilk defa bi foruma üye oluyorum çok heyecanlıyım :KK76:
Kuzum herşeyin bir ilki varmış, ilk topiğin olduğu için bende şimdi ayrıca bir heyecanlandım açıkçası :KK70: Ya ben seni hatırladım, sen şu eşi hakkında bdv'de konu açansın di mi. Bende eşini şahincilere benzetmiştim :KK53:

Tuglalari kirdigini gormus kadar oldum cicim :KK70:
Yaz sizin oralara gec geldiyse tmm ozaman simdi zamani gelmistir sizin orda herseyin biz yazi bitircez az kaldi :KK70:
Siz kışı bitirirken bende anca yazlıkları toplarım işte. Hep bunlar farklı meridyenlerden hay aksi şansa bak yov :KK70:

Bende şöyle kenara ilişeyim :KK50:kafa dağıtacak bir topik buldum tam aradığım:halay:
Tam aradığın tam tam aradığın yihuu :KK9:Hoşgeldin chivas, sana şivas mı demeliyim ne diye hitap edeyim :KK70:Necisin kimlerdensin anlat bakalım :rapci:

Tam aradığın tam tam aradığın yihuu :KK9:Hoşgeldin chivas, sana şivas mı demeliyim ne diye hitap edeyim :KK70:Necisin kimlerdensin anlat bakalım :rapci:
Hoş bulduk. Chivas iyidir 😂25 yaşındayım . 13 aylık kızım var . Şuan evdeyim çalışmıyorum . Yarışmaya istanbuldan katılıyorum :KK3:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back