• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız üye olalı 24 saat olmadı telefonu 4 kez şarja taktım. Buralar bayaa hareketli sevdim :KK71:
Ortam bulunca şarj dayanmıyor insana . Ben bi ara çok hareketliydim hamilelik zamanı . Doğumdan sonra sessiz takipçilere katıldım :KK76:şimdi yine hareketleneyim dedim

Boşver edilelim ne olacak, bizim mesleğimiz delirmeye çok müsait. Yakında kafaya huni takıp gezeriz hihuuu ben o evreye çok yakın hissediyorum misal :KK70: :deli:
Ben bugün boğaza nazir kahvaltı yaptım keyfim gıcır bir süre beni idare eder huniyi öteledim 😆😆😆 pazartesi halim ne olacak bilmem ama 😆

selam takıldığım topikler pek bir sesiz siz canlıysanız aranıza geleyim hanımlar tanışalım
Biz canlıyız yaşıyoruz tabi buna yaşamak denirse (film gibi müziği) :KK14: :KK70:Şaka bir yana hoşgeldin kuzu kimlerdensin bakalım :halay:

Ortam bulunca şarj dayanmıyor insana . Ben bi ara çok hareketliydim hamilelik zamanı . Doğumdan sonra sessiz takipçilere katıldım :KK76:şimdi yine hareketleneyim dedim
Ben yıllardır sessizlerdenim şimdi acısını çıkarma zamanı :rapci:

Hoş bulduk. Chivas iyidir 😂25 yaşındayım . 13 aylık kızım var . Şuan evdeyim çalışmıyorum . Yarışmaya istanbuldan katılıyorum :KK3:
92 li misin 93 lü mü, sanırım yaşıtız :KK52: Bende yarışmaya Bursa'dan katılıyorum. Çocuğum yok. Allah bağışlasın miniği ne tatlıdır şimdi :KK200: Neler yaparsın?

Yalnız üye olalı 24 saat olmadı telefonu 4 kez şarja taktım. Buralar bayaa hareketli sevdim :KK71:
Evet ya buraların öyle bir etkisi var :KK52: Yalnız telefon Iphone herhalde 4 kez şarj nedir, nasıl bir şarj içmektir :KK70: Ben bu şarj meselesi yüzünden telefon değiştirdim 🤷🏼‍♀️

92 li misin 93 lü mü, sanırım yaşıtız :KK52: Bende yarışmaya Bursa'dan katılıyorum. Çocuğum yok. Allah bağışlasın miniği ne tatlıdır şimdi :KK200: Neler yaparsın?
94 lüyüm canım.iki yıl öncesine otelde restoranda garsondum . Hamile olunca bıraktım. Şimdi evde minik bi cadıyla uğraşıyorum😂sen öğretmensin sanırım

DD9F11ED-BE52-4EF2-964D-AF7905C319F1.jpeg
Bu da minik cadım :KK200:

Ben bugün boğaza nazir kahvaltı yaptım keyfim gıcır bir süre beni idare eder huniyi öteledim 😆😆😆 pazartesi halim ne olacak bilmem ama 😆
Vayyy bee. Biz burda yazlıklarla kışlıkların arasında naftalin kokusundan 300 500 kafayı bulalım örtmen hanım boğaza nazır kahve keyfisi yapsın. Tabi ya. Dünyanın iki türlü halleri. Pazartesi günü öğretmenle delirmeceler, çok uzaklaştırma huniyi :KK70: :KK53: Boğaza nazır kahvaltı yapmadım ama ortaköyde kumpir yedim geçen yaz, olır mu oda :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back