• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi yapmışsın kuzu sessiz sessiz nereye kadar. Biraz sosyalliğe katılma vaktin gelmiş.

Ayy maşallahhhhh maviş mi kız o, kime benzemiş 😍
Evet maviş 😬valla babası kahverengi . Bnm koyu ele . Büyük dedelerde var mavi onlara çekti galiba :KK53:

Kk ile ilk tanışmam lise yıllarında ağdaya alternatif arayışındayken olmuştu sessiz sessiz yazılanları okudum hep :KK70:
Ahahaha bende üniversite zamanı takip ediyordum. Geçen Eylül ayında eşimin 4. 5ay gurbete gitmesiyle sıkıntıdan patlamamak için üye oldum. İyi ki olmuşum. Bu minik arizona kertenkeleleri ile tanıştım iyi ki tanışmışım. Şimdi de seninle tanışmış oldum :KK19: ağdaya alternatif bulabildin mi bari :KK70:

94 lüyüm canım.iki yıl öncesine otelde restoranda garsondum . Hamile olunca bıraktım. Şimdi evde minik bi cadıyla uğraşıyorum😂sen öğretmensin sanırım
93 lüyüm bende. Evet öğretmenim. Öğrencilerle delirmeceler işte :KK70: Ya garip gelecek belki ama ben otelleri çok seviyorum. Tatile giderken bile yer değil otel seçiyorum :KK70:

Ahahaha bende üniversite zamanı takip ediyordum. Geçen Eylül ayında eşimin 4. 5ay gurbete gitmesiyle sıkıntıdan patlamamak için üye oldum. İyi ki olmuşum. Bu minik arizona kertenkeleleri ile tanıştım iyi ki tanışmışım. Şimdi de seninle tanışmış oldum :KK19: ağdaya alternatif bulabildin mi bari :KK70:
Son 3 yıldır lazere gidiyorum galiba vortex ışını altında cesedimi bulacaklar :bicak:

Evet maviş 😬valla babası kahverengi . Bnm koyu ele . Büyük dedelerde var mavi onlara çekti galiba :KK53:
Benim gözler ela, eşimin bal rengi. İkimizin de sülale mavi gözlerle dolu babalar, anneler, dedeler hep mavi. Bakalım bizim gelecekteki sıpa nasıl birşey olacak :KK70: Aman sağlıklı olsunlar da... Ben hala cesaret edemedim anne olmaya 🙄

Son 3 yıldır lazere gidiyorum galiba vortex ışını altında cesedimi bulacaklar :bicak:
3 yıldır bitmedi mi 😲Ya bende lazer çok düşündüm ama cilde zararı var dediler, kanser olursan kemoterapi tutmuyor dediler, cildinden hep yanık kokusu geliyor dediler. Dediler de dediler. Vazgeçtim. Bu arada Iphone telefonların bu şarj sorunu insanı delirtir. Misal beni delirtti değiştirdim, huawei aldım. Mis

3 yıldır bitmedi mi 😲Ya bende lazer çok düşündüm ama cilde zararı var dediler, kanser olursan kemoterapi tutmuyor dediler, cildinden hep yanık kokusu geliyor dediler. Dediler de dediler. Vazgeçtim. Bu arada Iphone telefonların bu şarj sorunu insanı delirtir. Misal beni delirtti değiştirdim, huawei aldım. Mis
Ben valla çok araştırdım. Yanık kokusu 10-15 dakika kalıyor. Tüylerini çakmakla yakmış gibi düşün. Bizde yeni olan her şeye uzaylı gözüyle bakılıyor ne yazık ki o yüzden bu kadar bilgi kirliliği var. Özel hastane veya klinik gibi bi yerde yaptırırsan sıkıntı olmuyor. Bir de aynı yerde devam etmek lazım ben o aralarda çok şehir değiştirdim türlü türlü cihaz türlü türlü estetisyen görünce sonuç alamadım.

Ben valla çok araştırdım. Yanık kokusu 10-15 dakika kalıyor. Tüylerini çakmakla yakmış gibi düşün. Bizde yeni olan her şeye uzaylı gözüyle bakılıyor ne yazık ki o yüzden bu kadar bilgi kirliliği var. Özel hastane veya klinik gibi bi yerde yaptırırsan sıkıntı olmuyor. Bir de aynı yerde devam etmek lazım ben o aralarda çok şehir değiştirdim türlü türlü cihaz türlü türlü estetisyen görünce sonuç alamadım.
Doğru söylüyorsun vallahi bende ağdadan öyle bıktım ki ağdacılara verdiğim parayla 10 kere epilasyon olurdum :cry: Ama bana birde senin tüylerin sarı makine görmez dediler. İnsanlar resmen el birliği ile epilasyondan soğutmaya çalışmışlar beni şuan çakozladım :KK70:

Vayyy bee. Biz burda yazlıklarla kışlıkların arasında naftalin kokusundan 300 500 kafayı bulalım örtmen hanım boğaza nazır kahve keyfisi yapsın. Tabi ya. Dünyanın iki türlü halleri. Pazartesi günü öğretmenle delirmeceler, çok uzaklaştırma huniyi :KK70: :KK53: Boğaza nazır kahvaltı yapmadım ama ortaköyde kumpir yedim geçen yaz, olır mu oda :KK70:
Ben geçen gün kaldırdım kışlıkları sülalem rahat 😂😂 ya valla çok görme İstanbul'dayım da denize hasretim yani kırk yılın başı çıkıyoruz biz de. Eski okulum boğazın dibinde Küçüksu'daydi yine de çıkıp gidemedim. Deniz görmüş masum örtmenim ben bugün 😢😢

Ben ebru tatlım 1 kız minnakım var 3 yasında, konyadayım ,25 yaş ,sizler pekiiii :KK66:
26 yaş 93 lüyüm, koç burcu :KK23: 4 yıllık evliyim, 0 çocuk :KK70: Öğretmenim. Kocası varla yok arası kk da derman bulan çılgın bir bedeviyim :ıslık:

Doğru söylüyorsun vallahi bende ağdadan öyle bıktım ki ağdacılara verdiğim parayla 10 kere epilasyon olurdum :cry: Ama bana birde senin tüylerin sarı makine görmez dediler. İnsanlar resmen el birliği ile epilasyondan soğutmaya çalışmışlar beni şuan çakozladım :KK70:
Benimkiler de ince. Yeni cihazlar var ince yapılılar için. Ama Türkiye’de şu an kullanılan en yeni lazer cihazı Avrupa’nın 15 yıl önce kullandığı cihazmış. Hollanda’da bu işi yapan bi estetisyen söylemişti.

Ben geçen gün kaldırdım kışlıkları sülalem rahat 😂😂 ya valla çok görme İstanbul'dayım da denize hasretim yani kırk yılın başı çıkıyoruz biz de. Eski okulum boğazın dibinde Küçüksu'daydi yine de çıkıp gidemedim. Deniz görmüş masum örtmenim ben bugün 😢😢
Aa ben senden büyükmüşüm ya la 90'liyim apla diyeceksiniz bana :KK53:
Ulmaz, abla deme lazım olur demişler boşuna dememişler vardır bir bildikleri, dimem bende :KK70: Ama abla deyip el öpersem para veririm dersen o zaman iş başka hacı :KK70: Yalnız benim en sevdiğim öğretmen arkadaş da edebiyatçı. Edebiyatçılarla bir çekim halindeyim :ıslık:

Benimkiler de ince. Yeni cihazlar var ince yapılılar için. Ama Türkiye’de şu an kullanılan en yeni lazer cihazı Avrupa’nın 15 yıl önce kullandığı cihazmış. Hollanda’da bu işi yapan bi estetisyen söylemişti.
Seninle çok mu ortak yanımız var sanki :KK19:
Di mi sanki :KK19: Hangi konuda Avrupa ile aynı segmentte ilerliyoruz ki, çok utanç verici ve üzücü :olamaz:

26 yaş 93 lüyüm, koç burcu :KK23: 4 yıllık evliyim, 0 çocuk :KK70: Öğretmenim. Kocası varla yok arası kk da derman bulan çılgın bir bedeviyim :ıslık:
Ah ahh hepimiz bir sebepten burayla tanıştık ;),memnun oldum öğretmenim :KK50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back