- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 40
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Hoşbuldum valla tatil bitiyor eşim işe gidecek diye canım sıkkındı izlediğim video neşelendirdi beni.Teşekkür ederim hoşgeldinnnnn Tanışalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum valla tatil bitiyor eşim işe gidecek diye canım sıkkındı izlediğim video neşelendirdi beni.Teşekkür ederim hoşgeldinnnnn Tanışalım mı
Norm fazlası oldum orada sonra Anadolu lisesine geçtim orada da norm fazlası oldum bir kişilik açık göstermiş ilçe bir de eş durumunda şansıma eve yakın bu okul açıldı işte tek tercih yaptım ya herro ya merro. Müdür de bana kızdı neden başka okul seçmedin diye. Napam dedim diğerleri meslek lisesi bir de muhtemel açık yo dostum yoo dedim. Şükür buraya atandım. Kısmet bakalım.Şu sosyal etkinlikler artık tamamlandı işaretlenmeyecek yazısını diyorsun sanırım ama geçen dönem işaretlemiştik. Bizde de kafalar karışık Minikler çok tatlı evet ama bazen delirmenin eşiğine geliyorsun ama yine de iyi ki miniklerleyim diyorum. Ya meslek lisesi çok zordur. Ablam da meslekte çalıştı bir dönem. Delirecekti. İyi ki geçiş yapmışsın
Ahahaaa arizona kertenkelesii demeekEtiketlerle tüm arizona kertenkelelerini bir araya toplayalım.
@RosSsS Diktorya Secret @Pembeemzik hizuran @canli anne @Tatlianne20 @valag @38his @adel8893 @Psikolojik Deliii @Tulparr @Boncukhanim @kukrim27 Sadecebirisiyim @AnneAslan @reyyan @balbocuuu @Ayas19
Ve etiketlemeyi beceremediğim herkes, nasılsınız kuzular
Hahaha çok sevindim serseri serbest stili dans stilimizi beğenmene Sen çalışıyor musun kuzum, eşin memur galibaHoşbuldum valla tatil bitiyor eşim işe gidecek diye canım sıkkındı izlediğim video neşelendirdi beni.
Eğer devamsızlık hakkı varsa gitmeyebilir fakat önce öğretmenine bir sorun, son hafta konu işleyecekse gitmesi daha faydalı olur.Kızlar hazır öğretmenler topiğine girmişken birşey sorayım. Şuan annemdeyim,kızım anannede kalmak istiyor. Malum okul daha 5 gün devam edecek,gitmese olurmu ki? 2. Sınıf. Karneleri e ödevde açılmış bu arada.
Eveeeeettt Hoşgeldin kertenkelem nasılsın neler yapıyorsunAhahaaa arizona kertenkelesii demeek
Hosbuldum cicimm iyimm valla camasir as kuruyanlari katla kaldir utule derken yoruldum azcik oturiyim dedim bi baktim arizona kertenkelesi grubu var kaciramam bunu dedimEveeeeettt Hoşgeldin kertenkelem nasılsın neler yapıyorsun
Pinpon topu gibi seke şimdiki okuluna gitmişsin resmen Olsun bak şimdiki yerinden memnunsun. İnşallah böyle de giderNorm fazlası oldum orada sonra Anadolu lisesine geçtim orada da norm fazlası oldum bir kişilik açık göstermiş ilçe bir de eş durumunda şansıma eve yakın bu okul açıldı işte tek tercih yaptım ya herro ya merro. Müdür de bana kızdı neden başka okul seçmedin diye. Napam dedim diğerleri meslek lisesi bir de muhtemel açık yo dostum yoo dedim. Şükür buraya atandım. Kısmet bakalım.
Sorma ya çok eziyetler çektim. Doğum iznindeyim haber geldi ki norm fazlası oldun wtf? E ne yapacam şimdi. Resen atama olmayacak dediler. Baktım ki Anadolu lisesi açık iyi bari burayı yazayım dedim. Minik apacilerden de sıkılmıştım. İzinden döndüm ki sürpriz... Şimdiki okulun idaresi de bir acayip kontrol hastası bir müdür var. Ne olur bilmiyorum bekleyip göreceğiz artıkPinpon topu gibi seke şimdiki okuluna gitmişsin resmen Olsun bak şimdiki yerinden memnunsun. İnşallah böyle de gider
Allah şifa versin size de canımLimonsuzum senin medeni hal, çocuk durumu nedir hiç ayrıntılı sohbet etmemiştik
2 çocuğum var tatlım ellerinden öperler2 ve 5 yaşlarındalar.
Ay çok üzüldüm canım benim ya. Benim de bir yakınıma akciğer sertleşmesi teşhisi konuldu. Akciğer kanserinden daha kötüymüş tedavisi vs yok. Çok üzülüyoruz sadece ilaçlarla durdurulmaya çalışıyor. Kanser ne kadar çok arttı İnşallah biran önce yener, duacısı olacağım.
Yok canım hemşireyim ama çalışmıyorum bu aralar eşimde sağlıkçı ama özelde memur değil.Hahaha çok sevindim serseri serbest stili dans stilimizi beğenmene Sen çalışıyor musun kuzum, eşin memur galiba
Aahsjjaab evet aynı o şekil ben beden hocası siz de benim çekirgelerim Bende kışlıkları kaldırdım, yazlıkları çıkardım. Canım çıktı ölüyorum galibaHosbuldum cicimm iyimm valla camasir as kuruyanlari katla kaldir utule derken yoruldum azcik oturiyim dedim bi baktim arizona kertenkelesi grubu var kaciramam bunu dedim
Aklima sey geldi hababam sinifinda sener sen beden hocasi oluyoda kungfu ogretiyo ya ogrencilerine hani cekirgelerim benim diyo ahaha
Oooo komodo ejderliği bizden sorulur. Keşke toplaşıp şöyle serseri serbest stili kıvrak ve civelek dans figürlerimizi birbirimize sergileyebilseydik. Aynı o amca gibi yuvarlanırım hiç affetmemKertenkele demişken bizden iyi komodo ejderi de olur var ya
Oh my goodness. Doğum izninde bile rahat edememişsin. Benim eski müdürüm öyleydi. Yaşadığım ilin en büyük ilkokuluydu. 4 müdür yardımcısı var. Müdür gencecik biri. O yardımcılar varya iliğimizi kemiğimizi kuruttu. Bilmemne marketin hazırladığı resim yarışması için bile beynimizi deldiler haftalarca. O derece kontrol manyaklığı. Ders işleyemiyorduk evrak işlerinden.Sorma ya çok eziyetler çektim. Doğum iznindeyim haber geldi ki norm fazlası oldun wtf? E ne yapacam şimdi. Resen atama olmayacak dediler. Baktım ki Anadolu lisesi açık iyi bari burayı yazayım dedim. Minik apacilerden de sıkılmıştım. İzinden döndüm ki sürpriz... Şimdiki okulun idaresi de bir acayip kontrol hastası bir müdür var. Ne olur bilmiyorum bekleyip göreceğiz artık
Ben o isi hallettimm baya oluyoo yaaAahsjjaab evet aynı o şekil ben beden hocası siz de benim çekirgelerim Bende kışlıkları kaldırdım, yazlıkları çıkardım. Canım çıktı ölüyorum galiba
Sensiz olur mu hiç hadi sende katıl bize hayatını yaşaBak bak bensiz toplanmışlar burayaaa
Sesli bildirim yok kuzum malesef. Bildirim çubuğundan takip edeceksin. Hoşgeldin bu arada yeni kanAcaba burda alıntı yapıldığında veya konumuza yanıt geldiğinde sesli bildirim alma özelliği yok mu ya? Yeniyim burayı messenger mı sandın demeyin