- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.461
Kız bak kimse gormeden bak heryerden de silOk bakayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bak kimse gormeden bak heryerden de silOk bakayim
Eşim sevmiyor o tarz şeyleri yoksa alırdım, bir kere açtım bunlardan alalım mı diye, ben sevmiyorum öyle şeyleri dedi,Yerinde olsam şansımı denerdim.
Aynen dezwnfekte edeym telefnmuKız bak kimse gormeden bak heryerden de sil
Valla cocukla hersey zor ki sende 3 taneeGobus var ay inşaallah eritebilirsem belki de çocukları uyutup onu giyecek fantaaazi yapacak vakit nerede bacim
Sade es icin mi kendin seviyosan da al nolaca k gorunce hem o da sever belkiEşim sevmiyor o tarz şeyleri yoksa alırdım, bir kere açtım bunlardan alalım mı diye, ben sevmiyorum öyle şeyleri dedi,
Bu kere transparan bir gecelik almıştım begenmedi o yüzden almıyorum artık, arkadaşıma verdim onu da, sevdiği şeyleri alıyoruz,ya da o alıyor internettenSade es icin mi kendin seviyosan da al nolaca k gorunce hem o da sever belki
Allah yardmcin olsunnnBenim sıpa oğlum uyumuyor yine memede uyuyor yatırınca uyanıyor,iki memeyi de endi geri uyandı,şimdi tekrar emziriyorum, sabah 7 den sonra da çok sık uyanıyor uyutmuyor beni
Geyşamın beni kuruttuğu gibi hayatının baharında kuruyup gitmez işte pamuğum ne güzelAllah cümlemizden razı olsun inşallah cicim
Valla oğlum benim gibi pambık olur ama bide seksapalitemin erkek versiyonu olursa kızçenin vay haline o zmn
Ya bu arada o içli anası olayına koptum burda az önce şifa olsun güzel gelinceme şimdiden yarasın da ehem öhm
Sorma çayım. Allahtan maske eldiven dağıttılar da onları takmaya başladılar bari Adam, keklik gibi seke seke kaçıyorlar bir daha otobüste yer vermeyeceğim demeye başladıB Brunello Cicinelli haberleri izlerken hep aklma geliyosun yaa yazik polisler zabitalar yaslilarla nasil ugrasiyo
BebeğimsinWouwwwww harika olmuşlar cicimmmm
Canımsın esmer bombam, o kız kim ki senin yanındaB Brunello Cicinelli kendimi çok beğendim bu kadar seksepalik ve güzel oldgmu bilmiyordum, senin tarafindan böyle görünmek beni onure etti ballı hardalim seksepalikk sarışınım,
Sana gel gel sarışınım gel gel sana asikim gel şarkısını cigirmak isterim ,
Bu arada içli kofteleri gördüm içini oymadan poğaça şekli vermiş olman hem bilek ağrısı yapmamış hemde çok yaratıcı olmuş goruntude güzel ve yapan sen olunca eminim parnaklar yenecek kadar leziz ve enfes olmuştur ballı hardalim eline emeğine yüreğine sağlık❣
Ben sene gıyamammm oyyyy bu gız şimdiden geceleri anasını dürtmeye başlamış doğuncada geceleri uyanık olacağı anlamına gelir bu nanayı yedin zar olayıda neydi ki ben kaçırdımEki Görüntüle 2608774
Günaydın KertenkeleVid-19'larım
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi. Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zaten Gerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa..
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz
Tüm oyun fikirlerine açığım
Bu arada nassınız?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Limonsuzzcay
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
Kar perisi
BBlair
Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
H M
@Negoo
Bu kızı kimse almaz kutsiş evde kaldı bu oynaklıkla, turşusunu kurucam .Ben sene gıyamammm oyyyy bu gız şimdiden geceleri anasını dürtmeye başlamış doğuncada geceleri uyanık olacağı anlamına gelir bu nanayı yedin zar olayıda neydi ki ben kaçırdım
oyun olarakta ben varım
Senin geyşanın isteği de buydu zaten ahahahBu kızı kimse almaz kutsiş evde kaldı bu oynaklıkla, turşusunu kurucam .
Tişörtün üstünden bile belli hareketleri. Karnım bi ele gidiyi bi bele
Zar muhabbeti de işte ayıplı ayıplı şeyler konuşmuşlar ben yokkene benim anladığım kadarıyla pozisyon içerikli zarlar varya atıyorsun ne gelirse o yani ben öyle anladım başka bir zarsa bilmem benim bildiğim bu
Sen niye ayaktasın bu saatte, seni kim tekmeledi ula
Etrafını niye karalar bağlamış bu
İhihi ele verdik kendimizi iyi miSenin geyşanın isteği de buydu zaten ahahah
He ben o zar şeysini biliyorum
Arkadaş anlatmıştı işte bisiklet falan varmış
namaz vaktiydi ula kılmadıgın nasıl da belli
Ana hiç dikkat etmemiştim benim gibi içi kararmış fotoğrafın daEtrafını niye karalar bağlamış bu
Ahahahha verdin artık yapacak bişey yokİhihi ele verdik kendimizi iyi mi
Geyşamın bekaret yemini etmediği o güzel günlerde bizden sorulurdu böyle şeylerde işte zar mar hak getire, ıhlamur demliyoruz biz sohbetler ediyoruz efendime söyleyeyim ülke gidişatı hakkında istişare ediyoruz. Bu şekilde bizim ev
Bakarkör mü deniliyordu ne ben dedim kendi mi vardı sildi acebeeeAna hiç dikkat etmemiştim benim gibi içi kararmış fotoğrafın da