Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sade es icin mi kendin seviyosan da al nolaca k gorunce hem o da sever belki
Bu kere transparan bir gecelik almıştım begenmedi o yüzden almıyorum artık, arkadaşıma verdim onu da, sevdiği şeyleri alıyoruz,ya da o alıyor internetten 🙂

Screenshot_20200312_204907.jpg

Günaydın KertenkeleVid-19'larım :KK200:
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi. :anneadayı:Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari :skandal::KK70:
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zaten :63: Gerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım :KK14:
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek :skandal::ruh:
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa.. 🤷🏼‍♀️
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz :KK70::KK70:
Tüm oyun fikirlerine açığım :KK200:
Bu arada nassınız?
ByNkoaLa ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16 Youlost16
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Elhan Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
poncikvegece poncikvegece
KedidirKedii KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25 Casper25
@Yasnaz
diloyloy1 diloyloy1
@ZuhalYildizi
Kar perisi Kar perisi
BBlair BBlair
Pembis Hayaller Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
H M H M
@Negoo

Allah cümlemizden razı olsun inşallah cicim😍
Valla oğlum benim gibi pambık olur ama bide seksapalitemin erkek versiyonu olursa kızçenin vay haline o zmn :rolleyes: :KK8: :KK70:

Ya bu arada o içli anası olayına koptum burda az önce:KK70::KK70: şifa olsun güzel gelinceme 🤩şimdiden yarasın da ehem öhm:ıslık::KK70:
Geyşamın beni kuruttuğu gibi hayatının baharında kuruyup gitmez işte pamuğum ne güzel :KK70: :KK70: :KK70:
B Brunello Cicinelli haberleri izlerken hep aklma geliyosun yaa yazik polisler zabitalar yaslilarla nasil ugrasiyo
Sorma çayım. Allahtan maske eldiven dağıttılar da onları takmaya başladılar bari :cry: Adam, keklik gibi seke seke kaçıyorlar bir daha otobüste yer vermeyeceğim demeye başladı :KK70::KK70:
Wouwwwww harika olmuşlar cicimmmm 😍
Bebeğimsin :KK200::KK70:
Yoğururken senden ilham aldım :KK8:
B Brunello Cicinelli kendimi çok beğendim bu kadar seksepalik ve güzel oldgmu bilmiyordum, senin tarafindan böyle görünmek beni onure etti ballı hardalim seksepalikk sarışınım,😏😏
Sana gel gel sarışınım gel gel sana asikim gel şarkısını cigirmak isterim ,😏💕💕

Bu arada içli kofteleri gördüm içini oymadan poğaça şekli vermiş olman hem bilek ağrısı yapmamış hemde çok yaratıcı olmuş goruntude güzel ve yapan sen olunca eminim parnaklar yenecek kadar leziz ve enfes olmuştur ballı hardalim eline emeğine yüreğine sağlık❣
Canımsın esmer bombam, o kız kim ki senin yanında 💣
Evet bidenem uğraşacak halim yoktu içini oymaya moymaya. Videodaki gösterilen haliyle yapıverdim işte önemli olan dadı dadı :kk77::KK70:

Eki Görüntüle 2608774
Günaydın KertenkeleVid-19'larım :KK200:
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi. :anneadayı:Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari :skandal::KK70:
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zaten :63: Gerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım :KK14:
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek :skandal::ruh:
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa.. 🤷🏼‍♀️
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz :KK70::KK70:
Tüm oyun fikirlerine açığım :KK200:
Bu arada nassınız?
ByNkoaLa ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16 Youlost16
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Elhan Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
poncikvegece poncikvegece
KedidirKedii KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25 Casper25
@Yasnaz
diloyloy1 diloyloy1
@ZuhalYildizi
Kar perisi Kar perisi
BBlair BBlair
Pembis Hayaller Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
H M H M
@Negoo
Ben sene gıyamammm oyyyy :KK70: bu gız şimdiden geceleri anasını dürtmeye başlamış doğuncada geceleri uyanık olacağı anlamına gelir bu :KK70: nanayı yedin :KK70: :KK70: zar olayıda neydi ki ben kaçırdım 😒😒
oyun olarakta ben varım 😍😍😍

Ben sene gıyamammm oyyyy :KK70: bu gız şimdiden geceleri anasını dürtmeye başlamış doğuncada geceleri uyanık olacağı anlamına gelir bu :KK70: nanayı yedin :KK70: :KK70: zar olayıda neydi ki ben kaçırdım 😒😒
oyun olarakta ben varım 😍😍😍
Bu kızı kimse almaz kutsiş evde kaldı bu oynaklıkla, turşusunu kurucam . :KK70:
Tişörtün üstünden bile belli hareketleri. Karnım bi ele gidiyi bi bele :KK70: :nazar:
Zar muhabbeti de işte ayıplı ayıplı şeyler konuşmuşlar ben yokkene :cry:benim anladığım kadarıyla pozisyon içerikli zarlar varya atıyorsun ne gelirse o :ıslık: yani ben öyle anladım başka bir zarsa bilmem benim bildiğim bu :KK70:
Sen niye ayaktasın bu saatte, seni kim tekmeledi ula :rolleyes::KK70:

Bu kızı kimse almaz kutsiş evde kaldı bu oynaklıkla, turşusunu kurucam . :KK70:
Tişörtün üstünden bile belli hareketleri. Karnım bi ele gidiyi bi bele :KK70: :nazar:
Zar muhabbeti de işte ayıplı ayıplı şeyler konuşmuşlar ben yokkene :cry:benim anladığım kadarıyla pozisyon içerikli zarlar varya atıyorsun ne gelirse o :ıslık: yani ben öyle anladım başka bir zarsa bilmem benim bildiğim bu :KK70:
Sen niye ayaktasın bu saatte, seni kim tekmeledi ula :rolleyes::KK70:
Senin geyşanın isteği de buydu zaten ahahah:KK70: :KK70:

He ben o zar şeysini biliyorum :oops:
Arkadaş anlatmıştı işte bisiklet falan varmış :KK70: :KK70:

namaz vaktiydi ula kılmadıgın nasıl da belli :KK70: :KK70: :KK70:

Senin geyşanın isteği de buydu zaten ahahah:KK70: :KK70:

He ben o zar şeysini biliyorum :oops:
Arkadaş anlatmıştı işte bisiklet falan varmış :KK70: :KK70:

namaz vaktiydi ula kılmadıgın nasıl da belli :KK70: :KK70: :KK70:
İhihi ele verdik kendimizi iyi mi :oops::KK70:
Geyşamın bekaret yemini etmediği o güzel günlerde bizden sorulurdu böyle şeylerde işte :KK14: zar mar hak getire, ıhlamur demliyoruz biz sohbetler ediyoruz efendime söyleyeyim ülke gidişatı hakkında istişare ediyoruz. Bu şekilde bizim ev :ruh::KK70:

İhihi ele verdik kendimizi iyi mi :oops::KK70:
Geyşamın bekaret yemini etmediği o güzel günlerde bizden sorulurdu böyle şeylerde işte :KK14: zar mar hak getire, ıhlamur demliyoruz biz sohbetler ediyoruz efendime söyleyeyim ülke gidişatı hakkında istişare ediyoruz. Bu şekilde bizim ev :ruh::KK70:
Ahahahha verdin artık yapacak bişey yok :KK70:

ben hiç bilmiyodum kocama söyledim garibim oda benim gibi bilmiyodu gerçi şaşırmadım değil bilmediğine de :KK70:

bizim evde de kumanda kavgası şimdi 10 günlük tatilde eşim :KK70: kumanda sırası vardiyasına göre bu hafta bendeydi ama yok nerdeeee :KK70: bide uykuyla savaşıyoruz resmen adam kerahat vaktine girince uyumaya başlayıp beni deli ediyo:bicak:

Gunaydinnnnn gene enerjis saciyosun beybisiiii B Brunello Cicinelli izin iptali kotu olmus sizi de bi heveslendiriyolar sonra geri birakiyolar yaaa ne kutsal gorev gercekten Allah yardmcilari olsn polis asker ve tum calisanlarimizin

Esim ise gitti kizimiz uyanmis onu kucagna alip getirdi yanima yatirdi gitti 😟😟 Allah im korusun hepsini

Oyun icin kizlardan yaratici fikirler gelebuluuu ben katilmak icij elmden geleni yaparim iyi olur zaten iyiki varsiniz kk benim icin yuzde 80 arizona oldu gbi bisey .

Cici bebe seni gece uykusuxluklarina alistiriyor canimm smdiden ... ben 3.5 yasnda kiZimla hala deliksiz uyku sahibi degilim ne kdr uyusam dinlenmis olaraj kalkamiyorum sanki yaa neyse cok acikmisim ama uyumaya caliscam tekrar bakalm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X