- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.821
Ne oldu dilosummmm,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu dilosummmm,
Çok muhtemel. Ama kardeş istiyor. Kardeşi yapmak için mecbur dokunacakDüşünceli olmasını hanesine +1 olaraktan yazıyorum
Ama beni şuan düşündüren ya doğumdan sonrada seni anne oldun diye kutsal sayıp dokunmazsa
Askilopum kanbersiz dugunmu olurr hicc
Yaptıracağım çakma urfalıya yapabilir umarımVerdigim tarifle cok kolay yapabilirr valla biz tokatliyik ve yapabiliyosak sizde urfali olaraktan bihayli yaparsiniz hanii
Yaaaaa hiic hayir dememm poncigimmYok ben sana yapacam
Canim hemsom ibis
Bunla ilgili bir anım var , bunun beyninden vurulduğu gün ben ünv son snfta falandim sanırım neyse, bizim bolumden arkds ile karşılaştık okulda amfiye dgru ckiyorum arkds ile karşılaştık bana dedi başın sağolsun tövbe est. Dedm hayırdır dedi amcani vurmuşlar beynimden vurulmusa döndüm elimi duvara yasladim ateş bastı nasıl yani yaaaaa dedim ee İbrahim tatliaesi vurmuşlar dedi. Allah belanı versin dedim
Cok lezzetli oluyo baak bi deneyin cokda pratik surekli yapip yemek isticeksinizzYaptıracağım çakma urfalıya yapabilir umarım
Hahahahaha cici şırıngayla evde tüp bebek yapıyorlar umarım bunu geyşa duymazÇok muhtemel. Ama kardeş istiyor. Kardeşi yapmak için mecbur dokunacak
Ahahahah aaayy koptumCanim hemsom ibis
Bunla ilgili bir anım var , bunun beyninden vurulduğu gün ben ünv son snfta falandim sanırım neyse, bizim bolumden arkds ile karşılaştık okulda amfiye dgru ckiyorum arkds ile karşılaştık bana dedi başın sağolsun tövbe est. Dedm hayırdır dedi amcani vurmuşlar beynimden vurulmusa döndüm elimi duvara yasladim ateş bastı nasıl yani yaaaaa dedim ee İbrahim tatliaesi vurmuşlar dedi. Allah belanı versin dedim
Şırıngayla bana sperm enjekte etmeye çalışması daha muhtemel incimHahahahaha cici şırıngayla evde tüp bebek yapıyorlar umarım bunu geyşa duymaz
Deme şamdanım biz o günden sonra yapan bir yer daha bulduk baya yedim
Zaten şimdi korona yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum kendi yaptığım dışında o yüzden artık problem yok. Tek bir problem var o da yeterince becerikli olmamam
Bencede Doğulu koca bulacak herhalde bu Kız
Bende aynı böyle oldum amcamin İbo.oldugunu duyduktan sonra ,Eki Görüntüle 2608202
Şuan koptum ponçiğim böyle bir anıya hazırlıksız yakalandım
Bensiz lehmacunnnn heeeeNe oldu dilosummmm,
Benimkiler Bulgaristan, Yunanistan, Edirne, Bursa, İzmir. Eşimin tarafı da Kafkasya.vallahi cici ya. ama ben bunu corona tatilinden hemen önce öğrendim yani çok yeni. sen yine alırken sor ne yağı kullaniyosunuz diye.
cevremde doğulu da yok üç tarafım egelilerle cevrili be cici izmir mugla denizli manisa aydın
Dilosummm sende iatanbula gelince gel ,Bensiz lehmacunnnn heeee
Sen amcanın bende cici bebemin ibo olduğunu öğrendik. Mutlu muyuz emin değilimBende aynı böyle oldum amcamin İbo.oldugunu duyduktan sonra ,
Benimkiler Bulgaristan, Yunanistan, Edirne, Bursa, İzmir. Eşimin tarafı da Kafkasya.
Vallahi bir baktım da bende de Doğulu yokmuş şamdanım.
Seni cok seviyorum lokumummAllah razı olsun canım sağol
Çok şükür iyi ki sevdiklerimiz var
Bendeeeeee bendeeeeaskilopummmmSeni cok seviyorum lokumumm
Bizim soy Allahlık şamdanımsoy yeterince karışmamış diye doğulu istiyo bu kizce
patili bi oglan doguruversin hem zengin olurlar cici