Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünceli olmasını hanesine +1 olaraktan yazıyorum :KK70:

Ama beni şuan düşündüren ya doğumdan sonrada seni anne oldun diye kutsal sayıp dokunmazsa :skandal::KK17:
Çok muhtemel. Ama kardeş istiyor. Kardeşi yapmak için mecbur dokunacak :KK8::KK8::KK70::KK70:

Canim hemsom ibis😂😂
Bunla ilgili bir anım var ,😂😂 bunun beyninden vurulduğu gün ben ünv son snfta falandim sanırım😂 neyse, bizim bolumden arkds ile karşılaştık okulda amfiye dgru ckiyorum arkds ile karşılaştık bana dedi başın sağolsun tövbe est. Dedm hayırdır dedi amcani vurmuşlar 🥴🥴🥴 beynimden vurulmusa döndüm elimi duvara yasladim ateş bastı nasıl yani yaaaaa dedim ee İbrahim tatliaesi vurmuşlar dedi. Allah belanı versin dedim😂😂😂😂
Screenshot_20200315_225307.jpg

Şuan koptum ponçiğim böyle bir anıya hazırlıksız yakalandım :KK70: :KK70:

Canim hemsom ibis😂😂
Bunla ilgili bir anım var ,😂😂 bunun beyninden vurulduğu gün ben ünv son snfta falandim sanırım😂 neyse, bizim bolumden arkds ile karşılaştık okulda amfiye dgru ckiyorum arkds ile karşılaştık bana dedi başın sağolsun tövbe est. Dedm hayırdır dedi amcani vurmuşlar 🥴🥴🥴 beynimden vurulmusa döndüm elimi duvara yasladim ateş bastı nasıl yani yaaaaa dedim ee İbrahim tatliaesi vurmuşlar dedi. Allah belanı versin dedim😂😂😂😂
Ahahahah aaayy koptum 🤣🤣🤣

Deme şamdanım biz o günden sonra yapan bir yer daha bulduk baya yedim :skandal:
Zaten şimdi korona yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum kendi yaptığım dışında o yüzden artık problem yok. Tek bir problem var o da yeterince becerikli olmamam :KK70::KK70:
Bencede Doğulu koca bulacak herhalde bu Kız :KK70::KK70:

vallahi cici ya. ama ben bunu corona tatilinden hemen önce öğrendim 🙄 yani çok yeni. sen yine alırken sor ne yağı kullaniyosunuz diye.

cevremde doğulu da yok:KK70: :KK70: üç tarafım egelilerle cevrili be cici:KK70: :KK70: izmir mugla denizli manisa aydın:KK70:

vallahi cici ya. ama ben bunu corona tatilinden hemen önce öğrendim 🙄 yani çok yeni. sen yine alırken sor ne yağı kullaniyosunuz diye.

cevremde doğulu da yok:KK70: :KK70: üç tarafım egelilerle cevrili be cici:KK70: :KK70: izmir mugla denizli manisa aydın:KK70:
Benimkiler Bulgaristan, Yunanistan, Edirne, Bursa, İzmir. Eşimin tarafı da Kafkasya.
Vallahi bir baktım da bende de Doğulu yokmuş şamdanım. :KK70: :KK70:

Benimkiler Bulgaristan, Yunanistan, Edirne, Bursa, İzmir. Eşimin tarafı da Kafkasya.
Vallahi bir baktım da bende de Doğulu yokmuş şamdanım. :KK70: :KK70:

soy yeterince karışmamış diye doğulu istiyo bu kizce:KK70: :KK70:

patili bi oglan doguruversin hem zengin olurlar cici:KK70:

soy yeterince karışmamış diye doğulu istiyo bu kizce:KK70: :KK70:

patili bi oglan doguruversin hem zengin olurlar cici:KK70:
Bizim soy Allahlık şamdanım :KK70: :KK70:
Bana bir hocam senin kanı araştırsak rusyadan tut Hırvatistana kadar herşey çıkar senden demişti :KK70::KK70:
Zaten evlenirken Akdeniz anemisi teşhisi koyuldu genetiğim başka bir Akdeniz ülkesine aitmiş. Kimbilir nereye. Bence Suriye :KK70::KK70:
Vallahi patili lehmecun mehmecun yapmayı da biliyor olabilir neden olmasın :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X