Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinin ve ailesinin iyi olmasına çok sevindim senin adına ailende ne bilim yani vardır onlarda da bisey ki bu kadar sıfır görüşme muhtemelen kaçmanı hazmedemediler diye düşünüyorum aynı sorunlar bilirim .. Allah huzur mutluluk versin bol bol

Ya cicim aslında en kıymetlisi de sizinki biliyo musun yanındaki insan çok çok önemli bunlar olurken. Aman şimdi hayat dersi tarzında çok konuşmayım. Ama anladın ne demek istediğimi.

Yinede şuan geyşa eniştemiz her ne kadar arada gıcıklaşsa da gelince sıkı sıkı sarıl ona eminim düzelecek, zaten iyi arada devreler yanıyor o da normal bence. ondan sonrasını da sen anladın zaten

Bencede aynı işi görüyor

benim oğlanınki direk alerji değil mehlikam. proktokolit diye geçiyo. istersen bı araştır. barsakta iltihaplanma yapıyo o da kanama olarak çıkıyo. bizimkinde de basta kan yoktu. önce kolik olarak gitti zaten. ama normalin aksine masajdan hoslanmiyodu. gazi çıkınca da rahatlamiyodu. hiç gazı bitmiyodu. artık vücudu tolere edemediği yerde ishal ve en son kan oldu.

bak bide hiç gecmeyen pişik vardi poposunda. bu da belirtiymis. iki yaşına kadar ugrasiyosun ama sonra geciyo bu alerji. biz şimdi süt ve süt ürünleri kullanıyoruz sorun yok. sadece açık süt ve açık sütle yapılan şeyleri tolere edemiyo.

bu arada gece gündüz uyuyamazdi da gazdan sürekli aglardi. diğer oğlunun ki normal alerjiyse baarsakla bağlantısi yoksa gaz olmamıştır onda. sen takipte kal bı süre

Cici bebenin canı sagolsun size yeni bi boyut kazandırır geyşayı bide arkadaş olaraktan tanı nasıl bi arkadaş olacak
Hiç iyi bir arkadaş değil ben böyle bi arkadaşla küserim bidaha da konuşmam

Demee biliyordum işte bunun çakma urfalı olduğunu acıda yiyemiyor sorsan tercihim değil yoksa fena gömerim diyor
Acı sevmiyor mu sokingggg
Kiz sen bnun urfali olduğuna emin misin
Soy agacina kütüğüne bir bak bence

Kaçtın mı ulan diloşum, nasıl kaçtın anlatsana
Aşkım eşimle flört zamani tatile gittik ben ailem le konuşmuyor tabi ozmanlar çalışıyorum fln arkadasimla kalıyoruz birlikte tatilden geldik tabi 2 sene de önce birliktelik var
Eşim ara sıra haftada yanıma geliyor hafta sonunu birlikte geçiriyorduk
Birbirimizden ayrılmak zor oluyordu

Neyse zman. Geçti
Eşim ağlamış ilk kez ağlamış bu kızı alıp geleyim zaten ailesi yok benim ailem olsun eşim olsun demiş
Beni aradı herşeyi bırakıp benimle gelirmsinin dedi tabi ben şok hiç beklemediğim yerden geldi
Konuştum benim hayatım bu şöyle böyle biliyorsun dedim
Herşeyi bırakıp gelirmsinin dedi topla eşyalarını gelip alayım seni dedi

Yanıma geldi uzunca konuştuk

Tamam dedim açık saçık eşyalarim vardı onları bıraktım ailesi yanlış anlamasin diye
Küçük valiz yaptım çıktık
Evine geldim ama ben titriyorum tabi
Degisik ama güzel karislandim
4 gün içinde imam nikahı kıyıldı
Aradan 1 ay sonra fln hatta ayına bile kalmadı
Ailesi bagirlarina bastı beni bende onları

Kendi aileme dedim evleniyorum diye
İyi evlen dediler kızım kimle evleniyorsun kim bunlar demediler bile
Buruk bir düğünde kayınvalidem çok ağladı düğün günüm serum yedi geldi kötü oldu kızın hiç kimsesi yok diye üzüldü
Onlar insan olsaydı sorarlardi hoş benim kimle konuştuğumi biliyorlardı
Ama iyiki görüşmüyorum benim ailemin huzurunu bozarlar 6 yıldır konuşmuyorum
Ondan öncede 3 sene vardı
Öyle oldu yani balım
İki ay içinde evim tutuldu esyalr fln düğün hazırlıkları başladı güzel bir düğünüm oldu Allah razı olsun hepsinden hiç birşeyimi eksik etmediler

Evet geçirdiğimiz zor günlerin hatrına, tüm yaşadığım yoksulluğun sefaletin, mutfak robotsuzluğumun tost makinesizliğimin hatrına kendimi ödüllendirmek için gelince geyşama tecavüz edeceğim
Bence bunu hakettim demin sana anlatırken farkettim haketmişim. En iyisi tecavüz edeyim

ohhooo herşeyin sonu tecavüze çıkıyor et gitsin o zmn ciciim

Ya bugun camdan gordum yasli bi dede gezintiye cikmisti aklma geldin cici bunu gorse cig cig yer diye
Vurun diyorum geyşama. Bunları görünce alınlarının çatından vurun. Zaten ölmekten korkmuyorum demiyorlar mı kendileri diyorlar ben demiyorum, kısa yoldan huzura ersinler. Yapın beni iç işleri bakanı ülkede ne korona bırakırım ne dert ne tasa

Yaaaa diloşum öyle iyi bir eş ailesine denk gelmişsin ki. Ben kaçmadığım halde senin gördüğün değerin binde birini görmedim yakuzagillerden. Aksine kaçmış kızdan beter ettiler beni
Kaçmış kız değil uçmuş kız olsam bu kadar canıma okumazlardı düşün

bunu doğulu koca paklar demedi deme

kız unutur muyum ya. ben sana yollayim mi burdan dedim sonra yazamadim hep içimde kaldı o
ama sonra is yerinde kocasi restoran sahibi bi memur toptancidan o borekcilerin kullandığı yağları söylemiş de iyi ki elimle zehirlememisim kızı dedim

kavram yağ kanalo yağ bilmem ne yağı.. ne kadar zararlı yağ varsa ondan kullaniyolarmis tereyağ kokusu versin de ayrı bi madde kullaniyolarmis. bu büyük meshur borekciler çıktı ya şimdi onlarin hiç biri sıvıyağ bile kullanmiyomus cici. küt böreğin her katı ayrı bi yağ sakın yemeyin demis memur bayana. sen de dikkat et

Sagol canım ama kacmami dert etmez onlar aile bağları kopuk insalar sıkıntılılar Ankara'nın en sıkıntı insanları ama benim tek lafım yeter onlara zaten bana sıkıntı yapamzlar beni 12 yaşımda buldular fln işte baya karışık şeyler var darma duman insnalar çok şükür burda iyiyim
Hiç görmedigim aile bağlarıni burda gördüm en değer verdiğim de kayınbabam ama bir kaç ay önce onu kaybettik

Ne kadar uzak o kadar iyi benim için

Baktım bakmaz olurmuyum hiç soy sop komple urfa yok olamaz bu kadar ya

Su an doğumda karışmış olabilme ihtimali üzerindeyim ebesini bulmam lazm
Ben mesela hamile kalmadan önce kaşık kaşık isot yiyen bir insandim, durup dururken yani iaotun içine parnak bandirir bandirir yerdim büyük Antep biberlerini kütür kütür yemeye bayilirimmm,

Nerden tutsam elimde kalıyor yahu
Oldumu hiç geyşa bey
Hamile bir ciciyi avutacak hiç bi yanını bulamadım yane
Yok hiç tutma Geyşamı fena elde kalıyor. Bak günlerdir tüm kertenkelelerim Geyşamı neresinden tutmaya kalksa ellerinde kaldı herkesin eller vıcık vıcık geyşa şuan %80 kolonya koronayı yok eder ellerden ama Geyşamı asla
İncim o birşey olacak diye korkuyor ilk 4 ay kanamalı geçti ya benim. Hala yenemedi o psikolojiyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…