Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa diloşum öyle iyi bir eş ailesine denk gelmişsin ki. Ben kaçmadığım halde senin gördüğün değerin binde birini görmedim yakuzagillerden. Aksine kaçmış kızdan beter ettiler beni 😒
Kaçmış kız değil uçmuş kız olsam bu kadar canıma okumazlardı düşün :KK70: :KK70:
Çok şükür canım hatta kayınvalidem ya biz kötü insan kaçakçısi olsak dedi 🙄🙄😂
Senin oğluna güvendim geldim ben dedim en fazla organlarımi alırdınız dedim 😂😂😂

Saholsunlar iyiler

Amn cicim bırak sevmesinler kendileri kaybeder tökezledikleri zman gelirler senin kıymetini bilirler
Seni kocan sevsin yeter gerisi hikaye 🥰🥰🥰

bunu doğulu koca paklar demedi deme:KK70:

kız unutur muyum ya. ben sana yollayim mi burdan dedim sonra yazamadim hep içimde kaldı o:KK43:
ama sonra is yerinde kocasi restoran sahibi bi memur toptancidan o borekcilerin kullandığı yağları söylemiş de iyi ki elimle zehirlememisim kızı dedim🤦

kavram yağ kanalo yağ bilmem ne yağı.. ne kadar zararlı yağ varsa ondan kullaniyolarmis tereyağ kokusu versin de ayrı bi madde kullaniyolarmis. bu büyük meshur borekciler çıktı ya şimdi onlarin hiç biri sıvıyağ bile kullanmiyomus cici. küt böreğin her katı ayrı bi yağ sakın yemeyin demis memur bayana. sen de dikkat et :KK43:
Deme şamdanım biz o günden sonra yapan bir yer daha bulduk baya yedim :skandal:
Zaten şimdi korona yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum kendi yaptığım dışında o yüzden artık problem yok. Tek bir problem var o da yeterince becerikli olmamam :KK70::KK70:
Bencede Doğulu koca bulacak herhalde bu Kız :KK70::KK70:

İmzoşum biz de yaparızz güzel oluyor gerçekten 😋
Yaa kana kana yidik nurum vallaa eve tikandik kaldik napsak ne etsek diye dusunurken tv de lahmacun gorunce ooffff dedik kayinvalideyle once birbirimize baktik sonra hadi yapalim dedik 😄

B Brunello Cicinelli canımmm brommm snn kizin isteklerini anca dogulu Yağız bir delühanli karşılayabilir ,😻😂😂 iatersen senin premses için bir tane daha dogurabilirim,😏😏😂😂
Benim kıza direkt İbrahim tatlıses ayarında biri lazım çünkü damak tadından belli ki kendi de öyle :KK70: :KK70:
Cici Bebemin dünyaya gelişi 👇🏻

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ellerine sagglik kizimizzz pekte hamarattirrr HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel

Bende yemek yapmayi hazzetmem pek mecburluktan yaparim ama tatli borek kek pogaca vs bunlari yapmakta keyiftir yemekte benim icin ... keske yemesini sevmesem ama 🤣
aaa Hakkaten çayım ben de ocak yemeklerini pişirmeyi hiç sevmem ama böyle 5 çayı tarzı pastadır börektir her gün yapıp yiyebilirim 😂😂 aynen keşke yemesini bu kadar sevmesek 😂

Teşekkür etttiiim 😘

Sagol canım ama kacmami dert etmez onlar aile bağları kopuk insalar sıkıntılılar Ankara'nın en sıkıntı insanları ama benim tek lafım yeter onlara zaten bana sıkıntı yapamzlar beni 12 yaşımda buldular fln işte baya karışık şeyler var darma duman insnalar çok şükür burda iyiyim
Hiç görmedigim aile bağlarıni burda gördüm en değer verdiğim de kayınbabam ama bir kaç ay önce onu kaybettik 🥺🥺

Ne kadar uzak o kadar iyi benim için
Allah rahmet etsin ..
Çok büyük bi eksiklik olmamaları aslında ama biri o eksikliği kapayıncaya kadar şükür ki o eksikliğini kapatanlar var . Bilirim suan seni o kadar iyi anliyorum ki üstünü kapattigim unuttugum eksiklerim coktur maneviyattan yana ama şükür yanımızdakilere ıyiki varlar hep yanımızda olsunlar 🤗

Allah rahmet etsin ..
Çok büyük bi eksiklik olmamaları aslında ama biri o eksikliği kapayıncaya kadar şükür ki o eksikliğini kapatanlar var . Bilirim suan seni o kadar iyi anliyorum ki üstünü kapattigim unuttugum eksiklerim coktur maneviyattan yana ama şükür yanımızdakilere ıyiki varlar hep yanımızda olsunlar 🤗
Allah razı olsun canım sağol 🌹

Çok şükür iyi ki sevdiklerimiz var🥰

Ben mesela hamile kalmadan önce kaşık kaşık isot yiyen bir insandim,😂 durup dururken yani iaotun içine parnak bandirir bandirir yerdim😂 büyük Antep biberlerini kütür kütür yemeye bayilirimmm,😻😻😻
Heyytt be masallah sana has urfalı işte acısından belli :KK19: :KK70::KK70:

Yok hiç tutma Geyşamı fena elde kalıyor. Bak günlerdir tüm kertenkelelerim Geyşamı neresinden tutmaya kalksa ellerinde kaldı herkesin eller vıcık vıcık geyşa şuan :KK70: :KK70: %80 kolonya koronayı yok eder ellerden ama Geyşamı asla :KK70:
İncim o birşey olacak diye korkuyor ilk 4 ay kanamalı geçti ya benim. Hala yenemedi o psikolojiyi 🤷🏼‍♀️
Düşünceli olmasını hanesine +1 olaraktan yazıyorum :KK70:

Ama beni şuan düşündüren ya doğumdan sonrada seni anne oldun diye kutsal sayıp dokunmazsa :skandal::KK17:

Benim kıza direkt İbrahim tatlıses ayarında biri lazım çünkü damak tadından belli ki kendi de öyle :KK70: :KK70:
Cici Bebemin dünyaya gelişi 👇🏻

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim hemsom ibis😂😂
Bunla ilgili bir anım var ,😂😂 bunun beyninden vurulduğu gün ben ünv son snfta falandim sanırım😂 neyse, bizim bolumden arkds ile karşılaştık okulda amfiye dgru ckiyorum arkds ile karşılaştık bana dedi başın sağolsun tövbe est. Dedm hayırdır dedi amcani vurmuşlar 🥴🥴🥴 beynimden vurulmusa döndüm elimi duvara yasladim ateş bastı nasıl yani yaaaaa dedim ee İbrahim tatliaesi vurmuşlar dedi. Allah belanı versin dedim😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X