Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masaj yapınca bazen çok fena ağlıyor bazen de gaz yapmak için zorluyor, sixin daha kötüymüş canım, kan olayını ben de takip edeyim ,bezinde kan görmedim normaldi bu zamana kadar, büyük oğlum alerjik süt yumurta gluten bir çok şeye alerjisi var ama hiç gazlı bir çocuk değildi, 3 çocuğumun arasında en gazsıziydi,

Ben seni her zaman anlarım samoşum
Küt böreğini de unutmamışsın şamdanım ne hafıza var kız sende
Ben et yemezdim balık yemesem vejetaryenim derdim o derece. Kıymalı şeyleri bile yemezdim içli köfte 2 defa yemiş birini yarım bırakmış insanım.
Ben bu cici bebeyi anlamadım. Bana yedirmediği et kalmadı. Lahmacun istetiyor, makarna yapsam tepesine kıyma istetiyor, içli köfte istetiyor şalgam içiriyor. Pul biberi koklasam yanardım o dereceye acıya uzak bir insanım bana acı biber turşusu yediriyor bu nasıl çocuk

Cicim bu tarifi lütfen izle bak çok basit canın istediyse bastırma lütfen, geysayla birlikte yaprak sariyomuşsunuz siz bunu mu yapamayacaksınız,parmakla oyma filan derdi de yok bunda hem izle ve yarın geysayla yapın yiyin lutfen. Hatta bize de resmini atarsın

Bende gördüm çok güldüm ya büşom
Zaten sevmezdim hiçbirini iyice nefretlik oldum.
1- çinliler 2-yaşlılar

Yaaaa senin benim için araştırma yapan parmacıklarımı yerim pamuğum
Allah razı olsun senden kuzum
Vallahi çok kolay görünüyor cesaret geldi şimdi
Tamam yarın yapacağım bakalım nasıl olacak. Çok rezillik olmazsa az rezillik olursa atarım buraya

Sanki bu bebe 0 rh pozitif olacak kan grublarinizi bilmiyorum ama B Brunello Cicinelli 0 pozitif grubu etçil oluyor

Yap cicim yap hatta kendini yogurmak için yorma bile,ben bildiğimiz robotun içine tüm malzemeleri koyup çalıştırıyorum bı kaç dakikaya hamur gibi oluyor hiç rezillik filan olacağını da sanmıyorum bu ne ki senin için çocuk oyuncağıstrecle filan basitçe şekil verir bol kızgın yağda kizartir afiyetle yersin inşallah şimdiden afiyet olsun

Sanki bu bebe 0 rh pozitif olacak kan grublarinizi bilmiyorum ama B Brunello Cicinelli 0 pozitif grubu etçil oluyor
Babası 0 negatif ben A pozitif incim
Gerçekten babası 0 grubu ve inanılmaz etçildir hemde aslan burcu tabi. A grupları eti sevmez ihtiyaçları da yok derler bence bu da doğru bende otçuldum koç burcuyum.
Aa bu yönden hiç bakmamıştım o aslan olduğu için etçil ben koç olduğum için otçul olabilir miyiz acaba
Bebem de aslan olacak ve bencede 0 grubu olacak babası gibi öyle duruyor

Evimde olmayanları sıralaya sıralaya bir hal oldum bugün ama benim evimde robot da yok
Duyun bunları C Cay6 D Dilos06 @samdan
Evimde olmayanlar listesine Birtane daha eklendi
Evet gerçekten robotum yok, blender var ama o yok. Olmaması çok saçma neden almadık ve neden almıyoruz bir fikrim de yok. Hayırlısı

O zaman geysaya yogurttur cicim sen en iyisi madem yada hani şu bildiğimiz çırpıcı Varya onun hamur yoğurma uçları var bak resim ekledim,o uçları takip kabın içinde yogurabilirsin buda çok pratik oluyor,blender varsa bu da vardır sanırım dimi

Kan grubuna göre beslenmeyi okudum da burçlara göre bilemiyorum ama mantıklı
Çünkü ben A pozitifim ot yemem lazım iken ete bayılıyorum burcum aslan burçla alakası olabilir mi ki ?
Seni bu buluşun dan ötürü tebrikss ediyorum
Amanın bebeboş bi de hem 0 pozitif hemide aslan olacak bide aylık bi büyük bas devirmen lazım anca keser

Inşallah yemek yemeyi seven bi bebe olur

Var mıydı ki bu uçtan ya
Bir arayayım bence de vardır gibi geliyor
Geyşam yoğursun yahu ne olacak götü erir acık
Haftada bir dana keseriz anca yeter bu ikisine
Ben bu iki etçili baş başa bırakıp evi terkedip kırlarda meleye meleye otçul hayatıma devam etmek istiyorum ya yeter

Dikkat et bu iki etçil seni avlamasın kırlarda

Var mıydı ki bu uçtan ya
Bir arayayım bence de vardır gibi geliyor
Geyşam yoğursun yahu ne olacak götü erir acık
Ahaha ya cicim size kolaylık olsun diye aklıma gelen şeyleri söyledim valla ama aynen sen yoğurup çok güç uygulayip kasıklarına ağrı filan sokma da Allah korusun,geysanin bı taraflari erisin bırak o yoğursun madem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…