- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.761
Sağol cicimm hem de tarif için sağolOhhh afiyet olsun miniğim sütte yakışır daha yumuşak bir tat ve yumuşak kıvam verir. Ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cicimm hem de tarif için sağolOhhh afiyet olsun miniğim sütte yakışır daha yumuşak bir tat ve yumuşak kıvam verir. Ellerine sağlık
Büyük etçil avlasa keşke incim hasret kaldım adam benden vebalıymışım gibi kaçıyor ah keşke avlasaDikkat et bu iki etçil seni avlamasın kırlarda
Yoğursun işi ne.Ahaha ya cicim size kolaylık olsun diye aklıma gelen şeyleri söyledim valla ama aynen sen yoğurup çok güç uygulayip kasıklarına ağrı filan sokma da Allah korusun,geysanin bı taraflari erisin bırak o yoğursun madem
Urfalilar bizden ogrensin lahmacunuLahmacuna neler yaptın imzosummm sokingggggg urfalilarin gozu yaşlı suandaa
Accık etini butunu göster kırmızı görmüş boğa gibin olur hemenBüyük etçil avlasa keşke incim hasret kaldım adam benden vebalıymışım gibi kaçıyor ah keşke avlasa
Ulan şimdi lehmecun da aşerttireceksiniz adamaUrfalilar bizden ogrensin lahmacunu
Benim de yok cicim yanlız değilsin tost makinesi bilemm yokk niye yok bilmiyorumm hep heveslenip almaya diye gidiyoruz başka şey alıp geliyoruzne robotum ne blendırımmmmmmEvimde olmayanları sıralaya sıralaya bir hal oldum bugün ama benim evimde robot da yok
Duyun bunları @Cay6 D Dilos06 @samdan
Evimde olmayanlar listesine Birtane daha eklendi
Evet gerçekten robotum yok, blender var ama o yok. Olmaması çok saçma neden almadık ve neden almıyoruz bir fikrim de yok. Hayırlısı
Nerelerimi nerelerimi gösterdim de tık yokAccık etini butunu göster kırmızı görmüş boğa gibin olur hemen
Esim urfali bilmiyor valla lahmacun yapmayi takipteyizUrfalilar bizden ogrensin lahmacunu
İmzoşum biz de yaparızz güzel oluyor gerçektenUrfalilar bizden ogrensin lahmacunu
Ooo yoo sizin kuş ölmüş beybisiNerelerimi nerelerimi gösterdim de tık yok
Aaaa benim de tost makinem yokBenim de yok cicim yanlız değilsin tost makinesi bilemm yokk niye yok bilmiyorumm hep heveslenip almaya diye gidiyoruz başka şey alıp geliyoruzne robotum ne blendırımmmmmm
Ne de tost makinamm
Küçük ipli çekmeli biseyim var
Bizi cici bebe bu hale getirdiOoo yoo sizin kuş ölmüş beybisi
Ama cicim o zmnlar bide çeyiz şu bu olayı abartılmıyordu heralde, imkanı olan alırdı olmayan sonra sonra alabilirdi bence hala önemli şeyler de değil.Aaaa benim de tost makinem yok
O ipli şeyden bilene yok bende.
Sorguluyorum şuan neden yok neden almıyoruz diye bir saniye cevap aranıyor..
Cevap is loading...
Bence biz evlenirken çok fakir evlendik ya geyşamla, herşeyi ben en ilkel haliyle kullanmayı öğrendim. Cezvem bile yoktu o derece. Şimdi de almak gereksiz geliyor herhalde
Aslında gereksiz değil de almıyoruzAaaa benim de tost makinem yok
O ipli şeyden bilene yok bende.
Sorguluyorum şuan neden yok neden almıyoruz diye bir saniye cevap aranıyor..
Cevap is loading...
Bence biz evlenirken çok fakir evlendik ya geyşamla, herşeyi ben en ilkel haliyle kullanmayı öğrendim. Cezvem bile yoktu o derece. Şimdi de almak gereksiz geliyor herhalde
Cici bebenin canı sagolsun size yeni bi boyut kazandırır geyşayı bide arkadaş olaraktan tanı nasıl bi arkadaş olacakBizi cici bebe bu hale getirdi
Sıkma canını bende donsuz geldim evlendikten sonra çeyizimi yaptımAslında gereksiz değil de almıyoruz
Paraya kiymiyoruz ne gerek var şimdi diyip bırakıyoruz
Bende sıfır cegizle evlendim cicim sadece iki donumu aldım geldim kaçtım evlendim
Yok yavrum ne canımi sikicamSıkma canını bende donsuz geldim evlendikten sonra çeyizimi yaptım
Üniversiteden mezun olduk, 3 ay sonra evlenmeye karar verdik 2ay sonra da düğün yaptık. Tüm o hazırlık süreci sadece 2 ay sürdü. Çeyizim meyizim de yoktu üstelik yaşım 21, ben ücretli öğretmen geyşam orda burda çalışıp polis okuluna hazırlanıyorAma cicim o zmnlar bide çeyiz şu bu olayı abartılmıyordu heralde, imkanı olan alırdı olmayan sonra sonra alabilirdi bence hala önemli şeyler de değil.
Şimdi cenge gider gibi bi çeyiz alışverişi olayı var ki tek seferde bitmiyor
Kaçtın mı ulan diloşum, nasıl kaçtın anlatsanaAslında gereksiz değil de almıyoruz
Paraya kiymiyoruz ne gerek var şimdi diyip bırakıyoruz
Bende sıfır cegizle evlendim cicim sadece iki donumu aldım geldim kaçtım evlendim