Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha ya cicim size kolaylık olsun diye aklıma gelen şeyleri söyledim valla :KK70: ama aynen sen yoğurup çok güç uygulayip kasıklarına ağrı filan sokma da Allah korusun,geysanin bı taraflari erisin bırak o yoğursun madem:KK70:
Yoğursun işi ne.
Beni mıncıklamıyor hamur mıncıklasın bari de bir işe yarasın 😒 :KK70: :KK70:

Evimde olmayanları sıralaya sıralaya bir hal oldum bugün ama benim evimde robot da yok :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Duyun bunları @Cay6 D Dilos06 @samdan
Evimde olmayanlar listesine Birtane daha eklendi :KK70:
Evet gerçekten robotum yok, blender var ama o yok. Olmaması çok saçma neden almadık ve neden almıyoruz bir fikrim de yok. Hayırlısı :KK70::KK70:
Benim de yok cicim yanlız değilsin tost makinesi bilemm yokk niye yok bilmiyorumm hep heveslenip almaya diye gidiyoruz başka şey alıp geliyoruz:110::110::KK70::KK70::KK70:ne robotum ne blendırımmmmmm
Ne de tost makinamm
Küçük ipli çekmeli biseyim var🙄🙄🤦🏻‍♀️😕😂😂😂😂

Benim de yok cicim yanlız değilsin tost makinesi bilemm yokk niye yok bilmiyorumm hep heveslenip almaya diye gidiyoruz başka şey alıp geliyoruz:110::110::KK70::KK70::KK70:ne robotum ne blendırımmmmmm
Ne de tost makinamm
Küçük ipli çekmeli biseyim var🙄🙄🤦🏻‍♀️😕😂😂😂😂
Aaaa benim de tost makinem yok 😍😍 :KK70: :KK70:
O ipli şeyden bilene yok bende. :KK70:
Sorguluyorum şuan neden yok neden almıyoruz diye bir saniye cevap aranıyor..
Cevap is loading...
Bence biz evlenirken çok fakir evlendik ya geyşamla, herşeyi ben en ilkel haliyle kullanmayı öğrendim. Cezvem bile yoktu o derece. Şimdi de almak gereksiz geliyor herhalde :KK70:

Cevap is loading...
Bence biz evlenirken çok fakir evlendik ya geyşamla, herşeyi ben en ilkel haliyle kullanmayı öğrendim. Cezvem bile yoktu o derece. Şimdi de almak gereksiz geliyor herhalde :KK70:
Ama cicim o zmnlar bide çeyiz şu bu olayı abartılmıyordu heralde, imkanı olan alırdı olmayan sonra sonra alabilirdi💁 bence hala önemli şeyler de değil.

Şimdi cenge gider gibi bi çeyiz alışverişi olayı var ki tek seferde bitmiyor 😂

Cevap is loading...
Aslında gereksiz değil de almıyoruz 😂😂😂
Paraya kiymiyoruz ne gerek var şimdi diyip bırakıyoruz 😕😂😂😂😂😂

Bende sıfır cegizle evlendim cicim sadece iki donumu aldım geldim kaçtım evlendim 😕😂😂😂😂

Bende sıfır cegizle evlendim cicim sadece iki donumu aldım geldim kaçtım evlendim 😕😂😂😂😂
Sıkma canını bende donsuz geldim :KK70:evlendikten sonra çeyizimi yaptım :KK70::KK70:

Sıkma canını bende donsuz geldim :KK70:evlendikten sonra çeyizimi yaptım :KK70::KK70:
Yok yavrum ne canımi sikicam
Çok şükür eşim ailesi herşeyimi yaptı kendi ailemden hiç bir şey istemedim hata düğünüme bile cagirmadim hatta evimin kapisinin nerden açıldığını bilmezler çok da lagzim değiller sıfır ilişki sıfır görüşme burası yeter bana😂😂😂

Ama cicim o zmnlar bide çeyiz şu bu olayı abartılmıyordu heralde, imkanı olan alırdı olmayan sonra sonra alabilirdi💁 bence hala önemli şeyler de değil.

Şimdi cenge gider gibi bi çeyiz alışverişi olayı var ki tek seferde bitmiyor 😂
Üniversiteden mezun olduk, 3 ay sonra evlenmeye karar verdik 2ay sonra da düğün yaptık. Tüm o hazırlık süreci sadece 2 ay sürdü. Çeyizim meyizim de yoktu üstelik yaşım 21, ben ücretli öğretmen geyşam orda burda çalışıp polis okuluna hazırlanıyor :KK70:
Düşünsene evliliği. 🤷🏼‍♀️
Herşeyimi o bu aldı. Seçemedim ki hiçbirşeyimi beğenmedim mi dicem iyilik yapan insalara. Yemek takımım bile eşimin anneannesinin eski tabaklarıydı.
O yüzden kekimi çatalla çırpmaya, herşeyi elimde doğramaya alışmışım. Bırak aletini o metal çırpıcı bile öyle gereksiz geliyor ki bana :KK70:
Günümüze baktığımızda durumumuz var çok şükür fazlasıyla var da şimdi de almak bana gereksiz geliyor. Ulan diyorum ben bunu çatalla bıçakla da hallediyorum ne gerek var :KK70:
Aşamadım fakir kafayı :KK70::KK70:

Kaçtın mı ulan diloşum, nasıl kaçtın anlatsana :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X