Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Der miyim şamdanım. İstemiyorum ama o bunu hiçbir zaman bilmeyecek. Çocuk yapıyoruz sansın da azıcık benim de gözüm gönlüm açılsın dünyanın nimetlerinden faydalanayım :KK70: :KK70: :KK70:
Allahın işine bak bir türlü bu çocuk olmadı deyip 2 sene falan iliğine kemiğine banarım ben bu adamın 😈:KK70::KK70:

ikinci bebek bahane geysali geceler şahane D :KK70:

Evett bromm sen soylemistin ayrı ayrı sunmuştum, sen birlestirmistin 😂😂 bende seçenek sundum onu terch etti😂😂😂😂💕💕💕
Yaaaa isim annesi mi oldum ben şimdi çok duyulanırım:cry: :oops:
Ama harika bir isim. Heybetli böyle. Karizmatik erkek ismi. İnşallah ismiyle yaşasın miniğim :KK36::emir_bebek:

Kzlar biz boyuna bitki çayı falan içiyoruz, eşim iyice abarttı, soğan kaynatıyor suyunu getiriyor içiyorum, bitki çayı yapıp getiriyor, kendine dut kurusu kaynatıp suyunu içiyor, keçi boynuzu kaynatıp içiyor, evde kaynar suya lavanta yağı damlatıp koyuyor odaya, yağlardan sprey yaptık onu sikiyor odalara🙂
Dışardan gelince kıyafetlerine saç kurutma makinesini tutuyor 🙂
Eşim 24 saat çalışıp 3 gün izin yapacak bir süre böyle devam edecek,
Mehlikacımm keçiboynuzuna dikkat edelimm :KK70: :KK70: :KK8::KK8::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Yaaaa isim annesi mi oldum ben şimdi çok duyulanırım:cry: :oops:
Ama harika bir isim. Heybetli böyle. Karizmatik erkek ismi. İnşallah ismiyle yaşasın miniğim :KK36::emir_bebek:
Aminn brommm💕💕 aminnnn❣️❣️
Valla vesile olmadin dersem yalan söylemişim olurum eşim Kağana hiç isinmadi heryerde kagan geçecek evet ağır duruyor ama ne bileyim ısınamadım dedi. Bana Mete Alp demistin Alp ismi Nejat Alp i anımsatıyor demiştin bari Mete Alp olsun daha hoş geliyor kulağa dedi benimde gönlüm olsun dedi ,😻 bende sonuçta tohumu eken o olduğu için tamam dedim 💕💕😂

Aminn brommm💕💕 aminnnn❣❣
Valla vesile olmadin dersem yalan söylemişim olurum eşim Kağana hiç isinmadi heryerde kagan geçecek evet ağır duruyor ama ne bileyim ısınamadım dedi. Bana Mete Alp demistin Alp ismi Nejat Alp i anımsatıyor demiştin bari Mete Alp olsun daha hoş geliyor kulağa dedi benimde gönlüm olsun dedi ,😻 bende sonuçta tohumu eken o olduğu için tamam dedim 💕💕😂
Canim mete alp i bende begendim fikr beyan etmemistim ama kagan i sevmiyorum bende

Adiyla yasasinn pasa

Dur ben bunu bu geceden denemeye başlayayım. Geyşam cici bebemize kardeş nasıl yapacağız bir gösterir misin ben anlamadım tam olarak diyim :KK8::KK70::KK70::KK70:

Yoğurt da yok :KK42:
Bana belediye bakmür :KK70:

sodali kek de yapabilirsin cici:KK70: sodali sünger kek tarifini vardi sanki nette 🤔🤔

dene bakalım ama karşılık vermiyo diye adamı bogazlama🙄🙄

sodali kek de yapabilirsin cici:KK70: sodali sünger kek tarifini vardi sanki nette 🤔🤔

dene bakalım ama karşılık vermiyo diye adamı bogazlama🙄🙄
Ne güzel şeyler yapıyorsunuz ,😂usenmesemde bende yapsam aslinda becerim var yaptgm her şeyde çok lezzetli olur Allah için ama üşeniyorum,😂 çocuğu nasıl dogurcm onu duaunuyoem ,😂
Yaptgm en güzel şey yalancı tavuk göğsü hahqahahahahh😂😂😂😂çok kolay pratik tam benlik 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X