Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben o ağrıları evet biliyorum ama ilk 3 ay çektimm yani 11-12 haftaya kadarr sonrasında hiç olmadı düne kadar.
Ki öyle de olsa suan regl dönemim değill
Ozaman baska biseydir belki canim takipte kal doktorunla gorus bakalim ne diyecek

Askilopumm 😍😍😍😍 ya cok ozledim sizii evdeyken kizimdan dolayi telefon pekde benim elime gecemiyo maalesef gasp ediyo telefonumu cadii :olamaz:
Cadıya bakk senn😂😂😂😂🥰🥰🥰gaspa da başlamış 🥳🥳🥳

Özledik kuzumm yaa seniii🥰🥰🥰
Bende pek giremiyorum benim ki evde olunca o da benim telefonumu gasp ediooo🙄🙄🙄🤦🏻‍♀️😕😂😂😂😂😂

Hakkaten mii 😂 diloşa demiştim o bana erkek gibi geliyor diye ama 😂 topikte baya sohbet ilerletince peşini bırakmıştım günahını aldım heralde diye 😂😂
Bak kac gndur takiliyo burda da hc brmz hosgeldn de demedik kendini tanit diye de dha bugun denmis hissetmisiz gene demekki

Cadıya bakk senn😂😂😂😂🥰🥰🥰gaspa da başlamış 🥳🥳🥳

Özledik kuzumm yaa seniii🥰🥰🥰
Bende pek giremiyorum benim ki evde olunca o da benim telefonumu gasp ediooo🙄🙄🙄🤦🏻‍♀️😕😂😂😂😂😂
Yaa neguzel isteyken sizinle girgir samata gidiyodumm evde olunca pek mumkun olmuyo gercekten yaramaz bi kizin varsa onunla ilgilenmek zorunda kaliyosun evde cok sikiliyo bunaliyo bizide bunaltiyo telefonu veriyorum eline sakinlessin diye inan anca oyle sakinlesiyo :olamaz:

Kız ben baktım topikte takılıyor hoşgeldin demiştim 😂😂 hislerimin peşinden gitmeyince hep böyle gafil avlanıyorum 😂 neyse fark edilmiş
Inan olsn ben hissettm yazdgm biseye cvp verince 1 kere mi ne oyle yazdm ama hosgeldn filan da denmedi hic diye dusundm ama diyesim gelmedi

Sabahta konular tam ona gore konusulmus iste acik acik cok konusmak iyi degil hele yeni gelenler varken bikac gun

poncikvegece poncikvegece K Kendinisevenbirii @Limonsuzzcay
Benim için derman aramanıza minnettarım ama benim adam umutsuz bir vaka çukulatalarım hiç yormayın kendinizi 😒 :KK70:
Gebelikten önce haftada 3 4 normal seviyede ilerlerdi, duruma göre hiç yapmadığımız haftada olurdu günde 1 den fazla olduğu da olurdu, normal evli bir çifttik işte :KK70:
Ne olduysa gebelikten beridir oldu adama. Kanamalar da eşlik edince 4 ay yasaklı olunca iyice tırsak hale geldi :skandal:
Evde bayrak taşır gibi dolaşıyor ama hiçbiryerine dokandırmıyo bile, acillik olmayalım diye diye kuruttu beni içimi de dışımı da kuruttu :KK70::KK70:
Dün sarma falan sardık çok yorulduk bende yeltenmedim yoksa uyku ilacım var, yarın belki :rapci:
Eki Görüntüle 2607955
Hadi hayırlısı cicim :KK70: riskli olmayacağını bilsem geysanin çayına çorbasına malum ilaçlardan kat kudurt diycem ama yazık işte olmaz😂
@Kendinisevenbirii ama ben bu atlara taktım 😂 at gördüm rüyamda uzaklardan koşa koşa gelen 😂
Ulan Sen kaşınıyorsun :KK8: sessiz atın çiftlesi pek olur derler haaa:KK31::KK8: senin at nasıl olacak çok merak ediyorum ajdhakns:KK69::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X