Yaa cicim cok sevindim
kizlar oyle ya annelerinin sevmedigi istemedigi kisileri hissediyolar anliyolar onlarda konusmak istemiyorlar.. biliyosun ben gorumce kisisiyle konusmam etmem kizimda halasiyla konusmadigimi bildigi icin oda konusmuyor
Misal ben isteyken kayinvalidem demiski hadi gel seni halana goturuyim kizimda demiski annemde gelcekmi yok demisler o gelmicek sadece seni goturucez olmaz annem gelmezse bende gelmem demis agzini yedigim yaa
Ornegin bide alt komsumuda hic sevmem ben oyle cok karsilasmamaya calisirim oda esimin akrabalarindan zamaninda haddi degilken cok burnunu sokmustur hayatima benden ve annemden cevabini da almistir kendisi
gecenlerde kayinvalideme cikmis bu sahis kizimda okuldan gelmis o sirada karsilasmislar kizim demiski o kadina ne isin var senin burda niye geldin sen git cabuk demis
giciksin sen annem sevmiyo seni demis yaa koptum bunlari duyunca
kizim esimle cok iyi anlasir ama benim esimle aram bozuldugu zaman eger uzgunsem ogun arada agladigimda oluyor nekadar saklasamda kizim goruyor haliyle hemen anliyor tabi meseleyi babasina bi cemkiriyor annem senin yuzunden uzgun agliyo niye boyle davraniyosun diye odada uzanmistim geldi yanima bide diyoki anne ben babama kizdim dovdum onu sen aglama uzulme diyo
cok arka cikiyo bana bildigin gibi degil.. kaynanam yalandan anneni kovdum daha gelmicek demis kadina nasi bagiriyomus sen annemi nasi kovarsin diye
Yani cicim hele bi dogsun bide akli ersin buyusun en guzel kanki oluyolar bize arkadas yoldas sirdas herseyden ote oluyolar canindan bi parcan o senin tabiki hissedicek uzuldugunu sana sahip cikicak annesii