Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isin ciddiyetini anlasalar cok iyi olcakda iste onlarin iyiligi icin diyoruz aslinda evlerinizde kalin diye halbuki :KK70: kimiside coroni ne ya diyo hic inanmiyo :KK70:
Aynen öyle evden çıkmıyoruz biz, bide binamızda yaşlılar var binaya çıksak da maske takıyoruz bi hastalık varsa filan diye

Bizim amcalar dedeler süper 😂😂😂 aHahahaha gördüm ya onu da 😂

Valla denk geldi cicim ya eşimde proje ofisinde olduğu için onların çalışanlarından birinin akrabası umreden gelmiş riske atmak istemedi patron göndermiş evden çalışıyor..
Kuzum özel bir renge boyamadık ya biz çocuk odasını kiler gibi kullanıyorduk, kiracıyız zaten bizden öncekiler çok hor kullanmış duvarlarda lekeler vardı, bizde mobilya alacağız önümüzdeki ay onlar gelmeden boyayalım dedik hazır evdeyken, evin normal rengi bej gibi. Eşim tutturdu duvar kağıdı alalım diye kendi evim olsa alırımda kiracıyım ne kadar oturcağımız belli değil vazgeçtik o yüzden ama tertemiz oldu içime sindi yani 😍😍
Kiracı olunca kafana göre davranamamak çokk kötü büşom :110:
Bizim de ev komple duvar kağıdı. Sitedeki tüm daireler aynı duvar kağıdı. Bizde 1 çerçeve bile asamıyoruz duvar kağıdı delinecek diye. Bende bebeğe uygun bir duvar kağıdı yapmak isterdim odasını. Kendi evimiz olursa orda birgün inşallah 🤲🏻

aynı benim oğlan bu cici bebe cicim:KK70: :KK70: bütün insanlara tepkiliydi benimki ama. kendi seciyodu gıcık olacağı insanları:KK70: :KK70:

belin nasıl oldu geçici miymis umdugun gibi?
Senin oğlan insanlığa tepkili şamdanım herkeşlerden nefret ediyor bence süper :KK70: :KK70:
Screenshot_20200321_191643.jpg

:KK70::KK70:
Belim bir nebze daha iyi ama yine de kötü şamdanım. Eskisi gibi değil yani. Eğilip kalkamıyorum ama çok şükür yürüyebiliyorum. Bugün temizlik yapacaktım cesaret edemiyorum.

Valla haklısın yaa bncede tepigi hakediyir :KK70:
Ne kadar delirtseler de beni bazen ise yariyirlar :KK70:

Seninki karnnda bile hayırlı evlat doğduktan sonra da öyle olur :KK70:
İnşallahhhh sultanım 🤲🏻 kendini ve çizgisini bozmasın yeter bana :KK70:
Tepik az kaldı zaten geyşaya çok alıştı tepiğe. Geçen gün göğsünden 3 kılı birden kopardım. Çok korkuyor bir daha yaparım diye. Yeni trendim bu göğsünden birkaç kılı aynı anda çekip koparmak :KK70::KK70::KK70:

Aynen öyle canım cicimm ❤
Bak mesela kardeşim 3 hafta filan diye gelmişti net bişey söylememişlerdi okullarından, uzaktn eğitim yapmıcaz demişlerdi sadece. Bugün haber etmişler bidaha açılmayacak okul, vizeler finaller dahil İnternet üzerinden olacak diye. İlkokul ortakullarda büyük ihtimal daha açılmaz. 💁
Bende öyle düşünüyorum miniğim. Üniversite öğrencisi bir arkadaşım var o da bugün apar topar bilgisayar almaya gitti yoklamalı uzaktan eğitime geçeceklermiş pazartesi.
Eğitim telafi edilir önemli olan sağlık ♥️

Senin oğlan insanlığa tepkili şamdanım herkeşlerden nefret ediyor bence süper :KK70: :KK70:
Eki Görüntüle 2607433
:KK70::KK70:
Belim bir nebze daha iyi ama yine de kötü şamdanım. Eskisi gibi değil yani. Eğilip kalkamıyorum ama çok şükür yürüyebiliyorum. Bugün temizlik yapacaktım cesaret edemiyorum.

cici kafayi mi yedin minnosum sen🤦 ne temizliği Allah'ını seversen yat. eşin yapacak mecbur hepsini sözüm meclisten dışarı eşek gibi🙄🙄

şimdi aşırı sosyal cici🤦 tam bir neşe böceği 😬 ama benim sevmediğim insanlara oğlum da mesafeli sevmez yüz vermez hala:KK70:
anasının oğlu 😍

çalışamaz raporu mu vercek doktor sana sonra

Anladım kız. Senin geyşa tepik sevmiyor ondan böyle oldu 😄
Tepiğe fazla alıştı artık işe yaramıyor mirandam. Şimdi yeni trendim göğsünden kıl çekip koparmak. Birkaç kılı birden çekip koparıyorum çok korkuyor bidaha yaparım diye biraz ayağını denk aldı :KK8::KK70::KK70:

Ne guzel anlattin gelmişini gecmisini 😂
Maşallah evladin seninle takim olmuş.. bu cocuklar doģmadan akıl fişkiirtiyorlar tü tü..
Rabbim muhafaza etsin insallah..
Hayirli kandiller🍀💜
Folik asitten hep bunlar kuzum :KK70: :KK70:
Folikledim bebemi bide sağlıklı besledim çocuğum anası kılıklı oldu :KK70::KK70:

Bende öyle düşünüyorum miniğim. Üniversite öğrencisi bir arkadaşım var o da bugün apar topar bilgisayar almaya gitti yoklamalı uzaktan eğitime geçeceklermiş pazartesi.
Eğitim telafi edilir önemli olan sağlık ♥
Aynenn öylee cicimm 🙏
Hakkaten sağlığın ne kadar önemli olduğu istesek bu kadar çok gündeme oturmazdı.

Amcalar niyee evlerine girmiyorlar, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, benim dedem de fırsat bulsa vallahi evden kaçacak. Her seferinde ölenlerin cenazesini filan anlatıyoruz da öyle korkuyor biraz💁

Bugün bi video gördüm amcalar bank bulamayınca parka gitmiş salıncakta sallanıyorlar 😂
Hepsini vahşi hayvan avlar gibi uzaktan bayıltıcı iğne ile bayıltıp eve götürüp kafese kitlemek lazım.
Şuna bak 👇🏻
Screenshot_20200321_192801.jpg

:KK70: :KK70: :KK70:

Benim diğer bebeklerde çok kısa sürmüştü,bunda ara ara devam ediyor,çok az devam ediyor ama yine de o şekilde olmaz muhtemelen,
Benim de akıntım çok olmadıydı ama yara ödem gibi şey olmuştu ondan biraz geciktiydi

Yaa cicim cok sevindim 😍 kizlar oyle ya annelerinin sevmedigi istemedigi kisileri hissediyolar anliyolar onlarda konusmak istemiyorlar.. biliyosun ben gorumce kisisiyle konusmam etmem kizimda halasiyla konusmadigimi bildigi icin oda konusmuyor :KK53:
Misal ben isteyken kayinvalidem demiski hadi gel seni halana goturuyim kizimda demiski annemde gelcekmi yok demisler o gelmicek sadece seni goturucez olmaz annem gelmezse bende gelmem demis agzini yedigim yaa :KK70:
Ornegin bide alt komsumuda hic sevmem ben oyle cok karsilasmamaya calisirim oda esimin akrabalarindan zamaninda haddi degilken cok burnunu sokmustur hayatima benden ve annemden cevabini da almistir kendisi😒 gecenlerde kayinvalideme cikmis bu sahis kizimda okuldan gelmis o sirada karsilasmislar kizim demiski o kadina ne isin var senin burda niye geldin sen git cabuk demis :KK70: giciksin sen annem sevmiyo seni demis yaa koptum bunlari duyunca :KK70: kizim esimle cok iyi anlasir ama benim esimle aram bozuldugu zaman eger uzgunsem ogun arada agladigimda oluyor nekadar saklasamda kizim goruyor haliyle hemen anliyor tabi meseleyi babasina bi cemkiriyor annem senin yuzunden uzgun agliyo niye boyle davraniyosun diye odada uzanmistim geldi yanima bide diyoki anne ben babama kizdim dovdum onu sen aglama uzulme diyo :KK70: cok arka cikiyo bana bildigin gibi degil.. kaynanam yalandan anneni kovdum daha gelmicek demis kadina nasi bagiriyomus sen annemi nasi kovarsin diye :KK70:
Yani cicim hele bi dogsun bide akli ersin buyusun en guzel kanki oluyolar bize arkadas yoldas sirdas herseyden ote oluyolar canindan bi parcan o senin tabiki hissedicek uzuldugunu sana sahip cikicak annesii 🤩🧿
Yaaaaaaaa eridim okurken imzoşum 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Benim kızım da öyle olur mu ya gerçekten 🙈
Öyle bir kızım olsa daha ne isterim hayattan. Bıktım herkesle savaş halinde olmaktan. Kızımı doldurur doldurur salarım herkesin üstüne. Oh rahatım. Bence süper nükleer silah gibi kullanırım ben onu :KK70: :KK70: :KK70:
Muhteşem bir ana olacağım gerçekten :KK70::KK70:

cici kafayi mi yedin minnosum sen🤦 ne temizliği Allah'ını seversen yat. eşin yapacak mecbur hepsini sözüm meclisten dışarı eşek gibi🙄🙄

şimdi aşırı sosyal cici🤦 tam bir neşe böceği 😬 ama benim sevmediğim insanlara oğlum da mesafeli sevmez yüz vermez hala:KK70:
anasının oğlu 😍

çalışamaz raporu mu vercek doktor sana sonra
Oyy akıllı bıdık 😍 folikten böyle bunlar :KK70:
Korona olsam ilk benim eve gelirdim şamdanım 2 3 gün temizlik yapamadım ne hale geldi ev bende anlamadım görsen kaçacak delik ararsın :KK70: :KK70:
Aynen doktorum okullar açılmaz ama açılırsa da raporunu yazarım hemen dedi.
Ben artık bir ev cicisiyim :skandal::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X