Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapar mı yapmaz sanırım güvenemedim
Gerçi dün çok güzel yaptı. Ama adama o kadar gıcık yapmışım ki yapsa bile yapmıyormuş gibi geliyor yine kavga edesim geliyor

Teşekkür ederim hoşbuldumm. Sayfa çok hızlı yetişemiyorum mesajlara nerdeyse
Öyledir ama 2 güne alışıyorsun kuzum
Özellikle akşam saatlerinde herkes burda toplanırsa spidi gonzalez gibi hızlı olmalısın yoksa en az 5 sayfa geride kalıyorsun ben kendi açtığım topiğe yetişemiyorum bazen
Tanışalım mı, kendinden bahsetsene

Yapar mı yapmaz sanırım güvenemedim
Gerçi dün çok güzel yaptı. Ama adama o kadar gıcık yapmışım ki yapsa bile yapmıyormuş gibi geliyor yine kavga edesim geliyor
Zamanında yapmadığı için o
Zamanında yapsaydı çok iyi gelirdi
Ah işte bu erkekler

Bn bnmkileri yollarım sana çok yakışıklılar

Etme sen kavga çok şükür bak aklı başına geldi de masajı yapiyor

Öğretmenlik ruhuna işlemiş

Yapınca da neden daha önce yapmadın diye sinirleniyorum yine tepiği yiyor yine kavga çıkıyor sultanım ne olacak bu iş bilmiyorum
Senin yakışıklılar her eve lazım inşallah cici bebemde öyle hayırlı evlat olur anasına masajlar yapar

cicicim lütfen trip atma
burada herşey okadar hizli ilerliyorki muhabbeti anlayana kadar kiz benim elime yapisip kapat kapat demeye basliyor.
Allah olsun kuzucuk öyle istiyorsa öyle olacak napalım

Ne güzel ikinizin de evde olması büşom
Keşke bende geyşamla kapanabilsem eve ama yalnızlık kaderim olmyş
Ne renk boyadınız
Valla denk geldi cicim ya eşimde proje ofisinde olduğu için onların çalışanlarından birinin akrabası umreden gelmiş riske atmak istemedi patron göndermiş evden çalışıyor..
Kuzum özel bir renge boyamadık ya biz çocuk odasını kiler gibi kullanıyorduk, kiracıyız zaten bizden öncekiler çok hor kullanmış duvarlarda lekeler vardı, bizde mobilya alacağız önümüzdeki ay onlar gelmeden boyayalım dedik hazır evdeyken, evin normal rengi bej gibi. Eşim tutturdu duvar kağıdı alalım diye kendi evim olsa alırımda kiracıyım ne kadar oturcağımız belli değil vazgeçtik o yüzden ama tertemiz oldu içime sindi yani

aynı benim oğlan bu cici bebe cicim bütün insanlara tepkiliydi benimki ama. kendi seciyodu gıcık olacağı insanları

belin nasıl oldu geçici miymis umdugun gibi?

Anladım kız. Senin geyşa tepik sevmiyor ondan böyle oldu

Valla haklısın yaa bncede tepigi hakediyir
Ne kadar delirtseler de beni bazen ise yariyirlar

Seninki karnnda bile hayırlı evlat doğduktan sonra da öyle olur

Aynen öyle canım cicimm
Bak mesela kardeşim 3 hafta filan diye gelmişti net bişey söylememişlerdi okullarından, uzaktn eğitim yapmıcaz demişlerdi sadece. Bugün haber etmişler bidaha açılmayacak okul, vizeler finaller dahil İnternet üzerinden olacak diye. İlkokul ortakullarda büyük ihtimal daha açılmaz.

Ben şimdi ahmet ümitin elveda güzel vatanımı okuyorum çok güzel tavsiye ederim tarihi roman da sayılır
Ben de severim tarihi romanlarıı
Şimdi sınava hazırlanıyorum diye kitaplara içç çekerek bakıyorum ama ağustostan sonrası için ekledim bu kitabı da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…