- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.741
kk birinci noteri izin alabildinmi
Of offf bakalim neler olacakk yaaaramadim çay:)
nöbet usulu çalışma gelir belki gelmezse de emrivaki yaparım pazartesi napayım
Canim ilk igneyi de hastane de vurulmak zorunda oluyorsun sizin orda da oyle mi blmiyorum amaAz önce ebeyi aradım yapmıyoruz acil de olman lazm dedi iğneye cevirirsen onu yaparız dedi
İğneye cevirtcem artık canmm
Oo baya güzel olmuştur genislemistir :)
Of offf bakalim neler olacakk yaa
Hersey bi kordugum
Evet canim haklisin da zaten cocugn da var yani zor isin Allah yardmcmz olsunbizim işyerini sen biliyosun az çok. o ortama girmek istemiyorum. özellikle mart ayi yaşlıların vergi dairesini işgali resmen
Offf. Kafayı yicemCanim ilk igneyi de hastane de vurulmak zorunda oluyorsun sizin orda da oyle mi blmiyorum ama
Evet canim haklisin da zaten cocugn da var yani zor isin Allah yardmcmz olsun
Ayy tüh ya rosum.İns o zamana geçer yaa tek duam o
Keşke gelse de zorunlu olmayanlar çıkmasa
Nasıl dusunmeyeyim
Smdi eşime telfon geldi başka vardiyadan birisinde şüphe varmış bütün vardiyalı dagitmislar onlarn yerine smdi eşimde gidecekmiş çıldırmak uzereyim
Offf. Kafayı yicem
İğne olmazam kansızlıktan
Olsam coronadan olcem
Bütün tanıdıklar burdaAyy tüh ya rosum.
Biraz eşinin işleri yoğunlaşır o zmn. Ne deyim Allah hepsinin yardımcısı olsun ❤
Annenden başka biri var mı yaşadığınız yerde rosum
Bütün tanıdıklar burda
Ama eşime de izin yazmışlar bir hafta gitmeyecek artık
Annesine göndermeyi dusunuyorum
Tobe de canim mecbursun artik yapacak bisey yok dikkatli bi sekilde gidip olmalisin artik elnden geldgnceOfff. Kafayı yicem
İğne olmazam kansızlıktan
Olsam coronadan olcem
Ayy iyi bari bak izin, vermişler rosum ama aynen artık öyle yapacak mecburBütün tanıdıklar burda
Gitmiyorsan da git kendini karantinaya al dedmTobe de canim mecbursun artik yapacak bisey yok dikkatli bi sekilde gidip olmalisin artik elnden geldgnce
Müdürleri sendn bendn pimpirikliymis de ondn yoksa asla izin vermezdi diyirAyy iyi bari bak izin, vermişler rosum ama aynen artık öyle yapacak mecbur
Zaten ben hep tek başıma idare ediyirm herşeyi samdanm varlığı sadece yük banaçocuklarla hamile halinle idare edebilecek misin peki rosum
göndersen iyi olur canım. en azından aklın kalmaz bide evde vaka mi var diye
İşte bişey olmadan böyle yapsalar keşke her yerde.Gitmiyorsan da git kendini karantinaya al dedm
Müdürleri sendn bendn pimpirikliymis de ondn yoksa asla izin vermezdi diyir
Zaten ben hep tek başıma idare ediyirm herşeyi samdanm varlığı sadece yük bana
Ben diğerlerinde çok farketmedim sanırım, depresyon vs geçirmedim çok şükür ama hassas, alıngan ve duygusal olunduğu bir gerçekOhooo heralde kiz 3.de mi anladin bunu ben 1 tane de anladim lohusa kafasi bambaskaaa bisey ve de 40 gunde sona ermiyor
Alisirsin cnm hersey zamanla oturur
Canım Allah yardımcınız olsun, eşimin isyerine de dün Kıbrıs'tan iki kişi gelmiş,biri öksürüp tiksiriyormus, sonra karantinaya almışlar o kişiyi, biz de risk altındayızBütün tanıdıklar burda
O değil de görümcem kişisi is yerinde o virüs bulunana kişiyle temas da bulunmuşİşte bişey olmadan böyle yapsalar keşke her yerde.
Erkek kardeşim de polis, annem burda olunca çocuklara bakmak için iki hafta izin almisti önceden, bu olaylar üzerine izni bitmeden geri çağırmışlar, gelin acil tıp teknisyeni,ona da izin vermiyorlar, üstelik 1 yaşında bebeği var emziriyor, rapor almış, gerekirse ücretsiz izin almayı düşünüyorGitmiyorsan da git kendini karantinaya al dedm
Müdürleri sendn bendn pimpirikliymis de ondn yoksa asla izin vermezdi diyir
Zaten ben hep tek başıma idare ediyirm herşeyi samdanm varlığı sadece yük bana
Bnmde birsuru korkularm var mehlikam cidden çok kotu zamanlama olduCanım Allah yardımcınız olsun, eşimin isyerine de dün Kıbrıs'tan iki kişi gelmiş,biri öksürüp tiksiriyormus, sonra karantinaya almışlar o kişiyi, biz de risk altındayız ☹
İnşaallah virüs bulaşmaz ya da bulassa da en en hafif atlatanlardan oluruz, bebeklerde ve çocuklarda hastalık oluşturmuyormus, sadece taşıyıcı oluyorlarmis, ben en çok hasta olursam hastanede yatmam gerekirse bebeğimin annesiz kalmasından, emzirememekten ve sütümün kesilmesinden korkuyorum