Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek cocuklar daha bi baska oluyo yaa masallaahh
Aman poposunda jenerator var gibi devamlı kıpır kıpır hiçbir şey yapmıyorsa ayaklarimizla oynar kaç kez yemek yerken masanın altından çoraplarımı çıkarıp kaçtı

Teşekkür ederim pembişim nerelerdesin?
Az takiliyorum kuzuk bu aralar ya,pek vaktim olmuyor çocuklar ev falan derken bakiyorum gun bitmiş .Kendimi yatağa zor atiyorum inan ki ,üzerimden tir geçmiş sanki
Kizim yavaş yavas ayaklanmaya başladi hep onun pesindeyim,yapişik yaşiyoruZ
Sen neler yapıyorsun kuzum ?

Aman poposunda jenerator var gibi devamlı kıpır kıpır hiçbir şey yapmıyorsa ayaklarimizla oynar kaç kez yemek yerken masanın altından çoraplarımı çıkarıp kaçtı
Bi tweet okumuştum.
2 erkek çocuktan sonra kızım olunca anladım ki, şimdiye kadar evde hayvan beslemişiz diye yazmış biri.
Tabi bunu yazanın baba olduğunu açıklamama gerek yok herhalde

Ne güzel iki sağlıkçı bulmuşsunuz birbirinizi Doğum iznine falan mı ayrıldın? Benim eşimin izin denen bir olayı yok, benim iznim de pazartesi bitiyor
Evet sünnet yaparken tanışmıştık eşimle Allah söyletti herhalde doğum izninde değilim bebek tedavisi görüyorum o yüzden bir süreliğine evdeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…