- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Benimki cok yoruldu bugun yaa bilerek yordum onu eve gelir gelmez yatti uyudu gec geldik eve zatiiOynar o da yavaş yavaş ne yapsın canı sıkılıyor belli kişimdi kanepeden kanepeye zıplıyor benimki derdi neyse
Ben de özellikle yormaya çalışıyorum hemen uyusun diye. Yok velet iki dakika oturdu mu şarj oluyorBenimki cok yoruldu bugun yaa bilerek yordum onu eve gelir gelmez yatti uyudu gec geldik eve zatii
Erkek cocuklar daha bi baska oluyo yaa masallaahhBen de özellikle yormaya çalışıyorum hemen uyusun diye. Yok velet iki dakika oturdu mu şarj oluyor
Aman poposunda jenerator var gibi devamlı kıpır kıpır hiçbir şey yapmıyorsa ayaklarimizla oynar kaç kez yemek yerken masanın altından çoraplarımı çıkarıp kaçtıErkek cocuklar daha bi baska oluyo yaa masallaahh
Az takiliyorum kuzuk bu aralar ya,pek vaktim olmuyor çocuklar ev falan derken bakiyorum gun bitmiş .Kendimi yatağa zor atiyorum inan ki ,üzerimden tir geçmiş sankiTeşekkür ederim pembişim nerelerdesin?
Bi tweet okumuştum.Aman poposunda jenerator var gibi devamlı kıpır kıpır hiçbir şey yapmıyorsa ayaklarimizla oynar kaç kez yemek yerken masanın altından çoraplarımı çıkarıp kaçtı
Evet kuzum ya biz kızımı mumla aramaya başladıkErkek cocuklar daha bi baska oluyo yaa masallaahh
Evet sünnet yaparken tanışmıştık eşimleNe güzel iki sağlıkçı bulmuşsunuz birbiriniziDoğum iznine falan mı ayrıldın? Benim eşimin izin denen bir olayı yok, benim iznim de pazartesi bitiyor
İstanbul canımNerdesin canım sen daha doğrusu kaynın nerde
Anam memeleketim mersin yada izmirDeğil ama yaklaştınBatı'nın çiçeği Mini Suriye'de yaşıyorum.
Ayy ne güzel hayırlı güzel haberlerini alırız inşAllahEvet sünnet yaparken tanışmıştık eşimleAllah söyletti herhalde doğum izninde değilim bebek tedavisi görüyorum o yüzden bir süreliğine evdeyim
Hoşgeldin silentimHayırlı olsun cicim topiğin
İzmir e küçük Suriye mi deniyorAnam memeleketim mersin yada izmir
Hosbuldum balimAyy ne güzel hayırlı güzel haberlerini alırız inşAllah☺
Hoşgeldin silentim
Çok iyim kuzum. Çok şükürHosbuldum balimnasilsin gorusmeyeli
Günaydın canım. Bizim ufaklıklar keyif yaptı bugün yeni kahvaltı yapcaz. Ben uyusam erkenden kalkarlardı amaGünaydın kızlar . Kızımı doyur kendini doyur derken anca yazabildim
Çok iyim kuzum. Çok şükür ☺☺
Sen nasılsın
Allah iyilik versin kuzumÇok iyim kuzum. Çok şükür ☺☺
Sen nasılsın
Aaa geçmedi mi hâlâ?Allah iyilik versin kuzumbende iyiyim balim iste diş agrisiyla uğraşıyorum uzun zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?