Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani herkesin mi böyle bilmiyorum canım . Ama kaynım da izin diye biley yok . İşe gittiği gün akşam yedi sabah yedi çalışıyor . O şekilde bi gece çalışıp bi gece çalışmıyor
Nerdesin canım sen daha doğrusu kaynın nerde

İşte canı isterse
Keske kendi kendilerine oynasalar hep parka gidince anneeeaaa beni sallaa anneeaa ben kayim sen beni tut
Bisuru arkadas var parkda gel goturiyim yanina onlarla beraber oyna annecim diyorum bizim kii yok istemiyorum biz beraber oyniyalim diye inat ediyo... evdede boylee hadi gel yapboz oyniyalim kum oyniyalim legolarla oyniyalim evcilik oynuyoruz bazen o anne oluyo ben evladi oluyorum beni tuvalete goturuyo tuvaletimi yaptiriyo falan
Hayir yani bebekleri var onlarla kendi kendine oyna diyorum ama onlar konusamiyoki diyo

Dönem dönem huyları çok değişiyor. Benimki de bazen beni karşısına zorla oturtup lego oynar. Ama genelde kendi başına oynayıp etrafı karıştırmayı dağıtmayı sever

Dönem dönem huyları çok değişiyor. Benimki de bazen beni karşısına zorla oturtup lego oynar. Ama genelde kendi başına oynayıp etrafı karıştırmayı dağıtmayı sever
Aay ama cogunlukla kendi basina oynuyo dimi pattiss masallah yaa
Benimki kendi basina asla oynamaz herbiseyi beraber yapariz evi toplarken bile beraber toplariz camasir asariz oyunda da oyle 1 sn yanimdan ayrilmiyo bazen babasi iste birazda benle oyna benim canim cok sıkılıyo diyo da oyle birakiyo beni

Kendi başına oynar. Zaten oğlan çocuğu ya serbest ruhlu poncik. Ama bir şekilde etrafında olmam lazım. Küçükken asla tuvalette bırakmaz ağlar zirlardi. Şimdi ışığı kapatıp kaçıyor önceden uyutmazdi şimdi anne hasta diye kapıyı kapatıp çıkıyor büyüyünce değişiyor bir şeyler

Ooy masallah yaa
Bakalim benim ki nezaman kendi kendine oynamaya baslicak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…