- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.782
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Nerdesin canım sen daha doğrusu kaynın nerdeYani herkesin mi böyle bilmiyorum canım . Ama kaynım da izin diye biley yok . İşe gittiği gün akşam yedi sabah yedi çalışıyor . O şekilde bi gece çalışıp bi gece çalışmıyor
Ayy Rabbim size bağışlasın minnakı13 aylık kızım var . Bende hamile kalmaya çalışırken üye olmuştum buraya
İnşAllah başarırsınızBende ev hanımı eski kuaförüm :) ama seneye sınavlara girmeği ve liseyi bitirmeği hedefliyorum Allah nasip ederse.
Biz de gezdik geldik. Oğlan kendi kendine oynuyor arada beni darliyor takılıyoruz.Napiyosunuz bakalimm ben bugun parka gittim kizimla cok yorulduk pestilimiz cikti valla simdi uyuttum telefonu ancak alabildim elimehizuran Sadecebirisiyim simdi
Yok benden başkaları da varmışO da onların sorunu olsun hehehöyle mi oldu kız hakikaten
Kendi kendine oynuyomu bizim pattiss ooyyBiz de gezdik geldik. Oğlan kendi kendine oynuyor arada beni darliyor takılıyoruz.
Ohh çok iyi etmişsin canım hoşgeldin yerini ayırmıştıkNapiyosunuz bakalimm ben bugun parka gittim kizimla cok yorulduk pestilimiz cikti valla simdi uyuttum telefonu ancak alabildim elimehizuran Sadecebirisiyim
Senin pattis neden hâlâ uyumadıBiz de gezdik geldik. Oğlan kendi kendine oynuyor arada beni darliyor takılıyoruz.
Hosbuldum caydasimmOhh çok iyi etmişsin canım hoşgeldin yerini ayırmıştık
İşte canı isterseKendi kendine oynuyomu bizim pattiss ooyybenimki kendi kendine oynamiyo hic illa beraber oynicaz canim cikiyo valla
Uyur birazdan. Tatilde bu birkaç gün rahat bıraktım ben deSenin pattis neden hâlâ uyumadı
Keske kendi kendilerine oynasalar hep parka gidince anneeeaaa beni sallaa anneeaa ben kayim sen beni tutİşte canı isterse
Dönem dönem huyları çok değişiyor. Benimki de bazen beni karşısına zorla oturtup lego oynar. Ama genelde kendi başına oynayıp etrafı karıştırmayı dağıtmayı severKeske kendi kendilerine oynasalar hep parka gidince anneeeaaa beni sallaa anneeaa ben kayim sen beni tut
Bisuru arkadas var parkda gel goturiyim yanina onlarla beraber oyna annecim diyorum bizim kii yok istemiyorum biz beraber oyniyalim diye inat ediyo... evdede boylee hadi gel yapboz oyniyalim kum oyniyalim legolarla oyniyalim evcilik oynuyoruz bazen o anne oluyo ben evladi oluyorum beni tuvalete goturuyo tuvaletimi yaptiriyo falan
Hayir yani bebekleri var onlarla kendi kendine oyna diyorum ama onlar konusamiyoki diyo
Aay ama cogunlukla kendi basina oynuyo dimi pattiss masallah yaaDönem dönem huyları çok değişiyor. Benimki de bazen beni karşısına zorla oturtup lego oynar. Ama genelde kendi başına oynayıp etrafı karıştırmayı dağıtmayı sever
Kendi başına oynar. Zaten oğlan çocuğu ya serbest ruhlu poncik. Ama bir şekilde etrafında olmam lazım. Küçükken asla tuvalette bırakmaz ağlar zirlardi. Şimdi ışığı kapatıp kaçıyorAay ama cogunlukla kendi basina oynuyo dimi pattiss masallah yaa
Benimki kendi basina asla oynamaz herbiseyi beraber yapariz evi toplarken bile beraber toplariz camasir asariz oyunda da oyle 1 sn yanimdan ayrilmiyo bazen babasi iste birazda benle oyna benim canim cok sıkılıyo diyo da oyle birakiyo beni
Ooy masallah yaaKendi başına oynar. Zaten oğlan çocuğu ya serbest ruhlu poncik. Ama bir şekilde etrafında olmam lazım. Küçükken asla tuvalette bırakmaz ağlar zirlardi. Şimdi ışığı kapatıp kaçıyorönceden uyutmazdi şimdi anne hasta diye kapıyı kapatıp çıkıyor büyüyünce değişiyor bir şeyler
Oynar o da yavaş yavaş ne yapsın canı sıkılıyor belli kiOoy masallah yaa
Bakalim benim ki nezaman kendi kendine oynamaya baslicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?