- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 68
- 41
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Biraz daha bursalı toplayalımOlurgüzel olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bursalı toplayalımOlurgüzel olur![]()
Bildirim gönderemiyoz ki bide ifşa olmaktan korkarlar belkiBiraz daha bursalı toplayalım![]()
Duyan gelir inşallah benim için sıkıntı olmaz vallaBildirim gönderemiyoz ki bide ifşa olmaktan korkarlar belki![]()
Bendede sıkıntı yok canım nerelisin Peki senDuyan gelir inşallah benim için sıkıntı olmaz valla
Bursa kestelin bir köyüBendede sıkıntı yok canım nerelisin Peki sen![]()
Sen?Bursa kestelin bir köyü![]()
![]()
Ahahhaha tanıdığım pek yok benim Bursa kestel köyünden hangi köyBursa kestelin bir köyü![]()
![]()
Bak beni tanımış oldun işteAhahhaha tanıdığım pek yok benim Bursa kestel köyünden hangi köy![]()
Hımm erzurum dadaşlar iyi olurlar.Ben dadaşım canım![]()
Hoş buldum...Bursa'yı çok seven bir Antepliyim.Kestel
bırakmadı mecburen erken dönücez..
hosgeldin canım burda bayagı Bursalı var anlaşılan
aynen güzel olur hayırlısı olsun insallah
Bence de güzel olur..İfşalık bir konum da yok....Hani kayınvalide gorumcekli paylaşimim olsaydı cekinebilirdimOlurgüzel olur![]()
yokligum sana şiirler yazdırmış varlığım.neler yaptırır acabaBeyaz pantolonlu kertenkelem, ben yemek yemedim neden dersen sensiz boğazımdan geçen lokmalar mideme haramdır, Cici de bu alemde kraldır![]()
Hem kafiyeli yükseldim sana, hemde sana yükselirken aynı zamanda kendime yükseldim. Çok geliştirdim kendimi yokluğunda
![]()
Biz çok keyifli çok eğlenceli insanlarız bi tanışan vazgecemzsnAynen haklısın canım :) iyi oldu topiğin açılması az keyfim yerine geldi
Haklı, aşırı derecede haklı. Ben de bir ara çekip gittim. Daha doğrusu ben bir haksızlığa uğradım bunun üstüne girmeme kararı aldım. Sağolsunlar benimle birlikte biri beyaz pantolonlu kertenkelemByNkoaLa da olmak üzere 2 arkadaş sen yoksan biz de yokuz dediler birlikte çekip gittik. Sonra hadi dedik dönelim boşver, olan düzeni değiştiremeyeceğimize göre zevk almaya bak dedikk
Bence o da gelsin hem dertleşelim.
İnşAllah canımBi tane çektirdim simdi diğerleri isyana geçtisırayla hallolacaklar insaAllah kuzum
![]()
Evet belli oluyor canım :)Biz çok keyifli çok eğlenceli insanlarız bi tanışan vazgecemzsn
Hahahshshshsha
:) dimiEvet belli oluyor canım :)