- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 68
- 41
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Biraz daha bursalı toplayalımOlurgüzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bursalı toplayalımOlurgüzel olur
Bildirim gönderemiyoz ki bide ifşa olmaktan korkarlar belkiBiraz daha bursalı toplayalım
Duyan gelir inşallah benim için sıkıntı olmaz vallaBildirim gönderemiyoz ki bide ifşa olmaktan korkarlar belki
Bendede sıkıntı yok canım nerelisin Peki senDuyan gelir inşallah benim için sıkıntı olmaz valla
Bursa kestelin bir köyüBendede sıkıntı yok canım nerelisin Peki sen
Sen?Bursa kestelin bir köyü
Ahahhaha tanıdığım pek yok benim Bursa kestel köyünden hangi köyBursa kestelin bir köyü
Bak beni tanımış oldun işteAhahhaha tanıdığım pek yok benim Bursa kestel köyünden hangi köy
Hımm erzurum dadaşlar iyi olurlar.Ben dadaşım canım
Hoş buldum...Bursa'yı çok seven bir Antepliyim.Kestel
bırakmadı mecburen erken dönücez..
hosgeldin canım burda bayagı Bursalı var anlaşılan
aynen güzel olur hayırlısı olsun insallah
Bence de güzel olur..İfşalık bir konum da yok....Hani kayınvalide gorumcekli paylaşimim olsaydı cekinebilirdimOlurgüzel olur
yokligum sana şiirler yazdırmış varlığım.neler yaptırır acaba yükselmeni de seni de yerim civelek danscim jahahahshshshaBeyaz pantolonlu kertenkelem, ben yemek yemedim neden dersen sensiz boğazımdan geçen lokmalar mideme haramdır, Cici de bu alemde kraldır Hem kafiyeli yükseldim sana, hemde sana yükselirken aynı zamanda kendime yükseldim. Çok geliştirdim kendimi yokluğunda
Biz çok keyifli çok eğlenceli insanlarız bi tanışan vazgecemzsnAynen haklısın canım :) iyi oldu topiğin açılması az keyfim yerine geldi
Haklı, aşırı derecede haklı. Ben de bir ara çekip gittim. Daha doğrusu ben bir haksızlığa uğradım bunun üstüne girmeme kararı aldım. Sağolsunlar benimle birlikte biri beyaz pantolonlu kertenkelem ByNkoaLa da olmak üzere 2 arkadaş sen yoksan biz de yokuz dediler birlikte çekip gittik. Sonra hadi dedik dönelim boşver, olan düzeni değiştiremeyeceğimize göre zevk almaya bak dedikk Bence o da gelsin hem dertleşelim.
İnşAllah canımBi tane çektirdim simdi diğerleri isyana geçti sırayla hallolacaklar insaAllah kuzum
Evet belli oluyor canım :)Biz çok keyifli çok eğlenceli insanlarız bi tanışan vazgecemzsn
Hahahshshshsha
:) dimiEvet belli oluyor canım :)