• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahha daha bugun çarşıda silah sorduk eşimle eve alacak bi tane kurusıkı 😂😂😂😂😂😂 kızzzz Marskedisi Marskedisi istersen topuktan sıktıralım ne dersin belki üzmez seni bidaha😂😂
Kuzu bu arada bekçilik de süper. Bir akrabam girdi bekçiliğe. Çalışıyor valla. Güzel de maaşı var. İnşallah nasip olur

Evet güzel ama sürekli gece bakalım ön sağlığı gecti şimdi sıra sınavda
Parkuru da becerir eminim. Allah yardımcınız olsun. Biz de polisliğe girişte çok yıprandık. Eşim 2.girişinde kazandı. Bekçilerin eğitimi de kısa oluyor eşim 4. 5 ay gitti neler çektim. Ama tatlı anılar olarak kaldı. Nasip olsun hayırlıysa önemli olan o :KK8:

Bebiş olsun diye miydi :21:
Aslında ilk polikistik över vardı bende onu arastırıyordum öyle girdim buraya sonra bir baktım benim gibi olanlar var dua topiğine davet ettiler giriş o giriş,ama gerçekten burası bana çok iyi destek oldu moral ve vesile oldu, çok şükür minnakıma kavuştum Rabbim kimsenin kucagunı boş bırakmasın:KK68:

Kuzularım eşim geliyormuş aradı. Yanmazsa izni yarın izinli :dua: Ara ara bakmaya çalışırım. Burada olan kertenkeleler yokluğumda birbirine sahip çıksın. Birbirinin arkasını kollasın. Kurda kuşa yem etmesin. Hepinizi geziye götürülmüş ilkokul bebeleri giibi bileklerinizden kurdele ile bağladım. Hadi ben kaçtım. Etiket alıntı olursa müsait oldukça cevaplarım. Herkese iyi geceler, iyi ki geldiniz topikdaş olduk, daim olsun. Artık burdayız. Öptümmm kocamannnn :KK8::KK200:

Kuzularım eşim geliyormuş aradı. Yanmazsa izni yarın izinli :dua: Ara ara bakmaya çalışırım. Burada olan kertenkeleler yokluğumda birbirine sahip çıksın. Birbirinin arkasını kollasın. Kurda kuşa yem etmesin. Hepinizi geziye götürülmüş ilkokul bebeleri giibi bileklerinizden kurdele ile bağladım. Hadi ben kaçtım. Etiket alıntı olursa müsait oldukça cevaplarım. Herkese iyi geceler, iyi ki geldiniz topikdaş olduk, daim olsun. Artık burdayız. Öptümmm kocamannnn :KK8::KK200:
Hadi yine iyisin alevli kertenkele esen kal :KK8:

En kıyak sizsiniz valla, şekilsiniz hani. :KK8: Bu arada benimki de eski turizmci, polisliğe hazırlandığı süreçte seyahat acentasında çalıştı az ekmeğini yemedik :KK70:
Turizim candır 😂eğlenceli geliyor bana en azından . Yan geliri de çoktur

Aslında ilk polikistik över vardı bende onu arastırıyordum öyle girdim buraya sonra bir baktım benim gibi olanlar var dua topiğine davet ettiler giriş o giriş,ama gerçekten burası bana çok iyi destek oldu moral ve vesile oldu, çok şükür minnakıma kavuştum Rabbim kimsenin kucagunı boş bırakmasın:KK68:
Seninki kaç yaşında

Parkuru da becerir eminim. Allah yardımcınız olsun. Biz de polisliğe girişte çok yıprandık. Eşim 2.girişinde kazandı. Bekçilerin eğitimi de kısa oluyor eşim 4. 5 ay gitti neler çektim. Ama tatlı anılar olarak kaldı. Nasip olsun hayırlıysa önemli olan o :KK8:
Evet becerir canımda işte mülakatlar bizi sıkıntıya sokuyo malum torpil işler biliyosun

Evet bizimki kısa sürüyo 40 gün o yüzden işe başladıklarında çift maaş alıyorlar eşimin sözü var hepsini bana verecek 😂😂😂 insallah olursa tabi

Sürekli değil mi ben. Sadece bi gün tatilleri olduklarını biliyorum
Yani herkesin mi böyle bilmiyorum canım . Ama kaynım da izin diye biley yok . İşe gittiği gün akşam yedi sabah yedi çalışıyor . O şekilde bi gece çalışıp bi gece çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back