• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek cocuklar daha bi baska oluyo yaa masallaahh 🤩🧿
Aman poposunda jenerator var gibi devamlı kıpır kıpır hiçbir şey yapmıyorsa ayaklarimizla oynar kaç kez yemek yerken masanın altından çoraplarımı çıkarıp kaçtı 😂😂

Teşekkür ederim pembişim nerelerdesin?
Az takiliyorum kuzuk bu aralar ya,pek vaktim olmuyor çocuklar ev falan derken bakiyorum gun bitmiş .Kendimi yatağa zor atiyorum inan ki ,üzerimden tir geçmiş sanki :-)
Kizim yavaş yavas ayaklanmaya başladi hep onun pesindeyim,yapişik yaşiyoruZ :-)
Sen neler yapıyorsun kuzum ?

Aman poposunda jenerator var gibi devamlı kıpır kıpır hiçbir şey yapmıyorsa ayaklarimizla oynar kaç kez yemek yerken masanın altından çoraplarımı çıkarıp kaçtı 😂😂
Bi tweet okumuştum.
2 erkek çocuktan sonra kızım olunca anladım ki, şimdiye kadar evde hayvan beslemişiz diye yazmış biri.
Tabi bunu yazanın baba olduğunu açıklamama gerek yok herhalde 😄

Ne güzel iki sağlıkçı bulmuşsunuz birbirinizi :KK19: Doğum iznine falan mı ayrıldın? Benim eşimin izin denen bir olayı yok, benim iznim de pazartesi bitiyor :KK54:
Evet sünnet yaparken tanışmıştık eşimle :KK53: Allah söyletti herhalde doğum izninde değilim bebek tedavisi görüyorum o yüzden bir süreliğine evdeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back