- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
eğer çalışma günleri öyleyse daha güzel o zamanİstanbul canım
Hayır Bursaİzmir e küçük Suriye mi deniyor
Ayy ne güzel hayırlı güzel haberlerini alırız inşAllah☺
Amin inşallah Allah razı olsun
Özellikle çarşambaeğer çalışma günleri öyleyse daha güzel o zaman
Hayır Bursa
Çrsambayı hiç deme valla bi kere bi oraya geleyim dedim kafamı nereye çevirsem Suriye dükkanı delirecektim kardeşime dedim çık burdan çıkÖzellikle çarşamba
Bi tane çektirdim simdi diğerleri isyana geçtiAaa geçmedi mi hâlâ?
Neden ki?
Bende pasaportsuz sınır geçtim sanmıştım gidinceÇrsambayı hiç deme valla bi kere bi oraya geleyim dedim kafamı nereye çevirsem Suriye dükkanı delirecektim kardeşime dedim çık burdan çık
günaydın canımGünaydın kızlar
bende sinirlendim sabah sabah kv lerden gizli pikniğe gidecektik onların evde inşaat vardı aradı eşimi çağırdı eşimde Yorgun’um dedi sende hiçbişeye yardım etmiyorsun dedi yalan ya gecende 40 çuval moloz doldurdular he ya hiç yardım etmediGünaydın kızlar nasılsınız bakalım? Biz kahvaltı ettik. Çay keyfi yapıyorum. Oğlum sütün içine bir şeyler karıştırıp duruyor bakmak istemiyorum şu aneşim enteresan bir şekilde erken uyandı şaşkınım bir taraftan dur bakalım.
Sen nerde oturuyorsun canımBende pasaportsuz sınır geçtim sanmıştım gidince
Gökdere sen ?Sen nerde oturuyorsun canım
Anneler yapılan yardımı hep küçümser ya hep böylebende sinirlendim sabah sabah kv lerden gizli pikniğe gidecektik onların evde inşaat vardı aradı eşimi çağırdı eşimde Yorgun’um dedi sende hiçbişeye yardım etmiyorsun dedi yalan ya gecende 40 çuval moloz doldurdular he ya hiç yardım etmedi
Birde evlatlarımıza acıyoruz kıyamayız derler öylede güzel kıyıyorlar ki benim kayınvalide de bayram tatilinde eşime evinin üstünü çatı yapmasını istedi hemde tek başına şaka gibiAnneler yapılan yardımı hep küçümser ya hep böyleağız tadi birakmamistir tabi
Aynen bazen çok acımasız olabiliyorlarBirde evlatlarımıza acıyoruz kıyamayız derler öylede güzel kıyıyorlar ki benim kayınvalide de bayram tatilinde eşime evinin üstünü çatı yapmasını istedi hemde tek başına şaka gibi
Allah akıl fikir versin verdiği aklıda geri almasın.Aynen bazen çok acımasız olabiliyorlar
İnşallah öyledir . Rahat edersiniz sizdeeğer çalışma günleri öyleyse daha güzel o zaman
Hayır Bursa
KestelGökdere sen ?
bırakmadı mecburen erken dönücez..Anneler yapılan yardımı hep küçümser ya hep böyleağız tadi birakmamistir tabi
hosgeldin canım burda bayagı Bursalı var anlaşılanArizona kertenkelesini gorsellerde aramadan bir merhaba diyeyim. Hayırlı sabahlar kızlar. Etiketlenmedim ama muhabbetin kokusu buralara kadar geldi ...kaçirmam valla.Madem davet de var...e bize de icabet etmek düşer...
Pozitif insanların olduğu mekanları çok seviyorum. İlk video çok güzeldi ....dün de bir yarışma programında denk gelmiştim....
Gemlik'ten selam ve sevgiler topiginiz bol muhabbetli keyifli olsun.
aynen güzel olur hayırlısı olsun insallahİnşallah öyledir . Rahat edersiniz sizde
Kestel
Bursalılar günü yapalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?