- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Yaaa kutsiş zebra nerelerdesin sen. Beğenilerin var kendin yoksun sonunda etiket yapacaktım beğeni kraliçesiMerhaba hatunlar ben de cicinin olduğu şehir minik Suriye’den ve bende öğretmenim mjlarıda sonuna kadar okudum
wp gurubu var reel yok
banada bi haşema canım iki zeytinimi de unutmayınız lütfen
Zaten adam evde yok tek başıma nasıl yapayım. Çocuk yapmak için koca lazım. Benimki gecenin bir yarısı ben uyurken gelip sabah ben uyurken giden bir tip.yapma o zaman tek başına zor
Ara vere vere bütün mjları okudumYaaa kutsiş zebra nerelerdesin sen. Beğenilerin var kendin yoksun sonunda etiket yapacaktım beğeni kraliçesiReel derken evet bizimki de wp grubu ama reele de dökülecek diye umuyoruz. Branşın ne? Ya bu kadar öğretmen toplanmışız bir okul mu açsak
Meslek aşkına hayranımYaaa kutsiş zebra nerelerdesin sen. Beğenilerin var kendin yoksun sonunda etiket yapacaktım beğeni kraliçesiReel derken evet bizimki de wp grubu ama reele de dökülecek diye umuyoruz. Branşın ne? Ya bu kadar öğretmen toplanmışız bir okul mu açsak
Yavrum nesine bakacaksın ya şahin yanlayıp egzoz patlatırkenki videosunu koymuştur.Aman naparsa yapsın. Biraz da ben umursamamayı öğrenicem dur bakalım. Yarım saat önce hikaye paylaştı bakmadım
Görevde daima, always görevdeBak ben de sinirlendim seninki nerde
Benimki de yanımda . Oool yeni grup mu buldın kendine diyorZaten adam evde yok tek başıma nasıl yapayım. Çocuk yapmak için koca lazım. Benimki gecenin bir yarısı ben uyurken gelip sabah ben uyurken giden bir tip.
Uuu branşlar çifter çifter bakıyorum da. İyiymişAra vere vere bütün mjları okudumbi ara benimde aklıma geldi dedim etiket yaparlar birazdan ama yapan olmadı
Bizimki dökülemez aynı sehirden olan yok
Branş karısık benim iki tane branşım var hem 4-6 yaş hem Kk öğreticisi hem hafız öğretmenide olabilirim nerde acık ben orda
Okul fikri iyimiş ben değerler eğitimi yaparım
Ver ver eveAllah hepsinin üstesinden gelirizUuu branşlar çifter çifter bakıyorum da. İyiymişSana değerler eğitimini, din kültürüne bağlı tüm dersleri verdim. Gerçi benim açacağım okuldan ne olur. Bak topik açtım haftaya alevli şortlarla margaretta yudumlayacağız. Okul açarsam ne olur acaba
Üzdün be marsişkeşke benimki de görevde olsaydı ya beni düşün şükret haline
Üzdün be marsişkeşke benimki de görevde olsaydı ya beni düşün şükret haline
İşi yoğun olan adam iyidir iyi. Boş zaman bulunca sapıtıyorlar.Üzdün be marsiş
Ben de vişne suyu içerim @brunello durumları biliyosunVer ver eveAllah hepsinin üstesinden geliriz
Alevli şortlarla okula gitmeye ne dersin okulumuzun adı üne kavuşur
Ben zemzem suyu alayım mümkünse
Kıvılcım ana okulu ile Alev alev ilk ve orta okulu.Ver ver eveAllah hepsinin üstesinden geliriz
Alevli şortlarla okula gitmeye ne dersin okulumuzun adı üne kavuşur
Ben zemzem suyu alayım mümkünse
Ne durumu kızBen de vişne suyu içerim @brunello durumları biliyosun
Seninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galibaİşi yoğun olan adam iyidir iyi. Boş zaman bulunca sapıtıyorlar.
Kesin tutarKıvılcım ana okulu ile Alev alev ilk ve orta okulu.
Öğretmenler;
Alevli Cici, Alevlihizuran , Alevli Marskedisi , Alevli Youlost16
Nasıl, tutar mı, tutar gibi
Neden olmasınKıvılcım ana okulu ile Alev alev ilk ve orta okulu.
Öğretmenler;
Alevli Cici, Alevlihizuran , Alevli Marskedisi , Alevli Youlost16
Nasıl, tutar mı, tutar gibi
Çıbanın başı benim galiba. Kıvılcımı ben çakıyorumKesin tutar
Baş alevli kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?