Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hatunlar ben de cicinin olduğu şehir minik Suriye’den ve bende öğretmenim mjlarıda sonuna kadar okudum

wp gurubu var reel yok
banada bi haşema canım iki zeytinimi de unutmayınız lütfen
Yaaa kutsiş zebra nerelerdesin sen. Beğenilerin var kendin yoksun sonunda etiket yapacaktım beğeni kraliçesi Reel derken evet bizimki de wp grubu ama reele de dökülecek diye umuyoruz. Branşın ne? Ya bu kadar öğretmen toplanmışız bir okul mu açsak

Ara vere vere bütün mjları okudum bi ara benimde aklıma geldi dedim etiket yaparlar birazdan ama yapan olmadı

Bizimki dökülemez aynı sehirden olan yok‍♀‍♀

Branş karısık benim iki tane branşım var hem 4-6 yaş hem Kk öğreticisi hem hafız öğretmenide olabilirim nerde acık ben orda

Okul fikri iyimiş ben değerler eğitimi yaparım

Meslek aşkına hayranım

Aman naparsa yapsın. Biraz da ben umursamamayı öğrenicem dur bakalım. Yarım saat önce hikaye paylaştı bakmadım
Yavrum nesine bakacaksın ya şahin yanlayıp egzoz patlatırkenki videosunu koymuştur. Bırak hikayesini. Gelsin acık karısıyla ilgilensin. Gül gibi karısı var kıymetini bilsin.

Uuu branşlar çifter çifter bakıyorum da. İyiymiş Sana değerler eğitimini, din kültürüne bağlı tüm dersleri verdim. Gerçi benim açacağım okuldan ne olur. Bak topik açtım haftaya alevli şortlarla margaretta yudumlayacağız. Okul açarsam ne olur acaba

Ver ver eveAllah hepsinin üstesinden geliriz

Alevli şortlarla okula gitmeye ne dersin okulumuzun adı üne kavuşur

Ben zemzem suyu alayım mümkünse

Ver ver eveAllah hepsinin üstesinden geliriz

Alevli şortlarla okula gitmeye ne dersin okulumuzun adı üne kavuşur

Ben zemzem suyu alayım mümkünse
Kıvılcım ana okulu ile Alev alev ilk ve orta okulu.
Öğretmenler;
Alevli Cici, Alevli hizuran , Alevli Marskedisi , Alevli Youlost16
Nasıl, tutar mı, tutar gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…