- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Cici hangi semtte acıyoruz okulu PekiBence süper olur. Gerek yerel basında gerek dünya basınında gerek manşetlerde süper yer buluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cici hangi semtte acıyoruz okulu PekiBence süper olur. Gerek yerel basında gerek dünya basınında gerek manşetlerde süper yer buluruz
Çok tatlısın ya teşekkür ederimBence sen çok iyi bir annesin kuzucuk bana öyle bir izlenim verdin
Ne de yakışır yaOnlara da giydiririz alevli bikini meraklılarsa
O da onların sorunu olsun heheh öyle mi oldu kız hakikatenNe de yakışır ya
Buarada aranızda öğretmen olmayan bir ben miyim ya
İçeriye kadın kılıklı ekşici üyeler sızmaz demi kadın kadınaysa alev fışkıran bikini giyecem
Onlara da giydiririz alevli bikini meraklılarsa
Sızmaz, güvenlik önlemleri bizzat benim kocadan ByNkoaLa un kocası da gardiyan, benimkinin yakaladığı ekşicileri RosSsS un kocası hapise tıkar. Rahatız yani. Alevli bikinileri çekin altınıza kıyak olalım genşşşlerrrrrCici ayarlasın onlara da
Tabiki Bağcılar Aksi düşünülemez, teklif dahi edilemez ahahahCici hangi semtte acıyoruz okulu Peki
Benimkide silahlı güvenlik hemde bekçiliğe hazırlanıyoSızmaz, güvenlik önlemleri bizzat benim kocadan ByNkoaLa un kocası da gardiyan, benimkinin yakaladığı ekşicileri RosSsS un kocası hapise tıkar. Rahatız yani. Alevli bikinileri çekin altınıza kıyak olalım genşşşlerrrrr
Ne valizi kuzu, tatile miBen kaynanamları gönderdim valiz hazırlıyorum kızlar. Hızınıza yetişemiyorum bu güncük böyle olsun artık :) ama okuyorum
Bende ev hanımı eski kuaförüm :) ama seneye sınavlara girmeği ve liseyi bitirmeği hedefliyorum Allah nasip ederse.Ne de yakışır ya
Yok yok bende değilimNe de yakışır ya
Ahahahha biz ikimiz minik süriyede nirde acucuğukkkk burdakiler kıvımcımsız mı kalsınTabiki Bağcılar Aksi düşünülemez, teklif dahi edilemez ahahah
Bebiş olsun diye miydiBende bebiş için dua topiğine atmıştım kendimi öğün bugündür fink atıyorum buralarda
Voov süper arkamız tamamen sağlam bence Kız bu kadar silahlı adam var şu Marskedisi nin kocasının topuğuna sıktırsak mı. Üzmesin kızı akıllı olsunBenimkide silahlı güvenlik hemde bekçiliğe hazırlanıyo
Süperrrr. Bence yapabilirsin, yapmalısın da. Bizler sana destek oluruzBende ev hanımı eski kuaförüm :) ama seneye sınavlara girmeği ve liseyi bitirmeği hedefliyorum Allah nasip ederse.
Benimki ön büro şefi . Turizimci insanın turizmci kocası olurVoov süper arkamız tamamen sağlam bence Kız bu kadar silahlı adam var şu Marskedisi nin kocasının topuğuna sıktırsak mı. Üzmesin kızı akıllı olsun
Ahahahha daha bugun çarşıda silah sorduk eşimle eve alacak bi tane kurusıkı kızzzz Marskedisi istersen topuktan sıktıralım ne dersin belki üzmez seni bidahaVoov süper arkamız tamamen sağlam bence Kız bu kadar silahlı adam var şu Marskedisi nin kocasının topuğuna sıktırsak mı. Üzmesin kızı akıllı olsun
Valla ya şuraya bak herkesinki işinde gücünde bi benimki çürük yumurtaVoov süper arkamız tamamen sağlam bence Kız bu kadar silahlı adam var şu Marskedisi nin kocasının topuğuna sıktırsak mı. Üzmesin kızı akıllı olsun
En kıyak sizsiniz valla, şekilsiniz hani. Bu arada benimki de eski turizmci, polisliğe hazırlandığı süreçte seyahat acentasında çalıştı az ekmeğini yemedikBenimki ön büro şefi . Turizimci insanın turizmci kocası olur
Çalışmıyor mu kuzum?Valla ya şuraya bak herkesinki işinde gücünde bi benimki çürük yumurta