• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizden hızlısı mezarda :KK59: Alev alev topiğine uygun menü çeşitlerini de çoğaltıp haftaya bildireceğim. Üstelik hepsi beleşşşşşşş. Nerde beleş oraya yerleş hesabı, pek yakındaaa:KK70:
Şeyi unuttuk ya kiloluk jöle sürmek suretiyle saçı diklestirmek. 😳😳

Ya şeyi sorayım dur: hala çocuklar toplaşıp çöpün başında kalem açıp sohbet ediyor mu?
İnan bu durum genetik kodlarla nesilden nesile aktarılıyor. Ve ben buna müsade ediyorum çok uzun durmadıkları müddetçe görmemezlikten geliyorum. Çünkü hayatlarının hiçbir döneminde böyle fevkalade bir dedikodu ortamları olmayacak. En tap orası, daha iyisi yok olamaz da :KK70:

İnan bu durum genetik kodlarla nesilden nesile aktarılıyor. Ve ben buna müsade ediyorum çok uzun durmadıkları müddetçe görmemezlikten geliyorum. Çünkü hayatlarının hiçbir döneminde böyle fevkalade bir dedikodu ortamları olmayacak. En tap orası, daha iyisi yok olamaz da :KK70:
Değil mi ama o ortam bir başka. Lisede yerini tuvalete bırakıyor. 🤦🏻‍♀️

Birde benden anne olmaz diyorsun. E senden süper öğretmen olmuş harika anne olacak💖😘

Diktorya Secret Diktorya Secret çaydaşım nerdesin koş☺️🤗

Tabiki alev alev topiğine öyle ev temizliyorum topuzu ile gelemezsiniz. Saç stillerimiz de buraya layık olmalı. Yapılacak saç modelini de haftaya paylaşacağım. Herkes bavulunu, alevli kıyafetini ve 2 kutu jölesini hazırlayıp okulların kapanmasını beklesin. ⏳⏱️

Tabiki alev alev topiğine öyle ev temizliyorum topuzu ile gelemezsiniz. Saç stillerimiz de buraya layık olmalı. Yapılacak saç modelini de haftaya paylaşacağım. Herkes bavulunu, alevli kıyafetini ve 2 kutu jölesini hazırlayıp okulların kapanmasını beklesin. ⏳
Ben yönergeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Yanacak buralar yihhuuu :KK71:

Benim kız anasınıfına başlayacak inşAllah. Oy oy oy kimbilir kimlerle çöpün başında kalem açma bahanesiyle muhabbetin dibine vuracak:olamaz::skandal:
Ayyyy yerimmm minnoş ya okullu olacak demek, ben neden duygulandım acaba şuan :cry: o zaman 1 sene Marskedisi Marskedisi nin sonraki 4 sene ben Cici'nin, sonraki senelerde de hizuran hizuran ın ilgi alanında :KK70:
Birde benden anne olmaz diyorsun. E senden süper öğretmen olmuş harika anne olacak💖😘

Diktorya Secret Diktorya Secret çaydaşım nerdesin koş☺🤗
Teşekkür ederim :oops: Ya öğretmen oldu da annelik çok daha farklı. Ne zaman çocuğu bir yerlede unutmam, mamasını yedirmeyi unutmam, altına kaka yaptığında üşenmeden temizlerim gibi gelirse o zaman cesaret edeceğim herhalde ahsjjshxj :KK70: imzoş uçup gitti vallahi

Ben de şahinime atlar gelirim egzoz sesind
Tabiki alev alev topiğine öyle ev temizliyorum topuzu ile gelemezsiniz. Saç stillerimiz de buraya layık olmalı. Yapılacak saç modelini de haftaya paylaşacağım. Herkes bavulunu, alevli kıyafetini ve 2 kutu jölesini hazırlayıp okulların kapanmasını beklesin. ⏳
ben şahinime bindim işaret bekliyorum gümbür gümbür gelirim egzozdan anlayın :silah:

Ayyyy yerimmm minnoş ya okullu olacak demek, ben neden duygulandım acaba şuan :cry: o zaman 1 sene Marskedisi Marskedisi nin sonraki 4 sene ben Cici'nin, sonraki senelerde de hizuran hizuran ın ilgi alanında :KK70:

Teşekkür ederim :oops: Ya öğretmen oldu da annelik çok daha farklı. Ne zaman çocuğu bir yerlede unutmam, mamasını yedirmeyi unutmam, altına kaka yaptığında üşenmeden temizlerim gibi gelirse o zaman cesaret edeceğim herhalde ahsjjshxj :KK70: imzoş uçup gitti vallahi
Çocuk doğunca o özellikler de otomatik olarak ortaya çıkıyor. Doğuştan yüklü zaten bizde 😬 ben de özünde çok üşengeç bir insanım ama bir şekilde yaptık. Bokuyla oynama fırsatı hiç olmadı oğlumun 😂😂

Ayyyy yerimmm minnoş ya okullu olacak demek, ben neden duygulandım acaba şuan :cry: o zaman 1 sene Marskedisi Marskedisi nin sonraki 4 sene ben Cici'nin, sonraki senelerde de hizuran hizuran ın ilgi alanında :KK70:sizler gibi tatlı öğretmenleri olsun daha ne isterim☺️😘💓
Zaten tedirginim🙄

Valla canım hiiç öyle şeyler olmuyor. Bebeği karnında hissedince anneliğe hazırlanmaya başlıyorsun :anneadayı::anne::emir_bebek:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back