• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galiba :110:
Benimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlik :rolleyes: Marskedisi Marskedisi nin eşi de şahinci. Arabası Şahin değil ama ruhu şahinci. Hep arkadaşlarıyla buluşup ortam kurup bu gül gibin kızı üzüyor, ilgisiz bırakıyor zaar

Alevli müdür benim, yardımcım alevli artık kim olmak isterse. Marslı da baş alevli olmaya talip :KK70: kendimiz yönetir kendimiz okutup küçük kıvılcımlar yetiştiririz ahshsh
Yetiştirdiğimiz kıvılcımlar bi gün gelipte bizi yakmasın ahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Benimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlik :rolleyes: Marskedisi Marskedisi nin eşi de şahinci. Arabası Şahin değil ama ruhu şahinci. Hep arkadaşlarıyla buluşup ortam kurup bu gül gibin kızı üzüyor, ilgisiz bırakıyor zaar
Yaaa polisse işin zor gerçekten 😒

Yakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımız :KK70:
Besle kargayı oysun gözünü 🤣🤣🤣

Cici biz bi araya gelsek önce okul yanar daha öğrencilere sıra gelmeden ben alevli haşemamla sen bikiniyle eyvahlar olsuuunnn😂😂😂😂😂😂😂

Yaaa polisse işin zor gerçekten 😒
Zor kuzum vallahi. Onu da anlıyorum iş yükü çok ağır ve zor. Üstüne gitmiyorum. Kendim de sürekli stres halindeydim camda koca bekliyorum. Gırgıra alıyorum kafa dağıtmak için ama Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Canı sağolsun da ben alıştım artık 🤗

Zor kuzum vallahi. Onu da anlıyorum iş yükü çok ağır ve zor. Üstüne gitmiyorum. Kendim de sürekli stres halindeydim camda koca bekliyorum. Gırgıra alıyorum kafa dağıtmak için ama Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Canı sağolsun da ben alıştım artık 🤗
Özel harekatci falan mı bu kadar yoğun olduğuna göre? Allah yardımcınız olsun çok çok zor.

Besle kargayı oysun gözünü 🤣🤣🤣

Cici biz bi araya gelsek önce okul yanar daha öğrencilere sıra gelmeden ben alevli haşemamla sen bikiniyle eyvahlar olsuuunnn😂😂😂😂😂😂😂
Bence süper olur. Gerek yerel basında gerek dünya basınında gerek manşetlerde süper yer buluruz :deli:

Evet bak Marskedisi Marskedisi ağdaya alternatif ararken kendini kk da bulmuş, ben kocamım aylar süren yokluğunda geldim, hizuran hizuran boğaza karşı kahvaltı yaparken can sıkıntısından kk ile tanışmış :KK70:Herşey kk ya gelmek için bir vesile :KK53:
Bende bebiş için dua topiğine atmıştım kendimi öğün bugündür fink atıyorum buralarda :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back