- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #281
Benimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlikSeninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galiba![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlikSeninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galiba![]()
Çıban değildi sanki o yaÇıbanın başı benim galiba. Kıvılcımı ben çakıyorum![]()
Alevli müdür benim, yardımcım alevli artık kim olmak isterse. Marslı da baş alevli olmaya talipKesin tutar
Baş alevli kim![]()
Benimki gecelere akıyorSeninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galiba![]()
Yetiştirdiğimiz kıvılcımlar bi gün gelipte bizi yakmasın ahahahhahaAlevli müdür benim, yardımcım alevli artık kim olmak isterse. Marslı da baş alevli olmaya talipkendimiz yönetir kendimiz okutup küçük kıvılcımlar yetiştiririz ahshsh
Yaaa polisse işin zor gerçektenBenimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlik![]()
Marskedisi nin eşi de şahinci. Arabası Şahin değil ama ruhu şahinci. Hep arkadaşlarıyla buluşup ortam kurup bu gül gibin kızı üzüyor, ilgisiz bırakıyor zaar
Sendeaksan onlaBenimki gecelere akıyor![]()
Yakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımızYetiştirdiğimiz kıvılcımlar bi gün gelipte bizi yakmasın ahahahhaha![]()
Besle kargayı oysun gözünüYakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımız![]()
Az kaldı kız. Ha gayretYakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımız![]()
Zor kuzum vallahi. Onu da anlıyorum iş yükü çok ağır ve zor. Üstüne gitmiyorum. Kendim de sürekli stres halindeydim camda koca bekliyorum. Gırgıra alıyorum kafa dağıtmak için ama Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Canı sağolsun da ben alıştım artıkYaaa polisse işin zor gerçekten![]()
Özel harekatci falan mı bu kadar yoğun olduğuna göre? Allah yardımcınız olsun çok çok zor.Zor kuzum vallahi. Onu da anlıyorum iş yükü çok ağır ve zor. Üstüne gitmiyorum. Kendim de sürekli stres halindeydim camda koca bekliyorum. Gırgıra alıyorum kafa dağıtmak için ama Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Canı sağolsun da ben alıştım artık![]()
Bence süper olur. Gerek yerel basında gerek dünya basınında gerek manşetlerde süper yer buluruzBesle kargayı oysun gözünü
Cici biz bi araya gelsek önce okul yanar daha öğrencilere sıra gelmeden ben alevli haşemamla sen bikiniyle eyvahlar olsuuunnn![]()
Yaparız di mi, 1 hafta daha dayanıp yaşamayı başarırız di mi. Güçlüyüz di mi? 1 2 3 SurvivorrrrrAz kaldı kız. Ha gayret![]()
Çevik kuvvetÖzel harekatci falan mı bu kadar yoğun olduğuna göre? Allah yardımcınız olsun çok çok zor.
İçeriye kadın kılıklı ekşici üyeler sızmaz demiKadınlar plajı olacak ya alevli sortumla gelecem dedim. Ha imkan yoksa alevli hasema giyerim bak![]()
Aman canım 1 yıl okutmuşuz 1 hafta mı dayanamayacağızYaparız di mi, 1 hafta daha dayanıp yaşamayı başarırız di mi. Güçlüyüz di mi? 1 2 3 Survivorrrrr![]()
Onlara da giydiririz alevli bikini meraklılarsaİçeriye kadın kılıklı ekşici üyeler sızmaz demi![]()
kadın kadınaysa alev fışkıran bikini giyecem
![]()
Cici ayarlasın onlara daOnlara da giydiririz alevli bikini meraklılarsa![]()
Bende bebiş için dua topiğine atmıştım kendimi öğün bugündür fink atıyorum buralardaEvet bakMarskedisi ağdaya alternatif ararken kendini kk da bulmuş, ben kocamım aylar süren yokluğunda geldim,
hizuran boğaza karşı kahvaltı yaparken can sıkıntısından kk ile tanışmış
Herşey kk ya gelmek için bir vesile
![]()