Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galiba
Benimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlik Marskedisi nin eşi de şahinci. Arabası Şahin değil ama ruhu şahinci. Hep arkadaşlarıyla buluşup ortam kurup bu gül gibin kızı üzüyor, ilgisiz bırakıyor zaar

Alevli müdür benim, yardımcım alevli artık kim olmak isterse. Marslı da baş alevli olmaya talip kendimiz yönetir kendimiz okutup küçük kıvılcımlar yetiştiririz ahshsh
Yetiştirdiğimiz kıvılcımlar bi gün gelipte bizi yakmasın ahahahhaha

Yaaa polisse işin zor gerçekten

Yakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımız
Besle kargayı oysun gözünü

Cici biz bi araya gelsek önce okul yanar daha öğrencilere sıra gelmeden ben alevli haşemamla sen bikiniyle eyvahlar olsuuunnn

Yaaa polisse işin zor gerçekten
Zor kuzum vallahi. Onu da anlıyorum iş yükü çok ağır ve zor. Üstüne gitmiyorum. Kendim de sürekli stres halindeydim camda koca bekliyorum. Gırgıra alıyorum kafa dağıtmak için ama Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Canı sağolsun da ben alıştım artık

Özel harekatci falan mı bu kadar yoğun olduğuna göre? Allah yardımcınız olsun çok çok zor.

Besle kargayı oysun gözünü

Cici biz bi araya gelsek önce okul yanar daha öğrencilere sıra gelmeden ben alevli haşemamla sen bikiniyle eyvahlar olsuuunnn
Bence süper olur. Gerek yerel basında gerek dünya basınında gerek manşetlerde süper yer buluruz

Bende bebiş için dua topiğine atmıştım kendimi öğün bugündür fink atıyorum buralarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…