- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Benimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlikSeninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galiba
Çıban değildi sanki o yaÇıbanın başı benim galiba. Kıvılcımı ben çakıyorum
Alevli müdür benim, yardımcım alevli artık kim olmak isterse. Marslı da baş alevli olmaya talipKesin tutar
Baş alevli kim
Benimki gecelere akıyorSeninki nerdeki . Ben çocukla uğraşırken kaçırdım galiba
Yetiştirdiğimiz kıvılcımlar bi gün gelipte bizi yakmasın ahahahhahaAlevli müdür benim, yardımcım alevli artık kim olmak isterse. Marslı da baş alevli olmaya talipkendimiz yönetir kendimiz okutup küçük kıvılcımlar yetiştiririz ahshsh
Yaaa polisse işin zor gerçektenBenimki polis kuzu daima görevde eve uğramaz yüzünü gören cennetlikMarskedisi nin eşi de şahinci. Arabası Şahin değil ama ruhu şahinci. Hep arkadaşlarıyla buluşup ortam kurup bu gül gibin kızı üzüyor, ilgisiz bırakıyor zaar
Sendeaksan onlaBenimki gecelere akıyor
Yakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımızYetiştirdiğimiz kıvılcımlar bi gün gelipte bizi yakmasın ahahahhaha
Besle kargayı oysun gözünüYakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımız
Az kaldı kız. Ha gayretYakarlar o kesin. Pazartesi başlayacaklar yakmaya depoladıkları enerji ile bu bir hafta iflahımız kuruyacak iflahımız
Zor kuzum vallahi. Onu da anlıyorum iş yükü çok ağır ve zor. Üstüne gitmiyorum. Kendim de sürekli stres halindeydim camda koca bekliyorum. Gırgıra alıyorum kafa dağıtmak için ama Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Canı sağolsun da ben alıştım artıkYaaa polisse işin zor gerçekten
Özel harekatci falan mı bu kadar yoğun olduğuna göre? Allah yardımcınız olsun çok çok zor.Zor kuzum vallahi. Onu da anlıyorum iş yükü çok ağır ve zor. Üstüne gitmiyorum. Kendim de sürekli stres halindeydim camda koca bekliyorum. Gırgıra alıyorum kafa dağıtmak için ama Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Canı sağolsun da ben alıştım artık
Bence süper olur. Gerek yerel basında gerek dünya basınında gerek manşetlerde süper yer buluruzBesle kargayı oysun gözünü
Cici biz bi araya gelsek önce okul yanar daha öğrencilere sıra gelmeden ben alevli haşemamla sen bikiniyle eyvahlar olsuuunnn
Yaparız di mi, 1 hafta daha dayanıp yaşamayı başarırız di mi. Güçlüyüz di mi? 1 2 3 SurvivorrrrrAz kaldı kız. Ha gayret
Çevik kuvvetÖzel harekatci falan mı bu kadar yoğun olduğuna göre? Allah yardımcınız olsun çok çok zor.
İçeriye kadın kılıklı ekşici üyeler sızmaz demiKadınlar plajı olacak ya alevli sortumla gelecem dedim. Ha imkan yoksa alevli hasema giyerim bak
Aman canım 1 yıl okutmuşuz 1 hafta mı dayanamayacağızYaparız di mi, 1 hafta daha dayanıp yaşamayı başarırız di mi. Güçlüyüz di mi? 1 2 3 Survivorrrrr
Onlara da giydiririz alevli bikini meraklılarsaİçeriye kadın kılıklı ekşici üyeler sızmaz demikadın kadınaysa alev fışkıran bikini giyecem
Cici ayarlasın onlara daOnlara da giydiririz alevli bikini meraklılarsa
Bende bebiş için dua topiğine atmıştım kendimi öğün bugündür fink atıyorum buralardaEvet bakMarskedisi ağdaya alternatif ararken kendini kk da bulmuş, ben kocamım aylar süren yokluğunda geldim, hizuran boğaza karşı kahvaltı yaparken can sıkıntısından kk ile tanışmış Herşey kk ya gelmek için bir vesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?