Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız benimki bokunu bile yer, ben kendimin çocuğu olsam bokumu yerdim yeter artık diye bir protesto maksadıyla Bakalım ileride söyleyeceğim yiyor mu yemiyor mu

O kısım can sıkıcı işte biraz, o eski masumluk tuvalet köşelerinden kanalizasyona doğru yolculuğa çıkıyor malesef

Sabırsızlıkla bekle bebek
Ya sorma o kadar yıl okul oku cool cool edebiyat öğretmeniyim diye gez sonra tuvalet kapısı önünde sigara nöbeti tut bir ara işi abartıp tipini beğenmediğimi tuvalete almiyordum

Ya sorma o kadar yıl okul oku cool cool edebiyat öğretmeniyim diye gez sonra tuvalet kapısı önünde sigara nöbeti tut bir ara işi abartıp tipini beğenmediğimi tuvalete almiyordum
Bence çok mantıklı. Hepsinin tipinden ne yapacağı belli oluyor zaten
Estağfurullah ya ben iyi bir anne olacağına inanıyorum.
İnşallah kuzucum ya bende öyle inandırmaya çalışıyorum kendimi. Eşim de deli midir nedir senden çocuğum olsun gözleri senin gibi baksın görenlerin içine yaksın bakışları özü sözü bir aynı senin gibi biraz deli tıpkı benim gibi her sözüyle aşkımız gibi eritsin kara kışları modunda. İyi cesaret

Ay o şarkı ne populerdi bir ara be. Sus sus yasımız ortaya çıkacak

Valla kocana güveniyorsan yap . Ben hep satıyorummargaritayı unut ama . Bi chivas içmek neleri feda ederdim

Valla kocana güveniyorsan yap . Ben hep satıyorummargaritayı unut ama . Bi chivas içmek neleri feda ederdim
O zaman sana özel chivas da menüye koyacağım Bu arada kocama da güvenmiyorum, evde bile yok. Onun nesine çocuk. Yine sinirlendim bak şimdi

Merhaba hatunlar ben de cicinin olduğu şehir minik Suriye’den ve bende öğretmenim mjlarıda sonuna kadar okudum

wp gurubu var reel yok
banada bi haşema canım iki zeytinimi de unutmayınız lütfen
Hoş geldin ben de etiketleyecektim öyle uzaktan uzaktan hic konuşmadan beğenip de kaçma diyecektim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…