- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Kız benimki bokunu bile yer, ben kendimin çocuğu olsam bokumu yerdim yeter artık diye bir protesto maksadıylaÇocuk doğunca o özellikler de otomatik olarak ortaya çıkıyor. Doğuştan yüklü zaten bizdeben de özünde çok üşengeç bir insanım ama bir şekilde yaptık. Bokuyla oynama fırsatı hiç olmadı oğlumun
Ya sorma o kadar yıl okul oku cool cool edebiyat öğretmeniyim diye gez sonra tuvalet kapısı önünde sigara nöbeti tutO kısım can sıkıcı işte biraz, o eski masumluk tuvalet köşelerinden kanalizasyona doğru yolculuğa çıkıyor malesef
Sabırsızlıkla bekle bebek
Yanlış yazmışım da düzeltmek içinNeden silesin ki
Yok yavrum silinmiyor, alıntı malıntı önemli değil de şifreyi şahinciden iyi saklaYok ya 2 tane alıntı yapmışım da düzeltemedim yine başıma gelirse diye soruyorum
Telefonun ekran kilidini değiştirdim kökten çözümYok yavrum silinmiyor, alıntı malıntı önemli değil de şifreyi şahinciden iyi sakla
Estağfurullah ya ben iyi bir anne olacağına inanıyorum.Kız benimki bokunu bile yer, ben kendimin çocuğu olsam bokumu yerdim yeter artık diye bir protesto maksadıylaBakalım ileride söyleyeceğim yiyor mu yemiyor mu
Bence sen çok iyi bir annesin kuzucuk bana öyle bir izlenim verdinValla canım hiiç öyle şeyler olmuyor. Bebeği karnında hissedince anneliğe hazırlanmaya başlıyorsun
Bence çok mantıklı. Hepsinin tipinden ne yapacağı belli oluyor zatenYa sorma o kadar yıl okul oku cool cool edebiyat öğretmeniyim diye gez sonra tuvalet kapısı önünde sigara nöbeti tutbir ara işi abartıp tipini beğenmediğimi tuvalete almiyordum
İnşallah kuzucum ya bende öyle inandırmaya çalışıyorum kendimi. Eşim de deli midir nedir senden çocuğum olsun gözleri senin gibi baksın görenlerin içine yaksın bakışları özü sözü bir aynı senin gibi biraz deli tıpkı benim gibi her sözüyle aşkımız gibi eritsin kara kışları modunda. İyi cesaretEstağfurullah ya ben iyi bir anne olacağına inanıyorum.
Ay o şarkı ne populerdi bir ara be. Sus sus yasımız ortaya çıkacakBence çok mantıklı. Hepsinin tipinden ne yapacağı belli oluyor zaten
İnşallah kuzucum ya bende öyle inandırmaya çalışıyorum kendimi. Eşim de deli midir nedir senden çocuğum olsun gözleri senin gibi baksın görenlerin içine yaksın bakışları özü sözü bir aynı senin gibi biraz deli tıpkı benim gibi her sözüyle aşkımız gibi eritsin kara kışları modunda. İyi cesaret
En iyisi. Zaten o şuan drift yapıyordur apaçi arkadaşlarıyla.Telefonun ekran kilidini değiştirdim kökten çözüm
Valla kocana güveniyorsan yap . Ben hep satıyorumBunu duyan Cici topiği hiç açmamış hatta kk nın varlığından bile haberi yokmuş gibi davranmaya başladı, çayını demledi herşeyden habersiz Ali Baba ve Yedi Cüceler izliyor
Bilmiyorum ki ne zaman cesaret edeceğim ya sizler şu çocuk olayına nasıl cesaret ettiniz. Aynaya bakıyorum bende anne tipi yok. Sanki çocuğumla bir yere gitsem çocuğu orda unutur dönerim gibi bir tip var bende
wp gurubu var reel yokPekiii kk’da tanışıp “reelde”görüşen var mı? Ya da whatsapp grubu
banada bi haşema canım iki zeytinimi de unutmayınız lütfenAlev desenli haşeman hazır tatlımAlev olmak zorunda çünkü konsept öyle
Kız ben yaşımı, kütüğümü herşeyimi verdim ortaya döktüm. Bir tc kimlik no kaldı vermediğimAy o şarkı ne populerdi bir ara be. Sus sus yasımız ortaya çıkacak
Olsun yıl söyleyince olmuyor da eskilerden bir şeyi hatırlayınca insan kendini yaşlı hissediyorKız ben yaşımı, kütüğümü herşeyimi verdim ortaya döktüm. Bir tc kimlik no kaldı vermediğim
Aman naparsa yapsın. Biraz da ben umursamamayı öğrenicem dur bakalım. Yarım saat önce hikaye paylaştı bakmadımEn iyisi. Zaten o şuan drift yapıyordur apaçi arkadaşlarıyla.
O zaman sana özel chivas da menüye koyacağımValla kocana güveniyorsan yap . Ben hep satıyorummargaritayı unut ama . Bi chivas içmek neleri feda ederdim
Hoş geldinMerhaba hatunlar ben de cicinin olduğu şehir minik Suriye’den ve bende öğretmenim mjlarıda sonuna kadar okudum
wp gurubu var reel yok
banada bi haşema canım iki zeytinimi de unutmayınız lütfen
Bak ben de sinirlendim seninki nerdeO zaman sana özel chivas da menüye koyacağımBu arada kocama da güvenmiyorum, evde bile yok. Onun nesine çocuk. Yine sinirlendim bak şimdi
Hosbuldum canım baştan sona okudum hemde kahkaha içinde Allahtan eşim sormadıHoş geldinben de etiketleyecektim öyle uzaktan uzaktan hic konuşmadan beğenip de kaçma diyecektim
O zaman sana özel chivas da menüye koyacağımBu arada kocama da güvenmiyorum, evde bile yok. Onun nesine çocuk. Yine sinirlendim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?