Normalde bugün 7 gün var gözüküyor ama ıkı aydır erken oluyorum bende anlamıs degılım sımdıde kanama falan yok gelırmı bılmıyorum ama belim çok agrıyorKaç günün vardı adetine canım
Kac gün var adetineBunu dün yapmıştım kan tahlili vermedim adet gününden sonra vermeyi düşünüyorum
Cnm 4 gün varKac gün var adetine
Bakalım hayırlı sonuçlar gelsınCnm 4 gün var
Normalde bugün 7 gün var gözüküyor ama ıkı aydır erken oluyorum bende anlamıs degılım sımdıde kanama falan yok gelırmı bılmıyorum ama belim çok agrıyor
Adet oldum malesef kanama adetmiş hormon testı verdım bugün bakalım ne çıkacak hayırlısıBakalım hayırlı sonuçlar gelsın
Adet oldum malesef belırtılerım adet belırtısıymıs hormon testı verdım bakalım ne çıkacak hayırlısı herkez ıcınerken gebelık testı yaptım negatıf çıktı ama daha 8 gün gözüküyor adet günüme dün kan verdım ondada negatıf çıktı
Hayırlısı olsun sevındım ınsallah Hersey yolunda gıder kucagına alırsın bebegını bızede dua et yakın zamanda bizimde olsunKızlar benim değerim 5 çıktı iki gün sonra birdaha yapalım dedi doktor pozitif ama değer yukselmesine bakalım pazartesi dedi zaten testlerde de kırmızı çizgi çıkıyordu
İnşallah cnm Allah'ım bir an önce sanada nasip etsin inşallahHayırlısı olsun sevındım ınsallah Hersey yolunda gıder kucagına alırsın bebegını bızede dua et yakın zamanda bizimde olsun
Hayırlısı olsun sevındım ınsallah Hersey yolunda gıder kucagına alırsın bebegını bızede dua et yakın zamanda bizimde olsun
Hormon testi verdım bugün Hersey duzgun bende pazartesı gıdıcem bu ay ne olcak bakalım degerlerını haber verırsın merak ederızİnşallah cnm Allah'ım bir an önce sanada nasip etsin inşallah
Ederim canm sende bilgilendir inşallah herşeyin temiz çıkar sende bu ay mutlu haber verirsin bizeHormon testi verdım bugün Hersey duzgun bende pazartesı gıdıcem bu ay ne olcak bakalım degerlerını haber verırsın merak ederız
Çok Sagol cnm verrım ınsalalhEderim canm sende bilgilendir inşallah herşeyin temiz çıkar sende bu ay mutlu haber verirsin bize
Adet bitimini ve yumurtlama günlerini değerlendir canmEderim canm sende bilgilendir inşallah herşeyin temiz çıkar sende bu ay mutlu haber verirsin bize
Daha bu benım 2. Denemem yumurtlama günümüde bılmıuorum bakalım ne olcak bu ayAdet bitimini ve yumurtlama günlerini değerlendir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?