- 26 Ekim 2023
- 926
- 266
- 23
Adet gecikince birdaha yaparsın canım test ben hiç test yapmadım dahaerken gebelık testı yaptım negatıf çıktı ama daha 8 gün gözüküyor adet günüme dün kan verdım ondada negatıf çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikince birdaha yaparsın canım test ben hiç test yapmadım dahaerken gebelık testı yaptım negatıf çıktı ama daha 8 gün gözüküyor adet günüme dün kan verdım ondada negatıf çıktı
Insallah ıkımızde her ısteyende hayırlısıyla versın rabbım kucagınaAdet gecikince birdaha yaparsın canım test ben hiç test yapmadım daha
Aminn canım benimInsallah ıkımızde her ısteyende hayırlısıyla versın rabbım kucagına
Sımdı pempe kanamam oldu peceteye geldı acaba adetmı oluyorum yerleşme kanamasımı kafam karıstı ıyıceAynen canım haber et banada hiç test yaptın mi
Göğüs hassasiyeti kasıkta sürekli rahatsızlık hissi bel agrısı bendeki belirtiler bi iştah bi iştah kaybı anlamadım çok yorgun halsiz oluyorum bşrden gün içinde bilmiyorum psikolojikte olabilir erken gebelik testi yapmıştım ilk birşey çıkmadı sonra bi çizgi belirdi siz görüyormusunuz bir kaç gün sonra kaset testle yapacam regl ağrısı da var bu araBenımde 27 gözüküyor bat gebelık testı ıcın erkekmı sizce belırtılerınız nedır
Ben göremedim cızgıyı ama erken olabılır adet gecıkmesı yada adete 1 gün kala bırdaha yapın bendede o agrılar hepsı vardı hatta suandada basım catlıyor Sımdı baktım hafıf pempe kan gelmıs beklemedegım adetmi yoksa yerlesme kanamasımıGöğüs hassasiyeti kasıkta sürekli rahatsızlık hissi bel agrısı bendeki belirtiler bi iştah bi iştah kaybı anlamadım çok yorgun halsiz oluyorum bşrden gün içinde bilmiyorum psikolojikte olabilir erken gebelik testi yapmıştım ilk birşey çıkmadı sonra bi çizgi belirdi siz görüyormusunuz bir kaç gün sonra kaset testle yapacam regl ağrısı da var bu ara
Yumurtlamadan 12 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum ama değer yavaş ilerliyor başında öğrenmek biraz stres yaptırıyor![]()
Devam etti mi kanaman ?Sımdı pempe kanamam oldu peceteye geldı acaba adetmı oluyorum yerleşme kanamasımı kafam karıstı ıyıce
suan yok peceteye geldı sabah gece Bıdaha kontrol edıcemDevam etti mi kanaman ?
Beklenen adet Nezaman pekıCanm benmde sat 31 bat 28 14 de ovulasyon , bel ağrısı yorgunluk kasıkta şişkinlik ve ruh halim kötü göğüslerimde hassasiyet bir var bir yok bilemiyorum 25 şubatta erken gebelik testi yapacağım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
28 şubat canmBeklenen adet Nezaman pekı
Normalde benımde 27 bat gözüküyor ama bu gelen pempe kanama ne bılemedım belkıde adet oluyorum sonucları sızde paylaşın test yaptıgınızda28 şubat canm
Ben yazarım sende yaz canım kyetleşme kanaması olabilir ben öyle hissettim:)Normalde benımde 27 bat gözüküyor ama bu gelen pempe kanama ne bılemedım belkıde adet oluyorum sonucları sızde paylaşın test yaptıgınızda
Yazarım hayırlısı dıyelımBen yazarım sende yaz canım kyetleşme kanaması olabilir ben öyle hissettim:)
Kaç günün vardı adetine canımSımdı pempe kanamam oldu peceteye geldı acaba adetmı oluyorum yerleşme kanamasımı kafam karıstı ıyıce
Hamılesın sanırım canım hayırlı olsun gıt kan ver degerlerıne göre bellı olur bızede haber ver durumuKızlar benimkide 24 Ocak testime bakarmisiniz