Gebeliğe Hazırlık Son adet tarıhi Ocak 28 olup gebelık şüphesi olanlar varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde 27 gözüküyor bat gebelık testı ıcın erkekmı sizce belırtılerınız nedır
Göğüs hassasiyeti kasıkta sürekli rahatsızlık hissi bel agrısı bendeki belirtiler bi iştah bi iştah kaybı anlamadım çok yorgun halsiz oluyorum bşrden gün içinde bilmiyorum psikolojikte olabilir erken gebelik testi yapmıştım ilk birşey çıkmadı sonra bi çizgi belirdi siz görüyormusunuz bir kaç gün sonra kaset testle yapacam regl ağrısı da var bu ara

Eklentiler

• 1000053448.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000053447.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000053446.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000053444.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 17
Yumurtlamadan 12 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum ama değer yavaş ilerliyor başında öğrenmek biraz stres yaptırıyor

Ben göremedim cızgıyı ama erken olabılır adet gecıkmesı yada adete 1 gün kala bırdaha yapın bendede o agrılar hepsı vardı hatta suandada basım catlıyor Sımdı baktım hafıf pempe kan gelmıs beklemedegım adetmi yoksa yerlesme kanamasımı

Canm benmde sat 31 bat 28 14 de ovulasyon , bel ağrısı yorgunluk kasıkta şişkinlik ve ruh halim kötü göğüslerimde hassasiyet bir var bir yok bilemiyorum 25 şubatta erken gebelik testi yapacağım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Beklenen adet Nezaman pekı

Kızlar benimkide 24 Ocak testime bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20250219_164711.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 14
Bunu dün yapmıştım kan tahlili vermedim adet gününden sonra vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…