Gebeliğe Hazırlık Son adet tarıhi Ocak 28 olup gebelık şüphesi olanlar varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubraumt

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
105
18
13
33
28 Ocak son adet tarıhim bugün 18 Şubat test yaptım negatif çıktı ama ıkı gündür aşırı bel agrısı kalçama vuruyor agrı sol yumurtalığımda önemsız kist var adetle geçer dedı gögüslerım dokununca cok agrıyor ama en çok aşırı bel agrım var bacaklarıma da vuruyor agrı adetime normal de 9 gün var gözüküyor sizce gebelık olabılırmı benım gıbıbelırtılerı olupta pozıtıf çıkan varmı

Merhaba ben varım
son adet tarihim 28 Ocak
Bat 24 Şubat
Takvime göre 10 Şubat yumurtlama
3-7-8-10-12-17-18 Şubat korunmasız ilişki
Bekliyorum hala bakalım
Belirtiler adetle aynı olduğu için anlayamıyorum göğüs hassasiyeti kasik ağrısı sancı yoğun gaz

Son adet tarihim 26 Ocak. Bugünlerde şüphem var gibi ama dün kanda negatif çıktı fakat kasık ve bel ağrılarım arttı. Adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi bir hal var. Ben de adetten önce hiç böyle ağrı olmazdı. O yüzden şüphem var ama emin değilim. Adet tarihim geçerse tekrar test yapmayı düşünüyorum

Sat 26 ocak benimde 24 şubat bat gözüküyor ama her ay düzenli olmuyorum o yüzden belirsiz, belirtilerim var test yaptım henüz birşey çıkmadı sadece dağılmış kırmızılık beni şüpheye düşürdü bu yüzden tekrarlayacam bende testi

Eklentiler

• 1000053178.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000053168.jpg
    134,5 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000053169.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 17
Evet dağılmış gözüküyor başka test var mı elinizde bazen bozuk olabiliyor.

Gögüslerım kaşınıyor uçları bugün tam 8 gün gözüküyor adetime ama bel agrısı aşırı derecede cok 5 cm yumurtalık kisti var acaba ondan mı Bukadar belim agrıyor dıyorum sizin belırtıler nedir

Benımde 27 gözüküyor bat gebelık testı ıcın erkekmı sizce belırtılerınız nedır

Nasıl bır bel agrısı oluyor sızde gögüsde bastırınca agrı oluyormu

Takvime göre yanıltıyor bazen benım 13 Şubat göstıyordu ovülasyon yaptım hıc poztıf göremedım adet sonrası yaptığımda silikleşmeye başlamıştı belkıde adet sonrası yumurtladım bılmıyorum akıntım hıc olmadı belırtılerım basladıgında beyaz krem gıbı sadece elıme gelen bı akıntım oldu yanı Nezaman yumurtladım bılmıyorum takvime güvenmıyorum adetim 5 şubatta bıttı 6,8,11,13,18 korunmasız bırlıktelık oldu bakalım ne cıkacak ama normal bır bel agrısı cekmıyorum aşırı agrıyor kalçama vuruyor sırt üstü yatamıyorum

Şuan dediklerinin hepsi bendede var canım goguslerime dokunamiyorum çok ağrıyor ve bu hassaslık çok erken başladı bu ay bel ağrısı desen şuan bile var aşırı hissediriyor kendini geçen ay 28zi adet oldum bu ay yumurtlama tahminime göre takvimdekinden erken oldu ama bu ağrılar cok erken başladı bekliyorum senin gibi

İnsallah hamileyizdir cok merak edıyorum 8 aylık evlıyım bu ıkıncı denememız ama yumurtalıkta onemsız bı kist var acaba bu belırtıler ondanmı dıyorum ama Bukadar bel agrısı kistten olamaz bence bakalım hayırlısı sonucları bıldırelım bırbırımıze

Bana da doktor çok küçük bir kistin var ama kist bile diyemeyiz o kadar küçük demişti. Onun da öyle bir etkisi olmazmış. Bakalım inşallah belirtiler güzel şeylerin habercisidir

Aynen canım haber et banada hiç test yaptın mi

erken gebelık testı yaptım negatıf çıktı ama daha 8 gün gözüküyor adet günüme dün kan verdım ondada negatıf çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…