• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Son adet tarıhi Ocak 28 olup gebelık şüphesi olanlar varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erken gebelık testı yaptım negatıf çıktı ama daha 8 gün gözüküyor adet günüme dün kan verdım ondada negatıf çıktı
Adet oldum malesef belırtılerım adet belırtısıymıs hormon testı verdım bakalım ne çıkacak hayırlısı herkez ıcın

Kızlar benim değerim 5 çıktı iki gün sonra birdaha yapalım dedi doktor pozitif ama değer yukselmesine bakalım pazartesi dedi zaten testlerde de kırmızı çizgi çıkıyordu

Kızlar benim değerim 5 çıktı iki gün sonra birdaha yapalım dedi doktor pozitif ama değer yukselmesine bakalım pazartesi dedi zaten testlerde de kırmızı çizgi çıkıyordu
Hayırlısı olsun sevındım ınsallah Hersey yolunda gıder kucagına alırsın bebegını bızede dua et yakın zamanda bizimde olsun

Hormon testi verdım bugün Hersey duzgun bende pazartesı gıdıcem bu ay ne olcak bakalım degerlerını haber verırsın merak ederız
Ederim canm sende bilgilendir inşallah herşeyin temiz çıkar sende bu ay mutlu haber verirsin bize

Back