- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.061
Canim ben turkmenistanliyim burda okuyordum sonra esimi buldum ve evlendimAmin canım inşallah gerek kalmaz.Ben evliyim canım ev hanımıyım.Gurbet zor ama.Sen nerdensin?
Esin turkmuAmin canım inşallah gerek kalmaz.Ben evliyim canım ev hanımıyım.Gurbet zor ama.Sen nerdensin?
Oy maşallah ne güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah.Bizde 2 seneyi bitirdik.Canim ben turkmenistanliyim burda okuyordum sonra esimi buldum ve evlendim
Yani 9 senelik evliyim
Evet canım bende bir yandan almanca öğrenmeye çalışıyorum ders falan çalışıyorum.Esin turkmu
Allah mesut etsin canmOy maşallah ne güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah.Bizde 2 seneyi bitirdik.
Ben almanca bilyordum ulkemde alman dili kursuna gitmisdim ama gel gelelim konusmayinca unutmusum ama biri konusunca anliyorum cevap veremiuorumEvet canım bende bir yandan almanca öğrenmeye çalışıyorum ders falan çalışıyorum.
Allah mesut etsin canm
Ben 19 yasinda evlendim suan 27 yasindayim erken evlendim
Ben almanca bilyordum ulkemde alman dili kursuna gitmisdim ama gel gelelim konusmayinca unutmusum ama biri konusunca anliyorum cevap veremiuorum
ja gerne :)) aber ich bin nicht so gut auf Deutsch.Manchmal kann ich falsch schreiben.
Sprich mit mir ich verstehe aber ich kann nicht richtig antwortenja gerne :)) aber ich bin nicht so gut auf Deutsch.Manchmal kann ich falsch schreiben.
OK kein Problem und arbeitst du jetzt oder?Sprich mit mir ich verstehe aber ich kann nicht richtig antworten
Ich auchNein, ich arbeite jetzt nich
Ich bin hausfrau
Sehr schön :)) Jung oder Mädchen? Wie alt sind sie?Ich habe zwei Kinder
Morgen ist mein Periode aber ich hoffe dass es nicht kommt.Ünd wie viele Tage hast du noch
Adetine diyecemde hic bilmiyorum regl nedir