- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.041
Inan bende öyle hayal etmiştim. Geçen flrmar oje aldım kendime türkiye de sanırım 7 tl o oje ben burda 32 tl ye aldımCidden makyaj malzemesi falan uygun deilmi ben hep öyle hayal etmiştim ama yaa
Yok cnm benim esimde yok sukurler olsunBenim eşimde en büyük belirti hali saha macindan geldikten sonra yürüyemez hale geliyordu kasıkları çok ağrırdı. Hatta maçtan geldiginde ben ayaklarını kaldırıp koltuğa uzatrdm. Kasıktan bacağına vururdu ağrı. Merdiven çıkamazlar bide varikosel olanlar.
Maşallah yurubee
Hee olsun osmaniuede bizim sayilir daa ne zaman biricekmis ayy kiz yqnliz insan patlqrr allah yardım etsinn sanaEvim osmaniye deEşim elektronik ve haberleşme mühendisi. Is bitmeden birakmiyorlar kocami. Yoksa ben çok baskı yaptm istemiyorum burayı diye
Çok şükür ablaYok cnm benim esimde yok sukurler olsun
Zor oluyor valla. Sağol ablam. Sanirim 2020 nisan da. Daha cooook varHee olsun osmaniuede bizim sayilir daa ne zaman biricekmis ayy kiz yqnliz insan patlqrr allah yardım etsinn sana
Vay anam vaay.. neler çıkıyor bizlerden böyleKizlar bende gurbetciyim
Ben turkye gelin oldum
Inan bende öyle hayal etmiştim. Geçen flrmar oje aldım kendime türkiye de sanırım 7 tl o oje ben burda 32 tl ye aldım
He valla yaa. Gelirken ojelerimi getrdm de e vitamini almayı unutmuşum onu almak zorunda kaldım burdaAhh annem kiss sen ver adresini ben sana 1 koli makyaj yolluyimm one 32 tl ye 8 tane oje alirim ben bee
Zor oluyor valla. Sağol ablam. Sanirim 2020 nisan da. Daha cooook var
Bende de uç ağrısı yok demekki yokBenimde ucu agrimiyorrr
Hayir kiz kapilma umitsizligeBende de uç ağrısı yok demekki yok
Yurtdışındayım burda öyle hemen kan test yapmıyorlar ama idrarda bakacağım yarın gelmezse.O meme uç ağrısını bi bulsam nereye kayboldu acabaHayir kiz kapilma umitsizlige
Allahdan baska kimse bilemez
Kan testi yap dir emin olasin
Neden yurdisinda kan testi yapmiyorlar cok kisi diyor bunuYurtdışındayım burda öyle hemen kan test yapmıyorlar ama idrarda bakacağım yarın gelmezse.O meme uç ağrısını bi bulsam nereye kayboldu acaba
Günün geçmedikçe geereksiz yere yapılmıyor birde adet tarihlerinin kayıtları olduğundan kadın doğumcuda gününü zaten otomatıik biliyor.Mesela öyle kafana göre ben aşılama yaptıracağım bana şu testi bu testi yapn falan da diyem,yorsun.Neden yurdisinda kan testi yapmiyorlar cok kisi diyor bunu
Bencede yap ama yumu 10 gun gecsin
Oho oho varda var yani bune isGünün geçmedikçe geereksiz yere yapılmıyor birde adet tarihlerinin kayıtları olduğundan kadın doğumcuda gününü zaten otomatıik biliyor.Mesela öyle kafana göre ben aşılama yaptıracağım bana şu testi bu testi yapn falan da diyem,yorsun.
Doktorun sana uygun gördüğü programa göre gidiyorsun ve en az 1 yıl doğal demen sürecinden sonra olmuyorsa vitamin desteği ile tekrar deneme veriyor sonra bir aşılama merkezine yönlendirme yapıyor.
Ay sorma valla neyseki bir seneyi devirdik diye sevineceğim doğal yolla olmadı diyeOho oho varda var yani bune is
Hangi ulkedesin cnm
Allah asilamaya kadar gitmeni izin vermeden hamile kalasin insallahAy sorma valla neyseki bir seneyi devirdik diye sevineceğim doğal yolla olmadı diyeAlmanyadayım ben canım .Umarım bu ay adet gelmez yoksa aşılamaya gitmeyi düşünüyorum.
Amin canım inşallah gerek kalmaz.Ben evliyim canım ev hanımıyım.Gurbet zor ama.Sen nerdensin?Allah asilamaya kadar gitmeni izin vermeden hamile kalasin insallah
Napyosun almanyada canm
Hani demk istedigim evlimisin orda