- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 37
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.021
Ayol biz burda yaşıyoruz dimii Ben burda domatesin kilosunu türk parası ile 30 tl ye alıyorum. Diğerlerini sen düşün artk
Orda riyal var dimi kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayol biz burda yaşıyoruz dimii Ben burda domatesin kilosunu türk parası ile 30 tl ye alıyorum. Diğerlerini sen düşün artk
Simdi oranin gelirine gore normal sayilir turk parrasiyla ayni tutma canmAyol biz burda yaşıyoruz dimii Ben burda domatesin kilosunu türk parası ile 30 tl ye alıyorum. Diğerlerini sen düşün artk
O konuda hiç bilgim yok abla. Smdi yanlış yonlendirmeyeyim seniYa canimm biseu diyicem benim esimdede cok eskiden varikosel varmiss ama tedavi olmus duzelmis acaba tekrarlarmi bilgin varmi canimm
Ay inşallahAy tesekur ederim canm nedemek insallah hamile kalirsinda
Su urologdur jinkologdur gideme gerk kalmaz
Kiz variksol naail anlasilyormus belirtisi neydiO konuda hiç bilgim yok abla. Smdi yanlış yonlendirmeyeyim seni
SendeeeOyyy ttalmmm bitanesn
O konuda hiç bilgim yok abla. Smdi yanlış yonlendirmeyeyim seni
Evet abla riyal sar ikisi de kullaniliyorOrda riyal var dimi kuzumm
Iyikide doktorlarimiz varAy inşallah
Yanı arapciklara göre normal olabilir ama ben parayı sokakta bulmadım canım Türk 'üm ben. O yüzden ben bi manav amca buldum ordan yapıyorum alışverişimiSimdi oranin gelirine gore normal sayilir turk parrasiyla ayni tutma canm
Iyikide doktorlarimiz var
Ama git gel ac kapat yoryor ya
Her gitdigimde bide benim erkek dokdordur ister istemez kasyorum kendimi cok zor ya
Yemin ederim ya illa altan bakicak bu nedir ustden bakAyy aorma yaa ac kapa catala cik off
Yanı arapciklara göre normal olabilir ama ben parayı sokakta bulmadım canım Türk 'üm ben. O yüzden ben bi manav amca buldum ordan yapıyorum alışverişimi
Maşallah yurubeeYanı arapciklara göre normal olabilir ama ben parayı sokakta bulmadım canım Türk 'üm ben. O yüzden ben bi manav amca buldum ordan yapıyorum alışverişimi
Benim eşimde en büyük belirti hali saha macindan geldikten sonra yürüyemez hale geliyordu kasıkları çok ağrırdı. Hatta maçtan geldiginde ben ayaklarını kaldırıp koltuğa uzatrdm. Kasıktan bacağına vururdu ağrı. Merdiven çıkamazlar bide varikosel olanlar.Kiz variksol naail anlasilyormus belirtisi neydi
Olabilir abla bence de Bi görünsün enişteYani ondan sonra evlendik ve ben ilk ayda hamile kaldimm ama aradan cok sene geçti simdi tekrarlamisimidir demeddn edemiorum bazen göturucem onuda hastaneye baksinlar bir
Iyi geceler canjm hayrli haberler gel inşallahKızlar ben sabah erken kalkıp hastaneye gideceğim yatıyorum şimdi yarın görüşürüz hepinize iyi gecelerrr
Evim osmaniye de Eşim elektronik ve haberleşme mühendisi. Is bitmeden birakmiyorlar kocami. Yoksa ben çok baskı yaptm istemiyorum burayı diyeTurkiyeye gelcekmisnz senin esin isi ne orda gelinn yaa istanbulaa