artık ne yapacağımı şaşırdım

Şok oldumm allah yardimciniz olsun :KK14:

Ama bencede irtibati komple kesmelisiniz , hic biriyle gorusmemelisiniz , mutlu bir hayat kurmaya calişyorsunuz bozmalarina izin vermeyin :KK20:

memurluğa ilk atanırken zaten yeni bi hayata başlayacaktım, her şeyi unutacaktım ama olmuyo sen istediğin kadar bırak peşinden geliyor. evleneceğin erkek inşallah doğru kişidir demişsiniz istediği kadar doğru olsun babası tarafından öpülmüş, okşanmış biri sizce ne kadar güvenebilir ki başka bir erkeğe? hayat bana mutlu olma şansı vermedi, ne doğru düzgün bi ailem oldu, ne bi yaşantım, ne çocukluğum ne de gençliğim, hani buraya gelip yok kaynanam bana bunu dedi, yok bu böyle oldu yok şu şöyle oldu diyorsunuz ya Allah başka dert vermesin size, o kadar ağır bi imtihanım var ki dayanamıyorum artık. ilk dudaklarından öpenin baban olması, göğüslerin daha yeni yeni büyürken baban tarafından sıkıp okşanılması kadar kötü bir şey olamazz sadece şükredin ne diyeyim

İnanamadım okuduklarıma inanmak istemedim. Hele bu son yazdıkların tuz biber ekti.
Sakın seni ne için ararsa arasınlar yardım etme. Sen tacize uğrarken fiziksel ve psikolojik şiddet görürken neredeydi annen ve kardeşlerin? Seni kullanmalarına izin verme yoksa geçmişin hiç peşini bırakmayacak.
Bilmiyorum daha önce başvurdun mu kesinlikle psikolojik yardım alman lazım. Tedavin ne kadar sürerse sürsün mutlu bir evlilik için iyileşmen şart.

allah yardımcınız olsun ıyıkı guzel bır ısınız var.en azından ömür boyu kendınıze bakabılecegınız kımseye muhtac olmayacak bır durumdasınız.ınsallah evlenecegınız kısıde ıyı bırısıdır onunla cok mutlu olursun.bır dahada sorun yasamassın böyle..

doğru diyorsun, çokda güzel diyorsun ama inan öyle olmuyor. Annem sonuçta atamıyorsun ki anneyi, evli olan eşini aldatan kardeşimle zaten görüşmüyorum ama diğer iki kardeşlerim biri 20 diğeri daha 11 yaşında. 20 yaşında olan erkek daha yeni geldi askerden ve ilkokul mezunu işide yok, 11 yaşında olan kız öğrenci en çok onun bana ihtiyacı var bana yapan baba onunda babası.

Acirim o kucucuk kiz kardesine ya kiyamam ya allahim onu o babadan korusun sana yasattiklarini ona yasatmasin insalah canim annedir candir kandir ama sunu bil annen ne olursa olsun evlatlarinin yaninda olur boyle bir olayi yasiyorsun ve hala o adamla birlikte hadi sen bi sekilde hayatini kurtardin annen hala o adamin yaninda ne isi var ustelik 11 yasinda bi kiz cocuguyla kusura bakma ama annen cok hatali bu konuda kesinlikle hakli bi yon bulamiyorum annende kardeslerin icin uzuldum gercekten zor bi durum en azindan imkanin varsa kiz kardesini yanina al derim senin yasadiklarini o yasamasin diye kim bilir onunda sesi cikmiyordur senin gibi yazik valla cok uzuldum allah yardimciniz olsun
Yine diyorum anne ve babana kesinlikle merhamet acima duygusu gosterme cunku onlar sana gostermediler !!!

adı anne diğeri ise baba
ben demeye bile layık görmüyorum kusura bakma
inşallah hayat sana güzel yanlarını gösteririr tatlımm

Yazıp yazmama konusunda o kadar çok kararsızdım ki yazdım-sildim, yazdım-sildim defalarca ve yine yazının en başındayım. Reelde gerçek nickimle tanıyanlar olduğu için onunla girerek yazmak istemedim ve yeni nick aldım, önyargılı olup yeni nick yalan deyip önyargılı davranmayın lütfen. Kendimden kısaca bahsedecek olursam 4 çocuklu inşaatçı bi babanın ve yeri gelip temizlikçi olan, yeri gelince fabrikada işçi olan bir annenin kızıyım. Annemin ikinci evliliği ve biz 2. evlilikteniz ilk evlilikten çocuk yok. Anne ve baba çalıştığı için anneanne tarafından büyütülüp 7. sınıfa kadar onlarla kaldım ve 8. sınıfta ailenin yanına geçtim kardeşlerimle birlikte. Geçmeden önce belki annesiz babasızdık ama her şey o kadar güzelmiş ki çok geçmeden anladık kardeşlerimle. Babam yazın güneşin alnında, kışın iş olursa buz gibi havada çalışıp bize acımasını geçtim, kendine bile acımadan o kazandığı 5 kuruşu anneme ve çocuklarına getirmeden karıya kıza yediren bi adam. Eve geleli çok bi zaman geçmemişti babam akdenizde bi ile inşaatta çalışmaya gitti tabi o dönem annem çalışmıyor babamın göndereceği parayı dört gözle bekliyoruz. Gideli aylar oldu Babamı arıyoruz defalarca paramız yok, yiyecek evde pek bişi yok durmadan bugün yollayacağım, yarın yollayacağım durmadan oyalamalar. Ve son paramızda bitti ekmek alacak paramız yok evde kalan tek bir pirinç ya da bulgur tanesi bile yok. Annem babamı aradı kavga ettiler gönderiyorum dedi postaneye gidin çekin dedi gittik öyle bi para yok . arıyoruz yolladım nasıl olmaz sisteme düşmemiştir falan filan bir sürü yalan. Ve anladık ki para yok yalan söylüyor ve artık telefonada cevap vermiyor, annem bizi anneanneme yolladı ve anneannem bize un, bulgur, yağ filan koydu eve getirip onları yedik. Cep telefonunun yeni yeni çıktığı dönemler annemin cep teli yok babam ona bırakmıştı telini bizde cep telle babamı işyerinden ya da arkadaşlarından arıyorduk. Derken birgün bir mesaj geldi babamın teline “ ne yapmaya çalışıyorsun sen, senin yüzünden Semra ve sibelle tartıştım acil konuşmamız lazım”. Annem aradı babamı kıyameti kopardı ve babam çıkıp geldi aradı etti o numarayı yanlış numaraymış deyip ört pas etti. Ve birgün kaşımı aldım diye annem beni dövmüştü ve babama da dövdürmüştü. Pantolon giymek yasak, etek giy liseye daha başlamamıştım bile ya 13 ya da 14 yaşımdayım. Sonra babam beni annemden uzaklaştırmaya çalışıp durmadan onu bana kötülemeye başladı, “annen cahil, annen deli, annen akılsız, seni dövdüm ama annen dövmemi söyledi, annen beni kışkırtıyor…….” Ve benzeri bi sürü anlamsız cümle. Çocuk aklımla anlamıyordum bile derken birgün babamla anneme annelere günü hediyesi almak için dışarı çıktığımızda biriyle telefonda konuştu ve gelin kızımla tanıştırayım dedi sizi. Aradan çok geçmeden iki tane kız geldi ve o mesajdaki kızlardı bunlar “Semra ve Sibel” bunlar kardeşlermiş, babama kredi kartıyla ilgili bir şeyler sordular. Onlar gittikten sonra kim diye sorduklarımda arkadaşlarım dedi annene söyleme, her erkeğin böyle arkadaşları olabilir annen cahil ama dedi. Neyse sustum, kimseye söylemedim. İki kızlada görüşüyor yatıyor, kalkıyor ve para yediriyor. Babam çalışıyor eve para getirmiyor ama bana annem ve kardeşlerimden gizlice para veriyor. Gelip beni okuldan alıyor cafelere götürüyor. Zavallı annemde temizliğe gidiyor 5 kuruş için derken birgün babam “ popon çok ufak geceleri yatarken masaj yap, göğüslerin ufak, yok banyoda şöyle yap çok güzel olur” evet yanlış duymadınız babamdan bahsediyorum. birgün dudaklarıma yapıştı ve göğsümü okşadı lise 1 deyim daha. Ve artık anneme söyledim her şeyi; serme ve sibeli, babamın bana söylediklerini ve yaptıklarını. annem esti gürledi. Semra ve sibeli buldu kızlarla birbirlerine girdiler, ve öğrendik ki babamın bunlarla tam 10 yıldır ilişkisi varmış, boşanma davası açtı annem, babam kemerle derfalarca beni dövdü. Aşıma su kattın dedi ve burnumdan gertirdi hayatı. Annem ve babam akraba oldukları için aileler araya girdi hata dediler, cahillik dediler ve tekrar barıştı bunlar. Ve ben, benim duygularım, yaşadıklarım unutuldu gitti. Annem dönüp sormadı bile babama. Bu saatten sonra babam beni okuldan almaya çalıştı, defalarca dövdü, kısacası hayatı zindan etti. Kaç kez intihara kalkıştım ama annem hiç kocasından vazgeçmedi. Yıllar geçti Tabi bu süreçte babam eski tas, eski hamam aynen devam etti arada kaç kere yakaladı annem; gizli kullandığı telefonunu, sevgilisine aldığı yatak odasını, verdiği paraları ve bi sürü şey ama yine bırakmadı . ben liseyi ardından myo yu öğrenim kredisiyle şunla bunla bi şekilde okudum. Kardeşim ünv bıraktı ve babam sevdiği kızı kaçırıp evlendirdi. Kız tarafı başlık parası istiyor, beni rahatsız ediyorlar ve babam bütün işçilerin parasını işverenden teslim etmek için alarak milletin parasıyla antalyaya kaçıp gidiyor ve top bizde artık. Kız tarafı bi yandan işçiler bi yandan para, para, para. Tabi annem o dönem yine çalışmıyor benim myo yeni bitmiş para yok elde apartopar iş bulup bi işe girdim. Allah işimi rast getirdide güzel ve temiz bi iş buldum şans eseri. Çalıştım eve baktım, çalıştım aylarca eve para götürdüm. Kardeşim sevdiği kızla evlenen kardeşim daha kaç ay olmuştu ki evleneli karısını aldatmaya başlamıştı o da. Ev böyle karışınca Ve yine babam çıkıp geldi. Güya kardeşime bi iki kızıp yine annemi kandırıp barıştı ve yine bizimle yaşadı. Ben çalışmaya devam ettim annemin emekliliğine 1 yılı vardı ki ben kendi çalıştığım yerde kendi sigortamı değilde annemin sigortasını gösterttim, annem 1 yıl sonra emekli oldu. Ve şimdi ben ne mi yapıyorum??? Özel sektörde 3 yıl çalışmanın ardından kpss ye girdim ve onlardan çok uzak bir şehirde memurum şu an. Herkesi bıraktım o şehirde; annemi, ş.r.siz babamı, kardeşlerimi, arkadaşlarımı benimle gelen bi tek gözyaşlarım oldu öyle ki şu an bunları yazarken gözyaşları içindeyim, vücudum zangır zangır titriyor, sanki ruhum karşımda beni izliyor ama ben yokum sanki. Evet memur oldum şükürler olsun ama geçmişin seni asla bırakmıyor ki… her an pat diye karşına çıkıyor. Nişanlıyım şu an ve babamdan ilk defa bana babalık yapıp ben o şehirde olmadığım için düğün salonunun kaporasını ödemesini istedim ama yine yapmadı, yine olmadı, yine acımadı…..ve artık ipleri kopardım telefonu açıp anneme de babamada lügatımda ne kadar kötü söz varsa saydım nişanımı bile ben yaptım. Ve karar verdim ailemin bulunduğu ilde kına filan yapmıyorum, nişanlımın ailesinin memleketinde sadece düğün olcak. Erkek tarafına ne derim nasıl açıklarım kına olmayacak diye bilmiyorum. Kardeşim aradı biraz önce babam ödemediği için elektrik ve doğalgaz kesikmiş. 2 aydır kirayı ödemiyormuş. Evli olan kardeşimi eşi evinde kızla aynı yatakta yakalamış, birbirlerine girmişler kardeşim intihar etmeye kalkmış az kalsın diğer kardeşimle ikiside 7. kattan aşağı düşüyorlarmış, annem bayılmış ve 2 gün konuşamamış, babam kardeşimin üzerine bıçakla yürümüş…. Bıktım, usandım ve hayattan nefret ettim. Ne olur, ne nereye kadar gider bilmiyorum ama artık dayanamıyorum

Cok agir sinavlar geciriyorsunuz
Bizler anne babamiza karsi sorumluyuz onlar olene dek.
Ama oz kizina taciz eden biri baba olamaz fakat annenize sirtinizi donemessiniz. Senin tuzun kuru diyorsunuz belki ama annenizin yasadiklari kolay mi?
Ne olursa olsun annenizi yaninizdan ayirmayin ona sahip cikin.
Sonradan vicdan azabı cekmeyin olumlu dunya yarin ne olacagimiz belli mi?
Kardeslerinize de sahip cikin desemde zaten dugun masraflari boyunuzu asacaktir muhtemelen. Ama siz yinede unutmayin anneciginizi.
Duayi eksik etmeyin. Her gecenin bir gunduzu vardir.
Allah yardimciniz olsun.

arkadaşım naparlarsa yapsınlar kendini kurtarmaya bak derim ben annnende anne değilmiş zaten oyüzden hiç bulaşma kimseyede kına şu bu yapmıyosun diye açıklama yapmak zorunda değilsin bende yapmadım soranlara istemiyorum dedi bitti gitti :KK34: Allah yardımcın olsun bence psikolojik destek almalısın unut eski hayatını yaşamana bak :KK50:

Bence burada suçlu biri varsa annen...

Ondan kurtulmuşken tekrar barışması facia olmuş resmen

Düzenli bir işe girseydi bütün bunlar yaşanmaz geçinir giderdiniz

Babanın akli dengesi yerinde değil, kafayı sıyırmış belli

Bari kardeşlerin adam olsaymış diyeceğim oda olmamış

20 yaşında olan kardeşinin mesleği yokmuş ama fabrika vs ne bulursa girsin çalışsın

Hepsi birden dengesiz babanın eline bakıyor

Çok büyük bir hata

O yüzden de ne geçmişten ne de kötü yaşamdan kurtulamıyorlar

Bence sen görüşmeyi kes artık

Onlar yolunu seçmiş, sen yolunu

Yapacak başka bir şey kalmamış..

Allah yardımcın olsun, arkadaşların dediği gibi söylenecek çok şey var evet, ama her şey insanlar için, bu kadar badireyi atlatabilmişsin çok şükür, ve hala dimdik ayaktasın, bir yuva kuracaksın, artık geçmişi bırak, olmuş la ölmüşe çare yok denir, üzülmemek elde değil fakat, kendini topla ve yılma buda geçicek de, ve geleceğe umutla bak umudunu yitirme, kimse seni düşünmemiş sende düşünme artık kimseyi, sadece kendini düşün, kimsenin günah keçisi değilsin, unutma herkes ne yaparsa kendine yapar iyi yada kötü, kendi kendinin doktoru ol,anlatabiliyor muyum.... Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş evet ben senin yaşadıklarını kaldıramazdım belki, ama sen dayandın bugünlere geldin, demek ki güçlüsün , demek ki hala yaşayacağın güzel günler var, her karanlığın ardından güneş doğar arkadaşım ve herkesin kendine dertleri sorunları var sorunsuz insan inanki yok, unutma yalnız değilsin senin ki gibi az yada fazla sorunlar yaşayandan ucundan kenarından geçen çok insan var, çünkü her şey insan için canım, gönül isterki keşke olmasa ama oluyor işte, LANET OLSUN ŞEYTANA... ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEKRAR, KENDİNE İYİ DAVRAN ÖNÜNDEKİ GÜZEL GÜNLERİ DÜŞÜN, GEÇMİŞİ UNUT..... HOŞÇAKAL TALİHSİZ ARKADAŞ

Son düzenleme:
Aman yuvam bozulmasında'cılardan biri anneniz. Evet yuvası bozulmamış tebrik ediyorum onu.

Ben olsam ne yapardım diye düşündüm kendi kendime. İnsan yaşamadan bilemez ama, ben olsam telefonumu ve adresimi değiştirir, kimsenin de bana ulaşmasını istemezdim buna annem de dahil. Kızının başına gelenleri bildiği halde üzerini örten bir anneden ne beklentim olabilirdi ki? Ama diğer kardeşlerimden haber olmak istiyorsam da numaramı gizler, arada sorardım. Ama karısını aldatan kardeşmiş anneymiş babaymış hiçbiriyle asla asla görüşmezdim.

Allah yardımcın olsun.böyle bir hayatın içinde kendini kurtarıp meslek sahibi olmanı çok takdir ettim.inşallah nişanlınla çok mutlu olursun.

Ağlayarak okudum..Bazen şükretmeyi unutuyorum diye de kızdım kendime..
Rabbim yardımcın olsun...O evden çıkıp kendi hayatını kurabilmene inan çok sevindim..

Yalnız lütfen öncelikle uzman desteği al..Mutlaka almalısın çünkü..Belki uzun süre..Yaşadıkların çok ağır..

Ailen hakkında şunu yap, bunu yap diyemem..Ama ben olsam, gerçekten çıkarırdım hayatımdan onları..Evet annen, evet kardeşlerin ama her koyun kendi bacağından asılmalı sizin ailede.

11 yaşındaki kız kardeşini yanına almayı düşünmez misin?
O evde kalması çok sakıncalı :KK43:

Allah razı olsun, inanın yaşadıklarımın sadece bi kısmı bunlar yeni hayata başlayayım tamam ama ya annem, ya kardeşlerim??? doğalgaz faturasını ödememiş doğalgazları kesikmiş bu soğukta ne yapıyorlar? ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana off anne offf ne çok yanlış yapıyorsun sen? ben ne yapmam gerek inanın bilmiyorum, şeytan diyo git gebert bi sen yanıp içeri gireceksin ama annen ve kardeşlerin rahat edecek

Merhaba, öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Bu yazdığınıza ise içim acıdı. Anneniz size ne zaman annelik etmiş? Babanız taciz etmiş anneniz ses çıkarmamış, bunu insan değil kızına düşmanına yapmaz. Kesinlikle anneniz diye düşünmeyin, babanız diye düşünmeyin. Aile, aile olduğu için değil aile olduğu sürece kutsaldır. Sizin için kutsal olan yeni kuracağınız aile olsun. Bırakın o şehri bir daha dönmeyin bile. Yakın arkadaşlarınız zaten kına neredeyse oraya gelirler, benim ailem artık sizsiniz deyin ve nişanlınızın ailesini benimseyin.

Ne kadar gucluyum bilemiyorum ama inanın artık sabrin sonuna geldim annemi ve erkek kardesimi buraya son kez çağırıp konuşacağım bosanmaya ikna edeceğim eğer kabul ederse nisanlimla yaşayacağım ilde hemen erkek kardesim, kiz kardeşim ve annem icin ev tutacağım ve onun haberi bile olmayacak, ama yok derse devam ederse o adamla evli kalmaya gorusmeyecegim artık annemle

Ne kadar gucluyum bilemiyorum ama inanın artık sabrin sonuna geldim annemi ve erkek kardesimi buraya son kez çağırıp konuşacağım bosanmaya ikna edeceğim eğer kabul ederse nisanlimla yaşayacağım ilde hemen erkek kardesim, kiz kardeşim ve annem icin ev tutacağım ve onun haberi bile olmayacak, ama yok derse devam ederse o adamla evli kalmaya gorusmeyecegim artık annemle

Sakın yapma böyle bir şeyi. Anne baba kardeş atsa atılmaz satsa satılmaz diye bir şey yok. Evet baban suçlu çok suçlu hemde ama en az baban kadar annende suçlu. Bi anne kızına bunları yaşatan bir adamla aynı evin içinde nasıl kalabildi aklım almıyor gerçekten. Ve 11 yaşında kardeş diyorsun bu sen bu olayları yaşadıktan sonra olan bir çocuk aynı yatağa girip bir de çocuk yapmış o adamdan. Eğer onları yanına alırsan hiç bir zaman mutlu olamazsın ne yeni kuracağın yuvada ne de yaşadığın şehirde. Başına bela alma annen kendin etmiş kendi bulmuş sana diyebileceğim tek şey imkanın varsa küçük kız kardeşini yanına alman başka hiç kimseyi değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet anneme çok kızıyorum bu konuda çünkü neler neler çekti ama hic bosamayi düşünmedi sadece tehdit cümlesi olarak kullandı, onlar bana yapti ama ben yapamam ne çok isterdim atandiktan sonra çekip gitmeyj ve bir da hic kimseyle gorusmemeyi ama yapamadim, yapamamda

töbe bismillah bunlar gerçekmi birkez daha halime şükrettim ve senin adına çok üzüldümm :KK43:(( allah yardımcın olsun ne güzel bi meslek edinmişin ok adar pislik bi hayatın içinde ailen silinecek bi aile sil bence desem silemessinn geçmişin bırakmaz peşini onun için seni anlayan birini seçip evlenmen lazım çok ölçüp tartman lazım allah yüzünü evlenecegin eşinle güldürsün inşallah ömür boyu mutlu olursun inşalah :KK43:(

Canim uzuldum senin icin Allah yardimcin olsun hyatini kurtarmissin ne guzel.annenize yapacak bisiy yok evli kardesiniz calismiyor mu?onunla konusup is bulmasini saglayin bence anneniz emekliymis maasinizi babaniza vermiyodur umarim.bi gelirleri var.baska kardesiniz varsa onla konusun okusun yada meslek edinsin.gelininiz kacmis gelmis ne basligi oda zor bi hayat yasio calisiyormu acaba insallah cocuklarina yasatmazlar.sizde nisanliniza guveniyorsaniz taciz kismi haric anlatin olanlari ailenizle gorusmek istemediginizi soleyin.maddi imkaniniz varsa da bi faturalarini siz odeyin anenlerin bence su vs.para verirseniz babaniz alabilir.bolece iciniz biraz rahat edebilir sanki.

X