10 ay önce yapılan bişey daha yeni ortaya çıktı ?

Takıldım diyorum size ya takıldım..
Ben boşamı konu açtım.
Sorduğunuz sorulara benim karşıtım bile olanlara ılımlı yaklaşıyorum konuyu kızıştırmayın.
İççimde kopan fırtınaları az çok tahmin edin..
TAKILDIM TAKILDIM TAKILDIM..
Farkındayım herşeyin..

Arkadaşım sen kendi değerinin farkında değil misin? Çok kızıyorum biz kadınlara ya böyle beş kuruş etmeyecek karakterde insanlar için yapmadığımız fedakarlık, alttan almadığımız şey kalmıyor. Rica edeceğim kendine birazcık değer veriyorsan hemen şu an mesaj at ve yol ver. Alttan alınacak şey var alınmayacak şey var. İstediği kadar ağlasın, düşünsene senle beraberken eski sevgilisi ona geri dönse bırakacaktı seni, verdiği deeğr bu kadar. Üstelik şimdi karşısına başka biri çıksa yine bırakabilir. Böyle insanlara güven olmaz. Hemen ayrıl derim:KK15:

Yahu sen herkesin dediğine ne bakıyorsun..
O herkesin başına bu olaylar gelse şimdi bu çocuğu çoktan bırakmışlardı..
Yaşayan sensin..

İçimde fırtına kopuyor ya

Bana da sen hayatındayken eski sevgilisini içinden atamadığı izlenimi verdi anlattıkların.

"o bende ne zaman bitti biliyor musun" diye başlamış cümleye ve 10 ay önceki olayı anlatmış..Ama sen 2 yıldır hayatındasın.
Ben olsam ben de feci halde takardım.

Zaten eski meselelerin bu kadar konuşulması da bir tuhaf..
x te böyle yapardı ne demek yahu?

Benim sevdiğim adam, "eskisi de böyle yapardı" diyecek bana..İyi yabancılık çekmemişsin, hadi dön o zaman eskisine derdim heralde.

Yani bilemiyorum, ilişkiniz çok sağlıksız. Güven konusu sakat..

Evet güvenmiyorum güvenimi sağlaması lazım ama zor..

hım anladım, dikkatimden kaçmış herhalde.
aslında şu da var. sen sevilmediğini hissettin mi hiç? ya da sevildiğini hissetmedin mi?
bu da önemli neticede, sevilmiyor olsaydın hissederdin diye düşünüyordum.
gelgelelim bir de güven konusu var.. artık orası sana kalmış
ama ben sende haksız bir şey göremedim.. oturup eski sevgili bile dinlemişsin yani daha nolsun.

Sevmediğini hissederdim.
Bitmesini isterdi ben yalvar yakar döndürürdüm ama sevdiğini sanırdım..

adam kaynana olsaymış çekilmezmiş gerçekten..
bizim eski gelin de böyle derdi böyle yapardı der dururmuş herhalde

Ben çok şey yaptım ya cidden çok şey yaptım.

tatlım kızma, sen asıl bu kısmı konuşmalıyken sadece ona da takıldım demişsin. asıl konun bu olmalıydı. ben bunu hiç anlamadım... bu takılınılacak bişey değil, bu konun özü bence. neyse pardon kızdırdım sanırım ama bak bikaç kişide aynı benim durduğum yerde... ben senin bu takıldığın kısma göre konuşayım. bence bu çocuk seni sevmiyor... diğerine de aşkı bitmiş ama sana 15 ay aşık numarası yapıp sana yutturmuş. şimdi yutma bari. benim fikrim yanılıyorda olabilirim. hayırlısı diyelim...

Takıldım ben bu konuyada hatta sevmiyosun kandırdın resmen aldattın demiştim kandırmakta aldatmaktır bana göre çünkü.
Özür dilerim çıkıştığım için..
Şİmdi şimdi sevdiğine inanıyordum ama oda uçtu gitti..
Ya ben napıyrum cidden bilmiyorum..

Arkadaşım sen kendi değerinin farkında değil misin? Çok kızıyorum biz kadınlara ya böyle beş kuruş etmeyecek karakterde insanlar için yapmadığımız fedakarlık, alttan almadığımız şey kalmıyor. Rica edeceğim kendine birazcık değer veriyorsan hemen şu an mesaj at ve yol ver. Alttan alınacak şey var alınmayacak şey var. İstediği kadar ağlasın, düşünsene senle beraberken eski sevgilisi ona geri dönse bırakacaktı seni, verdiği deeğr bu kadar. Üstelik şimdi karşısına başka biri çıksa yine bırakabilir. Böyle insanlara güven olmaz. Hemen ayrıl derim:KK15:

Eski sevgilisi benmleyken daha başlarda mesaj attı cevap vermedi.
ama bilmiyorum güvenmiyorum ona..

Cok haklisin. O soruyu gordugumde bitmis demis demek ki senleyken 1 yil boyunca hala icindeymis bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En korktuğum şeydir birine aşık olurum da ya unutamadığı biri olursa geçmişinde diye..Bi kere başıma geldi ve çok acı çektim,hala da zaman zaman aklıma gelir.Acı yok ama işte insanın içinde bi ukte.
Anlayabiliyorum bu yüzden sizi,zor bi durum.Yani niye sevgilim eski sevgilisinden bahsetsin ki durduk yere.Çok üzücü bi de yalan söylemiş nerden tutulsa elde kalıyor.Ayrılın derim ben,yapamazsınız böyle daha fazla herhalde.Ha yapacağınıza inanıyorsanız bi süre deneyin öyle karar verin.Ama ben olsam yapamazdım,o kadar ay geçmiş bi yalanla..

Ama seninle beraberken hala aklında o kız varmış, bunu açık açık kendisi söylemiş. Tarihi ortaya çıkardığınız zaman görmüşsünüz. Valla akıl istiyorsun, en mantıklısı zor da olsa ayrılman ve seni hak edecek biriyle beraber olman. Ama adım gibi eminim ki sen ayrılmayacaksın. Kendimden biliyorum yani:KK14:

bak şimdi durum değişti. belkide sana "şu zaman ona olan aşkım bitti" dediği şeyi öylesine söyledi. hani bilirsin, tam düşünmediğimiz ,iyice kafamızda yerleştirmeden konuştuğumuz şeyler vardır. belkide sevgilim öylesine söyledi bu sözü. yoksa niye kıza karşılık vermesin.... bak sitede çeşitli konularda görürsün. nice evli kadın faceden eski sevgilisine bakmıştır. ama bişey hissettiğ için değil, aklına gelmiştir ,hiçbiride kendi eşinin eski kız arkadaşına bakmasını istemez ama , kendileri bakar merakta belkide.... bunda hiç abartılacak bişey yok bence. ben olsam kızar korkutur, barışırım... kafana takılan asıl nokta buysa.

güvenmediğine karar vermişsin.
e güven duymak, gözünün arkada kalmaması da önemli ise senin için;
aslında yapacağın şey de belli o zaman:KK31:
2 yılı silip atma fikri ürkütücü geliyor sanırım.

bir fikir vereyim,
düşünmek için süre istiyorum diyerek uzatmalara geçmeyi teklif edebilirsin.
biraz uzaklaşıp aklı selim düşününce verdiği karardan daha emin oluyor da insan..

Niye hep bunar buluyor beni..

Eskiyi bir gözden geçirin tavirlarini, sorunlarinizi bunlar acaba sevgi eksikliği kaynakli.miydi? Tekrar bir düşünün hepsini..

Ve sevgili olarak değilde biraz arkadaş gibi devam edin bakalim neler yapacak.. Yani bunu sevgilinizin anlamasi gerek 15 ay rol yapan birine inanmak zor is..

Hemen affedip yola devam edilebilecek durum.değil.. Zaman vermelisiniz mutlaka eğer sağlam devam etmek istiyorsanız...
tabi hala devam etmek istiyorsanız...

çok zor bir durum Allah sabır versin bence bu bir şans olsun ona anlamıştır zaten ne olacağını.. ben de erkek arkadaşımın eski sevigilisini facebooktan arattığını hatta bunu ayda bir yapmış olduğunu öğrendim ve bir süre ciddi anlamda çok soğumuştum

ben anlamadımki bu baktığı şey ne :26:

Ben anlatayim:) konu sahibine sevgilisi eskisinin onda nasil bittiğini ne zaman bittiğini anlatıyor...

Ask FM de sorular soruluyor kişilere cevap veriyor kişilerde. Eski sevgilisi beyefendiyi sevmediği cevabini vermiş bir soruya.. Çocukta iste senden önceydi bu olay demis bunu gordum bitti.demis...

Ama konu sahibi bir bakiyor bu soruyu cevapladiginda onlar 15 aylik sevgililer..

Ben anlatayim:) konu sahibine sevgilisi eskisinin onda nasil bittiğini ne zaman bittiğini anlatıyor...

Ask FM de sorular soruluyor kişilere cevap veriyor kişilerde. Eski sevgilisi beyefendiyi sevmediği cevabini vermiş bir soruya.. Çocukta iste senden önceydi bu olay demis bunu gordum bitti.demis...

Ama konu sahibi bir bakiyor bu soruyu cevapladiginda onlar 15 aylik sevgililer..

arkadaş nerden bakıpta öğreniyo kendisiyle beraberken yaptığını bunu:KK17: ay çok utandım cehaletime verin şlk kez duydum bunu:KK17:

arkadaş nerden bakıpta öğreniyo kendisiyle beraberken yaptığını bunu:KK17: ay çok utandım cehaletime verin şlk kez duydum bunu:KK17:

bu sorular face sayfalarında yayinlaniyor eğer ayarlarini bu şekilde duzenlersen yani.. Konu sahibi oradan bakmis anladigim.kadariyla tabi...

Bu durumda sevgilisi kizi kontrol.ediyormus facede sürekli konu sahibi bunu da anlamis oluyor...

bu sorular face sayfalarında yayinlaniyor eğer ayarlarini bu şekilde duzenlersen yani.. Konu sahibi oradan bakmis anladigim.kadariyla tabi...

Bu durumda sevgilisi kizi kontrol.ediyormus facede sürekli konu sahibi bunu da anlamis oluyor...

bu erkeklerin geçmiş takıntısı çok fenaiyi biliyorum. yıllar sonra ilk aşkıyla evlenmek için eşini terkeden bi adam vardı konusu açılmıştı yani. daha fazla emek vermeden terketmeli belliki hala aklında o var

Onun hesabına bakmasından ziyade, kızın verdiği cevaptan sonra tamamen bitmesi problem. Bunlar yaşanmamış olsa hala içinde birşeyler mi kalacaktı yani?

Sonuna kadar okudum...

Evet Sen HAKSIZSIN !!!

- Senin onun eski iliskisini oturup konusman cok yanlis ,
neden oturup saatlerce anlatiyor , Ve sen neden dinliyip
olayi daha cok didikliyosun !?

-Eger hosuna gitmiyosa , Konuyu acip sormayacaksin
Cunku her haliyle heran , hosuna gitmeyen birsey duyabilirsin
Buda sadece sizin aranizi bozar!!

Senden once veya sonra , herkez hemen hemen herkez
merak ettigi birini gozetler bakar , Ha bu onu hala sevdigi anlamina GELMEZ!
Neden niye yaparlar bilinmez ama , merak de baska bisey de..
ama sevdigi icin olmadigi kesin , keza onu sevmis olsa seninle neden beraber olsun , barismak icin neden cabalasin ?
olur olmaz seyler icin rahatinizi bozmaya cok.meraklisiniz bu sadece senin icin gecerli degil , bir cok kisi boyle...
ayrica sen bukadar sorup didiklersen zamanla sevgilinin aklina koymayi basarirsin..

SENLE BERABER Senle Vakit geciriyor ..
Seni aldatmiyor ...
O kizla gorusmuyor ...
Seni seviyor ....
Seninle dertlesiyor

Eeeee , ozaman uzatmaninda bir anlami yok!!!

Sonuna kadar okudum...

Evet Sen HAKSIZSIN !!!

- Senin onun eski iliskisini oturup konusman cok yanlis ,
neden oturup saatlerce anlatiyor , Ve sen neden dinliyip
olayi daha cok didikliyosun !?

-Eger hosuna gitmiyosa , Konuyu acip sormayacaksin
Cunku her haliyle heran , hosuna gitmeyen birsey duyabilirsin
Buda sadece sizin aranizi bozar!!

Senden once veya sonra , herkez hemen hemen herkez
merak ettigi birini gozetler bakar , Ha bu onu hala sevdigi anlamina GELMEZ!
Neden niye yaparlar bilinmez ama , merak de baska bisey de..
ama sevdigi icin olmadigi kesin , keza onu sevmis olsa seninle neden beraber olsun , barismak icin neden cabalasin ?
olur olmaz seyler icin rahatinizi bozmaya cok.meraklisiniz bu sadece senin icin gecerli degil , bir cok kisi boyle...
ayrica sen bukadar sorup didiklersen zamanla sevgilinin aklina koymayi basarirsin..

SENLE BERABER Senle Vakit geciriyor ..
Seni aldatmiyor ...
O kizla gorusmuyor ...
Seni seviyor ....
Seninle dertlesiyor

Eeeee , ozaman uzatmaninda bir anlami yok!!!

Elinde olsa görüşücek belkide..
Burda geçen gün okudum 4yıllık evli bi bayanın eşi 5yıl önceki sevgilisiyle berabermiş hemde bayan 2.çocuğuna hamile..
Bu gibi durumlar olur yani..
Aklından çıkmamış ki koyayım..

X