son 2 :)

Gazella84sen yine şanslısın eşin olcak yanında bu . Benimki ankrada olacak erkek arkadaşım orada ben şehir dışından gidicem oraya ve bu süreçte yalnız olucam. Benim dr um genç olduğu için eğer dr umu görürse vazgeçebileceğini söyledi erkek arkadaşım. Yani hastane süreci yalnız olucam ve çıktığımda da geceleri hariç 2hafta yine yalnız kalıcam bu süreçte.. Bir de iyileşme süreci çok uzunmuş işime dönmem epey bi zaman alacak ..

Canim gecmis olsun yaa nasil bisey acaba? Yuruyebiliyormusun? Cokmu agrili. Canim bir an once toparlanmani dilerim.
Yürüyorum benim sağdan soldan yağ alıp bacağa enjeksiyon yapıldı bugün daha iyiyim çok sağ ol ağrı acı var beni meme çok kolay geçmişti Dr memeden kolay dediği için oldum böyle olacağını bilsem olmazdı m ya

Yahu erkek Milleti işte 45 yaşında da olsa Dr un yine kıskanırrdı

Elvu meme benim de çok kolay geçmişti kendini yine de zorlama öyle yukarılara uzanma fazla yürüyüş yap dinlen bol sıvı al gel olacaklar şimdiden belli

canım nasıl yalnız olucan yaa. özellikle ilk 3 gün resmen bakıma muhtaç yaşayacakmışsın. yapabilecekmisin?

aynen öleee cok ii bi konuya parmak basmıssın bnde öle diyerek akılları çeldim haklısın diolar direk

Ben de artık 3 ay içinde kafayı yicem kesin, kızlar Haziran'da silikon için hastaneye değil de ELIMDE DIREKSIYON , KAFAMDA HUNİ ILE BAKIRKÖY e gitmiiim

Ben de artık 3 ay içinde kafayı yicem kesin, kızlar Haziran'da silikon için hastaneye değil de ELIMDE DIREKSIYON , KAFAMDA HUNİ ILE BAKIRKÖY e gitmiiim
Ben de eşim tamam dedikten sonra yaz tatili geçsin,bayram geçsin diye bekledim.kafayı yiyordum nerdeyse:))meme resmi bakmaktan,doktor araştırmaktan,yazılanları tekrar tekrar okumaktan başka bir şey düşünemez olmuştum.oldu,bitti .artık alışkanlık olmuş herhalde hala okuyup araştırıp duruyorum:))

Yahu erkek Milleti işte 45 yaşında da olsa Dr un yine kıskanırrdı
canım nasıl yalnız olucan yaa. özellikle ilk 3 gün resmen bakıma muhtaç yaşayacakmışsın. yapabilecekmisin?
Ankarada birini ayarlarım artık ben tek başıma hallederim dedim ama forumdaki yorumları okudukça bunun mümkün olamıcağını anladım. İyi oldu buraya üye olmam. Baya ameliyat öncesi ve sonrası sürçe bilgi sahibi oldum. Çünkü dr lara göre ertesi gün normal hayata dönüyorsun. Benimki 20 gün sonra işine başlarsın dedi ki ben tenis antrenörüyüm daha öncede söylediğim gibi. Ama mümlün değil 5.ayd temizliğe anca başlayanları da okudum gözüm de korkuyor..

Her bünye her ameliyat ta farklı kas altı meme oldum hiç ağrım olmadı ama bu emek değil ki tenis oynarım asla 15 günde kol haremetlerim tamamen normale döndü şöyle ki beş lt suyu bile taşıyamıyorsun ilk zamanlar.. cumartesi yağ enjeksiyonu, oldum çok kolay bi opr dedi anam ağladı millet hastaneden çıkıp AVM ye giderken ben bi gece kaldım beş yere lipo yapıldı va bütün sıcağa yağ koyuldu zorladı evdeyim hala bi yere çıkamam

Çokk geçmiş olsun kadınlar bence çok güçlü ve dayanıklı, herşeyi kaldırabiliyoruz bizler.. zaman geçtikçe herşey güzel olacak senin için en zorlarını atlatmışsın. Bence çok cesuruz aslında hiçte kolay olmayan şeyleri gerçekleştiriyoruz.. Yıllardır içi boş ve sarkık memelerle yaşamaktan bıktığım için hemen ameliyat olmak istiyorum ameliyat olmadan yaşıyacağım süreci kestiremiyorum dediğin gibi herkes farklı yaşıyor ameliyat sonrası zorlukları.. Yaşayıp buradan aktarıcam.. Şimdi öncesi diye bir albüm yapıcam sonrasını umarım mutlulukla koyarım da herşeye değer.. Herşeyin en iyisini güzelini hakediyoruz...

FAZLANAZLI sorma yahu ben şimdiye kadar böyle bir kıskançlığını görmemiştim ne zamanki dr gençmiş utanırım dedim, sonrada tlf da dr la konuştum çok sevdim dedim o an onun kıskançlığı ortaya çıktı. Onun dr u görmemesi demek hastane ortamına gelmemesi ve benim yalnız kalmam demek.. Dr bi arkadaşımın arkadaşı tanıdık fiyatta yardımcı olacak. Şimdi bayan dr bul diyor erkek arkadaşım ama ozaman da fiyat beni aşacak bakalım bi muayeneye gideyim de ozaman belli olacak

Aynen öyle çok doğru demişsin o mutluluk paha biçilemez ya bende 27 yaşıma kadar memesiz gezdim altı aydır memeliyim bazen küçük bazen büyük bazen şekilsiz bazen tam istediğim gibi bulsamda onlar beni çok mutlu etti Dr um iyi iş çıkarttı çok dua ediyorum en önemlisi karar vermek sen bu kararı vermişsin gerisi önemli değil sporcu olduğun için kas altı olmaz dimi sana

Ay hep aynı şeyler bana eşim yıllarca olmaz olmaz diyip durdu olursa bayan Dr olsun sonra eşim i postalldım :) kimseye sormadım izin almadım oldum boşver kıskansın Dr yahu bu o insanlar meme görmekten bıkmIş kişiler

Ne güzel en iyi estetik ameliyatları , yapılan kişinin mutlu olması durumunda gerçekleşiyor. dr larda bunu diyor. Çok mükemmel bir göğüs de yapsa seni mutlu etmedikten sonra senin gözünde kötü bir dr oluyor kötü bir ameliyat oluyor bu yüzden bizlerin ne isteyip ne beklediği çol önemli.. Benim zaman da azalıyor 15nisandan sonra dr um çağırıyor artık muayene ve ameliyat aynı haftada olacak büyük bir ihtimal nisan sonuna bitmiş olacak herşey.. Dr la konuştuğumda dikleştirme+kas altı yaparız dedi canım sadece tlf da bu bilgiyi verebilirim dedi.. Kas altı beni zorlar ama doğal durması da önemli. Benim kafam zaman azaldıkça karıştı yahu. Dikleştirme meme başından mı ,kas altı mı,dual mi , kas üstümü. Sarkık memeyi kimi damla kurtarıyor kimi de üstte boşluk olmadığından yuvarlak topluyor diyor karma karışığım :)) realself diye bir site var orada bazı sarkık memeler protezle çok diri durabiliyor bazen de dümdüz memeler sarkık durabiliyor bilmiyorum help me :)))

Sarkıkklığın derecesi önemli bazıları sadece protez ele kurtarır bazıları sadece meme ucundan bazıları lolipop ama çocuğun olmadığını ddüşünndüğüm için bu konuda iyi bi Dr olması şart meme ucu işin içine girince kanallar vs zarar görebilir.. kasların güçlü ise kas altı olmayabilir.... dual plan denilen kas altı oluyor zaten her durumda protezin üst kısmı kas altında alt kısmında doku altında kas komple kaplamaz.... en iyisi foto yüklemeen sarkıklık derece derece olan bir şey

Buradan 3arkadaşa özelden attım gece apar topar çekip onlar dikleştirme yaptır dedi hatta birkaç dr a da gönder dotoğrafını dedi.. Bugün albüme koyucam birkaç tane oradan bakıp fikir verebilirsiniz. Ben doğum yapmadım evli de değilim. Lolipop izi olmadın istiyorum doğumdan sonra asıl dikleştirmeyi istiyorum çünkü yine sarkacak. ( dual dedikleri hem kas altı hem kas zarı üstü değil mi yahu ben yanlış mı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…