- 22 Mart 2015
- 490
- 683
Elvu memikleri haftada bir limonlu su yada dezenfekten suda bekletmek lazımmış yaklaşık iki ay boyunca haftada bir 10 dakika imiş doktorun böyle birşey söyledimi sanaEvvveett mutlu son GRIP oldumhapsirmak ölüm oksurmek ona bisey bulamadim o daha kotu (
Sağ ol canım çıktım da ah ah meme ameliyatı bunun yanında çok basitmişCanım çok geçmiş olsun! hastanedeymişsin, umarım Sağlıkla çıkarsın
Ayy canım çok geçmiş olsun.demek o kadar kötüSağ ol canım çıktım da ah ah meme ameliyatı bunun yanında çok basitmiş
Sağ ol canım benim meme ağrısız dı normal de meme zor olur bu kolay bi Opr demişti Dr ama bu bana zor geldi bide büsbütün korse var üstümde inş çabuk geçer tşk ederim canımAyy canım çok geçmiş olsun.demek o kadar kötüinşallah çabucak atlatırsın.
Soocute canım çok geçmiş olsun!!!çabucak toparlanırsın inşallahSağ ol canım benim meme ağrısız dı normal de meme zor olur bu kolay bi Opr demişti Dr ama bu bana zor geldi bide büsbütün korse var üstümde inş çabuk geçer tşk ederim canım
Wallaha mı??? Şaka mı yaptın kız ????Elvu memikleri haftada bir limonlu su yada dezenfekten suda bekletmek lazımmış yaklaşık iki ay boyunca haftada bir 10 dakika imiş doktorun böyle birşey söyledimi sana
Geçmiş olsunEvvveett mutlu son GRIP oldumhapsirmak ölüm oksurmek ona bisey bulamadim o daha kotu (
Canim cok korkuyordum ..hic kollarimi oynatamicam diye dusunuyordum...ama hic de oyle degilmis gayet rahatim .....hic korkma arkadasim hersey cok güzel olacak...kas altida olsa cok agrin olmicak ..walla su görüntü icin herseye deger :)
Benim koltuk altından kas altı olmasına rağmen tuvalete hep kendim gittim.sadece ilkinde tansiyonum düştüğü için başım döndü.yemek yerken de sadece ilk gün eşim yardımcı oldu.sonra hep kendim yedim.en büyük problem yatıp kalkarken.ben cumartesi olmuştum,eşim pazartesi işe gitti.yattığımda kalkamazsam diye tüm gün oturdum:))
Sağ ol canım çıktım da ah ah meme ameliyatı bunun yanında çok basitmiş
En zor günlerinde eşin yanında olacak canım.inşallah çabuk toparlarsın.çocuğun küçük olmasa sorun olmazdı da,kucaklaman biraz sıkıntı olabilir.Esim sagolsun izin aldi. Carsamba operasyonum var pazar a kadar o ilgilenicek benimle ve cocukla. Sonrasi karanlik bakalim toparlanabilecekmiyim?
En zor günlerinde eşin yanında olacak canım.inşallah çabuk toparlarsın.çocuğun küçük olmasa sorun olmazdı da,kucaklaman biraz sıkıntı olabilir.
4. günden sonra benim ağrımda ciddi bir azalma olmuştu.o kadar mutlu olmuştum,o kadar rahatlamıştım ki:)eğer sakıncası da yoksa çok kolay olmasa da üstesinden gelirsin canım.Cok ama cok zor olacagini biliyorum. Ama doktorum protez anlaminda bi sikinti olmaz dayanabildigin kadar ve yukari uzanmadigin surece istedigini yapabilirsin dedi.disimi sikicam artik.
4. günden sonra benim ağrımda ciddi bir azalma olmuştu.o kadar mutlu olmuştum,o kadar rahatlamıştım ki:)eğer sakıncası da yoksa çok kolay olmasa da üstesinden gelirsin canım.
Haklısın canım en zoru beklemek.neyse ki az kaldı.çok yakında kurtulacaksın hayırlısıyla:))Insallah canim yaa. Artik bir an once olsun bitsin de ne olursa olsun diyorum. Yoksa dusun dusun kafayi yicem.
Haklısın canım en zoru beklemek.neyse ki az kaldı.çok yakında kurtulacaksın hayırlısıyla:))