son 2 :)

Canim sectigin doktor kim?

Walla canim gel beraber acip gezelim dekolteleri

Canim cok istiyorsan eger dogru doktor dogru zaman zaten bi sekilde gelip seni buluyo...
Doğru diyosun canım.valla çok istiyorum hiç cesaret edememiştim ama burda baya heyecana kapıldım giriştim bi işe inşallah sonu güzel olur.

Doğru diyosun canım.valla çok istiyorum hiç cesaret edememiştim ama burda baya heyecana kapıldım giriştim bi işe inşallah sonu güzel olur.
Inşallah canim Allah gönlüne gore versin....bu forum hepimiz icin kurtarici oldu hepimiz burdan cesaret aldik desem yeridir..sira sizde inşallah

Elvuu nasılsın ameliyattan beri canım??
Grip öldürdü beniiii nefes alamiyorum surekli oksuruyorum hayir memeler firlicak ondan korkuyorum birde dun aksam artik nasil oturduysam dizim sag memeye baski yapti boyle garip bi ses ve ne biliiiim su gibi hava gibi biseyler gezmeye basladi biraz da agri yapio ....sorun degilmis olabilirmis .....iyiyim degil mi mutluluk :)))) sanirim iyiyim :)

Canım çok geçmiş olsun zor olmuştur canım yaaaa, grip zaten sağlam adamı duman eder olsun memelerin var ya yeter

kustuktan sonra rahatlamışsındır ama dimi. narkoz vücuttan atıldıktan sonra daha hızlı toparlanıyor insan sanki. bak geldi geçti. artık yaza hazırlıklarını rahat rahat yapabilirsin. :))

kustuktan sonra rahatlamışsındır ama dimi. narkoz vücuttan atıldıktan sonra daha hızlı toparlanıyor insan sanki. bak geldi geçti. artık yaza hazırlıklarını rahat rahat yapabilirsin. :))

Tabiiki kusmak o an acili, sonrasi icin cok rahatlaticiydi :))) ertesi gun biseyim kalmamisti. Gercekten de hizli toparlaniyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…