Doktorum ali kizilkaya ...izmirde ....Elvu güle güle kullan arkadaşım darısı başımıza. Hangi Dr a ameliyat olduğunu bulamadım söyler misin ayrıca rica etsem fiyatını ortalama ne kadar.
Canim sectigin doktor kim?Benim dr belli canım az çok bende tlf da görüştüm ve bana inanılmaz güven verdi benim ne istediğimi beklediği dinlemesi gerektiğini muayene etmesi gerektiğini söyledi. Ben ona tlf da sarktığını ve içinin boşaldığını söyledim kilo vermeye dayalı dikleştirme +protez yaparız kas altı dedi ama muayene etmeden birley diyemedi tabi.. İnşallah benim ne beklediğimi istediğimi anlar bende yeni göğüslerimle mutlu olurum:) yazın şöyle rahatça dekoltemi açarım :))
Walla canim gel beraber acip gezelim dekolteleriBenim dr belli canım az çok bende tlf da görüştüm ve bana inanılmaz güven verdi benim ne istediğimi beklediği dinlemesi gerektiğini muayene etmesi gerektiğini söyledi. Ben ona tlf da sarktığını ve içinin boşaldığını söyledim kilo vermeye dayalı dikleştirme +protez yaparız kas altı dedi ama muayene etmeden birley diyemedi tabi.. İnşallah benim ne beklediğimi istediğimi anlar bende yeni göğüslerimle mutlu olurum:) yazın şöyle rahatça dekoltemi açarım :))
Sağolasın uzakmış bana.Doktorum ali kizilkaya ...izmirde ....
Canim cok istiyorsan eger dogru doktor dogru zaman zaten bi sekilde gelip seni buluyo...Sağolasın uzakmış bana.
Doğru diyosun canım.valla çok istiyorum hiç cesaret edememiştim ama burda baya heyecana kapıldım giriştim bi işe inşallah sonu güzel olur.Canim cok istiyorsan eger dogru doktor dogru zaman zaten bi sekilde gelip seni buluyo...
Inşallah canim Allah gönlüne gore versin....bu forum hepimiz icin kurtarici oldu hepimiz burdan cesaret aldik desem yeridir..sira sizde inşallahDoğru diyosun canım.valla çok istiyorum hiç cesaret edememiştim ama burda baya heyecana kapıldım giriştim bi işe inşallah sonu güzel olur.
hahahha valla bir olsa açsam da gezsek :) yaza inşallahhWalla canim gel beraber acip gezelim dekolteleri
Daha yebi gördüm mesajını şans eseriCanim sectigin doktor kim?
Grip öldürdü beniiiiElvuu nasılsın ameliyattan beri canım??
Canım çok geçmiş olsunGrip öldürdü beniiiinefes alamiyorum surekli oksuruyorum hayir memeler firlicak ondan korkuyorum birde dun aksam artik nasil oturduysam dizim sag memeye baski yapti boyle garip bi ses ve ne biliiiim su gibi hava gibi biseyler gezmeye basladi biraz da agri yapio ....sorun degilmis olabilirmis .....iyiyim degil mi mutluluk :)))) sanirim iyiyim :)
Sao lcanimmmm :* daha bi hafta oncesine kadar deli deli milletin memesine bakiodum simdi durup durup kwndi memelerime :) kafayi yidim ciddenCanım çok geçmiş olsunzor olmuştur canım yaaaa, grip zaten sağlam adamı duman eder olsun memelerin var ya yeter
Sao lcanimmmm :* daha bi hafta oncesine kadar deli deli milletin memesine bakiodum simdi durup durup kwndi memelerime :) kafayi yidim cidden
Canım ya, anesteziden sonra mı kusma oldu ?
Kıyamam yaaa, bol sıvı tüket.Biliyorsun kusma vücudun mineral dengesini de bozuyor.Bol ayran , su fln iç :)Evet canim narkozu atana kadar canim cikti. 5 6 defa cikardim
kustuktan sonra rahatlamışsındır ama dimi. narkoz vücuttan atıldıktan sonra daha hızlı toparlanıyor insan sanki. bak geldi geçti. artık yaza hazırlıklarını rahat rahat yapabilirsin. :))
Şimdi nasılsın kollarını falan hareket ettirebiliyormusun canım.. Ameliyatın etkisi geçiyor mu ağrıların nasılTabiiki kusmak o an acili, sonrasi icin cok rahatlaticiydi :))) ertesi gun biseyim kalmamisti. Gercekten de hizli toparlaniyor insan.