son 2 :)

Şimdi nasılsın kollarını falan hareket ettirebiliyormusun canım.. Ameliyatın etkisi geçiyor mu ağrıların nasıl

Tabiiki. Saclarimi bile topluyorum. Agrim biraz var tabi ama idare edilebilecek boyutta. Ama hergun daha iyiye gidiyorum. Sadece yataktan kendim kalkamiyorum.

Şimdi nasılsın kollarını falan hareket ettirebiliyormusun canım.. Ameliyatın etkisi geçiyor mu ağrıların nasıl
Benim ameliyattan iki üç hafta sonra nişanım olacak mayıs ortası diye konuştuk
Tabiiki. Saclarimi bile topluyorum. Agrim biraz var tabi ama idare edilebilecek boyutta. Ama hergun daha iyiye gidiyorum. Sadece yataktan kendim kalkamiyorum.
ayy buna sevindimm canım.. Ne güzel çabuk toparlıyorsun.. Benim ameliyattan 2-3 hafta sonra nişanım olacak. En geç 20 nisanda ameliyat olsam mayıs 15 ine geçer herşey en çok oynayamamaktan korkuyordum temizliği, nişan alışverişini falan geçtim.. Ama sen daha bir hafta olmadan saçlrınıtoplamaya başlamışsın bana umut verdinn gerçi hazırlık aşamasında zor olacak ama olsun nişanımı memelerinle yapıcam ..

Telefonla yazmak ne zor yahu. Memelerimle yapıcam olacak

Telefonla yazmak ne zor yahu. Memelerimle yapıcam olacak

Valla bende sasiyorum. Cok hizli gelisiyo hersey. Bakalim yarin nasil olucam. Agrim yok demiyorum. Var tabiiki hatta kramp seklinde giriyor. Hala rahat gulemiyorum. Oksuremiyorum. Ama hizla toparliyorum iste. Bence 20 gune biseyim kalmaz yaa. Insalkah tabi

Aman nazarımız değmesin canım çabuk toparlan da keyfini çıkar memelerinin

Aman nazarımız değmesin canım çabuk toparlan da keyfini çıkar memelerinin
Canım yaptır tabi , benim gelinliğin altında on kat sünger vardı.İnan oynarken biri çıkacak ya da düşecek rezil olmiim diye kaygılandım hepZaten eşim de Memelerimi görünce " aaa seni arı mı soktu 2 kabartı var " demişti.memelerim en büyük neşe kaynağımız

Ne güzel kendimizle barışığız işte tek kusurumuz o olsun yahu bak çaresi var hem normalden daha güzel suruyor bence silikonlu göğüsler

Ben de gelinliğin altına 2 tane süngerli sütyeni üst üste takmıştım:)
Benim doku var ama içi boş o yüzden full destekli takınca üstten anca belli oluyorlar ama birinin eli çarpsa mememe kesin kırılır okadar kötü zırh gibi süngerli sütyenler canım Violetta72 sen kurtuldun süngerlerden çok şükür sıra bizde . Sonra gelsin dekolteler gitsin yazın bikiniler ohhh

Canim sen simdiden bisuru foto cek memelerin. Anladigim kadariyla simdiki hallerini ozleyeceksiniz:)))))

Ya kizlar neden benim bugun cok agrim oldu resmen koluma vuruyo agrisi...ben ki her bi isini ilk andan itibaren kendi yapan bugun bardak bile tutamadim desem yeridir

Ya kizlar neden benim bugun cok agrim oldu resmen koluma vuruyo agrisi...ben ki her bi isini ilk andan itibaren kendi yapan bugun bardak bile tutamadim desem yeridir
Hadi yaa üzüldüm bence kendini dinlendirmediğin içindir yada yatarken falan birşey yapmış olabilirsin farkında olmadan.. İnşallah yarına birşeyin kalmaz cnm ..

Hadi yaa üzüldüm bence kendini dinlendirmediğin içindir yada yatarken falan birşey yapmış olabilirsin farkında olmadan.. İnşallah yarına birşeyin kalmaz cnm ..
Ay bi bilsem sinir oldum..bi yandan yara yerleri kasiniyo bi yandan agriolar kafayi yedim bugun...bakalim yarin nooolcak ...kac gundr agri kesici almiodum dayanamadim aldim

Ay bi bilsem sinir oldum..bi yandan yara yerleri kasiniyo bi yandan agriolar kafayi yedim bugun...bakalim yarin nooolcak ...kac gundr agri kesici almiodum dayanamadim aldim
Ağrın olduğunda al tabiki.. Bence dinlendir sol kolunu. Herkes bir hafta kollarını kaldıramıyor ama sen her işimi yapıyorum diyorsun.. Canının kıymetini bil biraz yarına hiçbirşeyin kalmaz cnm..

Büyük ihtimalle kendini zorladığın içindir canım.ama sen yine de doktorunu arayıp sor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…